• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

11 mart menü
Sahur
4 kaşık yoğurt içine ananas yulaf chia keten tohumu bal tahin, 1.5 haşlanmış yumurta, 6 zeytin domates salatalık yeşillik

İftar
1 kase çorba, 1 kuru incir
Yarım karnıyarık, 3 kaşık bulgur pilavı, cacık
3 kuru kayısı 6 badem
3 litre su 14.000 adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus 1000018681.webp

Salı menüm

Sahur
3 hurma 1 muz su

İftar
! kase şehriye çorba
1 tabak kıymalı karnıbahar
1 tabak etli kuru fasulye
1 lokma pide

Kitap
4.cüz Kuran

Spor
30 dk yürüyüş
30 dakika egzersiz

Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Güzel menü , salata yeşillik de var değil mi :KK39:💙
Hayırlı sahurlar kızlar🥰,
Sahur menüm yeşillik salatalık peynir omlet
İftar bir tabak kuru fasulye pilav yarım bardak şerbet
Sonrası çay ve su 🌸
@Cicekbocekkaktus💕 @Ellssa💕 Boncuk2307 Boncuk2307 💕
Pilav kurufasulye birlikte 1 tabakti değil mi 🤨💙
Ha buarada kaptanım 30 dk leslie yaptım ter içinde kaldım🤣🤣
💃👏👏👏
Gizli planlarımdan haberin yok henüz 😁
Gizli pilavlarin olmasın da plan bizi korkutmaz :KK53:

11 mart menü
Sahur
4 kaşık yoğurt içine ananas yulaf chia keten tohumu bal tahin, 1.5 haşlanmış yumurta, 6 zeytin domates salatalık yeşillik

İftar
1 kase çorba, 1 kuru incir
Yarım karnıyarık, 3 kaşık bulgur pilavı, cacık
3 kuru kayısı 6 badem
3 litre su 14.000 adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Eki Görüntüle 3558569
💜💙👏
12 mart menü
Sahur
4 kaşık yoğurt içine ananas yulaf chia keten tohumu bal tahin, 6 zeytin, 2 dilim peynir, domates salatalık
İftar
1 kase çorba, 6 kaşık tavuk sote, 1 bardak kefir salata, 1 dilim pide
1 dilim güllaç
3 litre su 11.000 adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Eki Görüntüle 3558570
Herzamanki gibi güzel adımlar harika🌟💯
12 Mart menü
Sahur
3 hurma 1 küçük muz 1 bardak süt
İftar
1 kepçe mercimek çorbası 3 yk pilav 4 yk tavuk bir kase salata 3 yk yoğurt 1 küçük parça pide
Su 2 litre
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Çok güzel 💙

Güzel menü , salata yeşillik de var değil mi :KK39:💙

Pilav kurufasulye birlikte 1 tabakti değil mi 🤨💙

💃👏👏👏

Gizli pilavlarin olmasın da plan bizi korkutmaz :KK53:

💜💙👏

Herzamanki gibi güzel adımlar harika🌟💯

Çok güzel 💙
En son ne zaman pilav yedim onu bile hatırlamıyorum düşünn yani 🤣

Herkese Selam,
Kızlar nasılsınız? Beni biraz ramazan bitirdi sanırım 🫠 Bir halsizlik, bir haller…🥲
Menüleri güzel oturttuk, inşallah böyle devam eder ama şu adet dönemi benim bünyeye bir haller oluyor. Umarım güzel bir eksi görürüm. Amin cümlemiz ☺️

Herkese Selam,
Kızlar nasılsınız? Beni biraz ramazan bitirdi sanırım 🫠 Bir halsizlik, bir haller…🥲
Menüleri güzel oturttuk, inşallah böyle devam eder ama şu adet dönemi benim bünyeye bir haller oluyor. Umarım güzel bir eksi görürüm. Amin cümlemiz ☺️
Amin , olumsuz konusmamaya çalış olur mu 🥰 tabi ki regl farklı bir dönem ona uygun davranmak lazım. Biraz ödem, kilo artışı da normal. Geçen gün bir grupta regl yuzunden oruca baslayamadim dedim o da bir nimet diye uyardı biri. Olamayan da var değil mi ☺️
Ranazanda benim zaman algim alt üst oldu yani bir bakıma da değişiklik oldu iyi oldu 🫢
Açlık mi uykusuzluk mu tembellik mi neyse gündüz işlerini geceye bırakıyorum gece de sahura kalkicam diyip yatıyorum 🥳 bugün daha iyiydim ama 😅 birşey yemeyince iş yapmamışim gibi geliyor:KK70:

Back
X