- 20 Temmuz 2022
- 2.045
- 10.837
- 138
- 42
Masallah sende 22 kg vermissin tebrik ederim canim
Bizimde atak yapmamiz lazim
+ gelenlende var o daha kotu(ornek ben)
gecmis olsun canim
2018 de de kizim ameliyat oldu
beyin sovisi goz arkasinda birikmis tesadufen goz kontrolunde ogrendik
BEyin buyurken kafa tasi kucuk kalmis
Beyin sıkışmiş
Kafa tasini acip ek koymuslardi
Zor sureclerdi
rabbim butun hastalara sifa versin
Ameliyathanede unutmakmi
Bu nasil bi ihmarkarlik
Sikayetci oldunmu
Zor kilo veren vucudun varsa zor canim
insallah burda su gibi akip.gider kilolarin
Cok gecmis olsun kaptanim
Rabbim bidaha yasatmasin
Valla canım beni ameliyathaneye indirdiler oradaki personele teslim ettiler ,onlarda kontrol ve imzadan sonra ameliyathaneye götürdü. Hemşireler ve 1 doktor vardı ama 2. doktor geç kaldı diye oradaki doktor kızıp ameliyathaneyi terk etti. Sonra hemşireler de gitti. Sadece 1 hasta bakıcı gibi bir adam vardı o da böyle şey olmaz diyip gitti. Resmen mal gibi kaldım orda. 1 saat sonra 1 görevli geldi sen kimsin diye, beni burda unuttular dedim . O beni aldı ameliyatlardan çıkan hastaların bekleme yeri var oraya bıraktı gitti. Tabi orda hep narkoz etkisinde ameliyatlı insanlar var. Ya çoğu bağırıyordu ayilma aşamasında çok korktum . 45 dakika falanda orda bekledim. Babam benim oda da bekliyordu gidip sormuş ameliyat nasıl geçiyor diye. Doktor kızınız odaya gelmedimi ameliyat iptal oldu diyince, babam hastaneyi birbirine katmış. Yaklaşık yarım saat beni aramışlar. Sonra bir hemşire geldi adımı sordu senin burda ne işin var ALLAH ALLAH dedi . beni yukarı cikarttiklarinda kaskatı olmustum . Ameliyattan çıkan insanları gördüğüm için çok korkup anksiyete atağı geçirmişim. Şikayet etmedim etsem ne olacaktı o hastaneye mecburdum . Sonuçta yanlusi yapanda şifayı verende onlar . HER meslekte iyi kötü var