• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

11 mart menü
Sahur
4 kaşık yoğurt içine ananas yulaf chia keten tohumu bal tahin, 1.5 haşlanmış yumurta, 6 zeytin domates salatalık yeşillik

İftar
1 kase çorba, 1 kuru incir
Yarım karnıyarık, 3 kaşık bulgur pilavı, cacık
3 kuru kayısı 6 badem
3 litre su 14.000 adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus 1000018681.webp

Salı menüm

Sahur
3 hurma 1 muz su

İftar
! kase şehriye çorba
1 tabak kıymalı karnıbahar
1 tabak etli kuru fasulye
1 lokma pide

Kitap
4.cüz Kuran

Spor
30 dk yürüyüş
30 dakika egzersiz

Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Güzel menü , salata yeşillik de var değil mi :KK39:💙
Hayırlı sahurlar kızlar🥰,
Sahur menüm yeşillik salatalık peynir omlet
İftar bir tabak kuru fasulye pilav yarım bardak şerbet
Sonrası çay ve su 🌸
@Cicekbocekkaktus💕 @Ellssa💕 Boncuk2307 Boncuk2307 💕
Pilav kurufasulye birlikte 1 tabakti değil mi 🤨💙
Ha buarada kaptanım 30 dk leslie yaptım ter içinde kaldım🤣🤣
💃👏👏👏
Gizli planlarımdan haberin yok henüz 😁
Gizli pilavlarin olmasın da plan bizi korkutmaz :KK53:

11 mart menü
Sahur
4 kaşık yoğurt içine ananas yulaf chia keten tohumu bal tahin, 1.5 haşlanmış yumurta, 6 zeytin domates salatalık yeşillik

İftar
1 kase çorba, 1 kuru incir
Yarım karnıyarık, 3 kaşık bulgur pilavı, cacık
3 kuru kayısı 6 badem
3 litre su 14.000 adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Eki Görüntüle 3558569
💜💙👏
12 mart menü
Sahur
4 kaşık yoğurt içine ananas yulaf chia keten tohumu bal tahin, 6 zeytin, 2 dilim peynir, domates salatalık
İftar
1 kase çorba, 6 kaşık tavuk sote, 1 bardak kefir salata, 1 dilim pide
1 dilim güllaç
3 litre su 11.000 adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Eki Görüntüle 3558570
Herzamanki gibi güzel adımlar harika🌟💯
12 Mart menü
Sahur
3 hurma 1 küçük muz 1 bardak süt
İftar
1 kepçe mercimek çorbası 3 yk pilav 4 yk tavuk bir kase salata 3 yk yoğurt 1 küçük parça pide
Su 2 litre
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Çok güzel 💙

Güzel menü , salata yeşillik de var değil mi :KK39:💙

Pilav kurufasulye birlikte 1 tabakti değil mi 🤨💙

💃👏👏👏

Gizli pilavlarin olmasın da plan bizi korkutmaz :KK53:

💜💙👏

Herzamanki gibi güzel adımlar harika🌟💯

Çok güzel 💙
En son ne zaman pilav yedim onu bile hatırlamıyorum düşünn yani 🤣

Herkese Selam,
Kızlar nasılsınız? Beni biraz ramazan bitirdi sanırım 🫠 Bir halsizlik, bir haller…🥲
Menüleri güzel oturttuk, inşallah böyle devam eder ama şu adet dönemi benim bünyeye bir haller oluyor. Umarım güzel bir eksi görürüm. Amin cümlemiz ☺️
Amin , olumsuz konusmamaya çalış olur mu 🥰 tabi ki regl farklı bir dönem ona uygun davranmak lazım. Biraz ödem, kilo artışı da normal. Geçen gün bir grupta regl yuzunden oruca baslayamadim dedim o da bir nimet diye uyardı biri. Olamayan da var değil mi ☺️
Ranazanda benim zaman algim alt üst oldu yani bir bakıma da değişiklik oldu iyi oldu 🫢
Açlık mi uykusuzluk mu tembellik mi neyse gündüz işlerini geceye bırakıyorum gece de sahura kalkicam diyip yatıyorum 🥳 bugün daha iyiydim ama 😅 birşey yemeyince iş yapmamışim gibi geliyor:KK70:

Iyi akşamlar kızlar menumu yazayım

Sabah
Yarim tam buğday lavaş
2 yumurta ile omlet
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates biber

Ogle
Yarim portakal
1 kawe yoğurt

Ara ne olduysa şimdi oldu
1 muz
1 avuç fıstık
Ve regl e yenildim sanırım bundan sonrasını hiç yazmadım tatli biseler işte

Akşam
Ev yapımı İskender pidesi çok çok az
Salata

Su 3 lt
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus kaptanım kusura bakma bugün gitti diyet miyet kalmadı

Selam kızlar nasılsınız? Şimdi birikmistir sayfalarca okurum derken iki sayfa olmuş sadece. Kafam dağılsın diye mesaj okumaya gelmiştim 😅
Bugün işimle alakalı çok stres yaşadım. Akşam anca biraz sakinlesebildim. Kendim de abartıyor olabilirim ama zor geliyor bazen çok. Bugün çok özen gosteremedim menüme. Mutfak mesaisi yapıp güzel yemekler hazırlarım diyordum ama fırsatım kalmadi

Canımlar bir şey sormak istiyorum benim parmaklarımdaki damarlar şişip morarmaya başladı durduk yere . Kolumun eklem yerine kadar ağrı yapıyor neden olur acaba bilen gören duyan var mı böyle bir şey ??
Geçmiş olsun boncukcum. Bilmiyorum böyle bir rahatsizlik. Acile mi gitsen acaba canim

Canımlar bir şey sormak istiyorum benim parmaklarımdaki damarlar şişip morarmaya başladı durduk yere . Kolumun eklem yerine kadar ağrı yapıyor neden olur acaba bilen gören duyan var mı böyle bir şey ??
Geçmiş olsun sinir sıkışması olabilir mi bir doktora görün

Back
X