Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
11 mart menü
Sahur
4 kaşık yoğurt içine ananas yulaf chia keten tohumu bal tahin, 1.5 haşlanmış yumurta, 6 zeytin domates salatalık yeşillik
İftar
1 kase çorba, 1 kuru incir
Yarım karnıyarık, 3 kaşık bulgur pilavı, cacık
3 kuru kayısı 6 badem
3 litre su 14.000 adım EllssaBoncuk2307Cicekbocekkaktus
12 Mart menü
Sahur
3 hurma 1 küçük muz 1 bardak süt
İftar
1 kepçe mercimek çorbası 3 yk pilav 4 yk tavuk bir kase salata 3 yk yoğurt 1 küçük parça pide
Su 2 litre EllssaBoncuk2307Cicekbocekkaktus
Hayırlı sahurlar kızlar,
Sahur menüm yeşillik salatalık peynir omlet
İftar bir tabak kuru fasulye pilav yarım bardak şerbet
Sonrası çay ve su
@Cicekbocekkaktus @EllssaBoncuk2307
12 Mart menü
Sahur
3 hurma 1 küçük muz 1 bardak süt
İftar
1 kepçe mercimek çorbası 3 yk pilav 4 yk tavuk bir kase salata 3 yk yoğurt 1 küçük parça pide
Su 2 litre EllssaBoncuk2307Cicekbocekkaktus
Herkese Selam,
Kızlar nasılsınız? Beni biraz ramazan bitirdi sanırım Bir halsizlik, bir haller…
Menüleri güzel oturttuk, inşallah böyle devam eder ama şu adet dönemi benim bünyeye bir haller oluyor. Umarım güzel bir eksi görürüm. Amin cümlemiz
Herkese Selam,
Kızlar nasılsınız? Beni biraz ramazan bitirdi sanırım Bir halsizlik, bir haller…
Menüleri güzel oturttuk, inşallah böyle devam eder ama şu adet dönemi benim bünyeye bir haller oluyor. Umarım güzel bir eksi görürüm. Amin cümlemiz
Amin , olumsuz konusmamaya çalış olur mu tabi ki regl farklı bir dönem ona uygun davranmak lazım. Biraz ödem, kilo artışı da normal. Geçen gün bir grupta regl yuzunden oruca baslayamadim dedim o da bir nimet diye uyardı biri. Olamayan da var değil mi
Ranazanda benim zaman algim alt üst oldu yani bir bakıma da değişiklik oldu iyi oldu
Açlık mi uykusuzluk mu tembellik mi neyse gündüz işlerini geceye bırakıyorum gece de sahura kalkicam diyip yatıyorum bugün daha iyiydim ama birşey yemeyince iş yapmamışim gibi geliyor