Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın kızlar ,
Sporumu da yapıyorum menümü de hafif tutuyorum ancak buraya yazamıyorum dün tartıldım 64.9 tam da burdan ayrıldığım kilomdayım ne sporumu ne tartımı ekleyecek fırsat bulamadım burayı çok seviyorum ben bir süre şu düzen işlerini halledene kadar izinde olayım mı kaptanlarım , aslında gitmek de istemiyorum 🧐

Günaydın kızlar ,
Sporumu da yapıyorum menümü de hafif tutuyorum ancak buraya yazamıyorum dün tartıldım 64.9 tam da burdan ayrıldığım kilomdayım ne sporumu ne tartımı ekleyecek fırsat bulamadım burayı çok seviyorum ben bir süre şu düzen işlerini halledene kadar izinde olayım mı kaptanlarım , aslında gitmek de istemiyorum 🧐
Yaa nereyeee ugrayamiyorsun evet fark ediyorum canim yoğun sanırım işlerin yeni işin nasil memnun musun .

19 Nisan menü

12.00 bulgurlu kabak yemeği,salata,2 kaşık tahin pekmez

15.30(misafirlikte)2 gofret, yarım çikolata,2 şeker

17.00 bulgurlu kabak yemeği, yoğurt

Su 2.5 3 lt arası

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jou Jou
Huhuvvvvv benim bacularımm.neduu böyleeee 😍😍😍😍😍 bulgurlu kabak bende yapayim bari ya hiç gelmezdi bulgurla🫣

Günaydın kızlar ,
Biz de hiç istemiyoruz gitmeni. Sen nasıl istersen ama çok uzun olmasın en kısa zamanda geri dön tamam mı :KK200:

İyi geceler tatlı rüyalar zayıf hanımlar
Yarın çocuklar ev derken az ugrarım buraya ama akşamına bakarım arada da bakarım ben yokken kırmızı takım lütfen hıc bir şey yıyıp içmeyın agzınıza acı biber sürerim bak :KK70:

Mavi takım serbest her seyı yıyebılırsınız :KK70:
🤣🤣

19 nisan menü
09.30 2 yumurta ile dereotlu omlet, 2 dilim peynir, 10 zeytin, domates salatalık, 1 küçük patates kadar patates kızartması
14.30 4-5 kaşık tavuklu keşkek, 6 tane acı biber turşusu
18.00 6 kaşık sebzeli ciğer kavurma, salata
Gün içinde 2 fincan ikisi bir arada kahve, 1 fincan Türk kahvesi, 2 fincan bitki çayı
3 litre su 10.300 adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Beth18 Beth18 Eki Görüntüle 3579574
Adımlar güzel menü güzel afıyet olsun:)
Bencede bugün kendimi frenleyip telafi edicem :KK76:
Aferin sana bravo :KK9::KK9:

Selam Kızlar.
Dün misafirim vardı. Gece geç gittiler giremedim.
Dünkü menümü de sadece yemek menüsü olarak yazayım. 🤭🙈 Miktar ile ilgili bir fikrim yok.🙈 Ama bugün telafi günü ve hafta içi de kaçamaksız inşallah. 💃 Bu hafta da güzel bir eksi görmek istiyorum ☺️ Amin. 🙏

Jou Jou Kaptancığım takımız hayırlı olsun. 💙 Bu hafta bizim haftamız olsun 🌿🌸

19 Nisan Cumartesi
Şehriyeli Tavuk salatası
Organik undan Kek
Organik undan zeytinli kaşarlı ekmek
Biber dolması
Yoğurt
Kuru yemiş
Lokum

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

19 Nisan Cumartesi menüsü
14.00 kahvaltı
3 dilim karakılçık ekmeği, kıymalı yumurta, 2 dilim peynir, 1 yeşil zeytin, çeyrek avokado, 2 ceviz, bal ve tereyağı. (miktarlar çok değildi)

19.00 akşam
1 dilim esmer ekmek, 50 gr civarı tavuk.

Su 2 lt
Sporu bugün akşamkiyle paylaşırım.

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jou Jou

İyi akşamlar kızlarr ❤️
Dün kan tahlili yaptırdım insülin direncim yüksek çıktı, un ve şekeri diyetimden bir süre çıkaracağım sonucu görmek için.
Diyete ek günde 30 dk yürüyüş , yemekten önce 5 dk ağırlık çalışmak , çörek otu yağı ( tercihen etken madde içeren kapsül) ün de çok faydasını görürsün . Geçmiş olsun

Back
X