Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel olur kömbeEşim Adana'ya gitmişti. Gelirken bir sürü yöresel lezzet getirmiş. Gitti benim bugünkü rejimama değdi ya. Kömbe filan yedim.
Afiyet olsun canım menülerin güzel amaCicekbocekkaktus
Ellssa
Boncuk2307
Aç karna ; türk kahve - probiyotikli çay - detox suyu(salatalık ceyrek limon kök zencefil 2 küp 1y.k sirke)
Kahvaltı 16.00
Eki Görüntüle 3558204
Kahvaltılıklar bitti yumurta bile çocuklarıma ayırdım buyü,den böyle yaptım kıymalı kereviz yemeği salatalik ve kefir 1bugday ekmek
Eki Görüntüle 3558205
20.50
Zencefilli zerdeçallı limon sıcak su ile
1litre su
Amaaaaaa devamı yohmuAfiyet olsun canım menülerin güzel ama
Turşuyu Perşembe cuma tuketmezsen iyi olur, son 2 gün ödem olmasınÇarşamba menüm
Sahur
3 hurma su
İftar
1 tabak etli kuru fasulye
1 tabak yeşil mercimekli kabak
Az pirinç pilavı
1 kase yoğurt
Yeşil soğan
Karışık turşu
Kitap
4.cüz
Spor
30 dk ev egzersizi
Boncuk2307
Cicekbocekkaktus
Geçmiş olsun terardan.Iyi akşamlar kızlar bugün yine hastanedeydik bebekler den biri yine kötüleşti bronşit olmuş. Annemleri de bugün yolcu ettim bakalım.
Menume gelecek olursak
Sabah
Ev yapımı tam buğday lavaş
1 haşlanmış yumurta
Domates biber
Peynir
Ogle
Salata ve yoğurtlu kabak salatası
Ara
1 Avuç fıstık
Akşam
1 kase şehriye çorbası
2 kaşık kuru fasulye
Salata ve cacık
Su 3 lt
Ellssa
Boncuk2307
Cicekbocekkaktus orucken iyi oluyordu valla regl olunca insan normal yeme düzenine geri dönüyor birden neyse ki daha ramazan in bitmesine var umutluyum
Senden çohhh umutluyum çohhCicekbocekkaktus
Ellssa
Boncuk2307
Aç karna ; türk kahve - probiyotikli çay - detox suyu(salatalık ceyrek limon kök zencefil 2 küp 1y.k sirke)
Kahvaltı 16.00
Eki Görüntüle 3558204
Kahvaltılıklar bitti yumurta bile çocuklarıma ayırdım buyü,den böyle yaptım kıymalı kereviz yemeği salatalik ve kefir 1bugday ekmek
Eki Görüntüle 3558205
20.50
Zencefilli zerdeçallı limon sıcak su ile
1litre su
Sen tartılmak istiyorsan tartılabilirsin ama bizim için cumartesi baz alınıyor. Salı sadece kontrol tartısıBen geçen hafta perşembe günü tartilip başlamıştım, şimdi yarın benim tartı günüm oluyor değil mi?
Tamam o zaman bende Cumartesi günü tartılırım. O güne kadar daha dikkatli olursam inşallah eksi sonuç verebilirimSen tartılmak istiyorsan tartılabilirsin ama bizim için cumartesi baz alınıyor. Salı sadece kontrol tartısı![]()
Sadece yumurta ve et var canım, ben etçil bir insan olarak bile dayanamadım. Boşuna demiyorlar en güzeli sağlıklı ve dengeli beslenmek diye. Turp yasak mi seninkinde, yoksa onda da mi karbo var.Carnivore a olsa olsa dukanın 3 gün atak döneminde sabretmisimdir. Carnide peynir de yoktu değil misebzeler nimet valla iyi ki varlar diye şükrederek yiyorum. Bir mantar çorbası , bir limonlu salata, pırasa bile kıymete biniyor bu diyette. Dün canım turp çekti iyi mi
bağırsaklarında ki faideli bakteriler mi arttı yoksam yemek ayirmayan benim iştahtan bilmem
![]()
FarkındayımHiç beğenmedim![]()
Kimse gelmeyince gidip uyumuşum ben deBirinci burda, ikinci kim![]()
Geçmiş olsun canım, neyin var.iyi akşamlar kızlar. ben yine hastalandım![]()
Çok geçmiş olsun canım, inşallah diğerine de geçmez, tez zamanda şifa bulunIyi akşamlar kızlar bugün yine hastanedeydik bebekler den biri yine kötüleşti bronşit olmuş. Annemleri de bugün yolcu ettim bakalım.
Menume gelecek olursak
Sabah
Ev yapımı tam buğday lavaş
1 haşlanmış yumurta
Domates biber
Peynir
Ogle
Salata ve yoğurtlu kabak salatası
Ara
1 Avuç fıstık
Akşam
1 kase şehriye çorbası
2 kaşık kuru fasulye
Salata ve cacık
Su 3 lt
Ellssa
Boncuk2307
Cicekbocekkaktus orucken iyi oluyordu valla regl olunca insan normal yeme düzenine geri dönüyor birden neyse ki daha ramazan in bitmesine var umutluyum
Az yiyorsun biraz kalorili yiyecekler ekle demek istemiş şair burdaAmaaaaaa devamı yohmu![]()