Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ellerine sağlık canım, Purple58 Purple58 kaptanım tebrik ederim, bluegreeneyes bluegreeneyes kaptanım seni de tebrik ediyorum, artı gelmemek de başarı.

Ellerine sağlık canım.

Beni gönderirsin diye düşünmüştüm kaptanım :bicak:

Afiyet şifa olsun canım benim :KK200:
Artı gelmek istemem zaten de canm dün biraz koşturmacam vardı biraz yokuş da yürümüştüm bana ekstra spor olmuş sanırım o da ödem yaptı bu gün bacaklarım acıyor altına çiş yapan çocuklar gibi yürüyorum 🤣🤣🤣Ayy keşke seni gönderseydi 💙💙 ne güzel düzenli menü ve spor yazan bir nefer daha 👌👌

Sizdede oluyormu hiç çoklu mesaj gidiyormu arada çıldırtıyor beni görürseniz görmezden gelin :olamaz:
banada oluyo ama tekrar gondermeden kontrol ediyorum
Wuhuu valla ne yalan soyleyim 100 gram diye kazanamam sanmıştım 🤭 sabitte iyidir kaptanın bluegreeneyes bluegreeneyes
O zaman izninle @rockandroll ile I Ilyusa ( ne kadar zor buldum kiz seni etiket yapmayı nasıl bir nick oyle 😂) yi değiştirmek istiyorum
Cocuklarimin isimlerinin baslari koydum
Degisik oldu biraz:)
HoppaHoppa
@rockandroll gel canm bu tarafa cumartesi için çabalamaya devam 😘
I Ilyusa canm seni kaybettiğime üzüldüm disiplinli bir şekilde devam ediyorsun emeklerinin karşılığını cumartesi çok daha güzel bir şekilde göreceksin Purple58 Purple58 kaptanımla sana mutluluklar 🥰🤗
Tesekkur ederim kaptanim

Kizlarcimmm bugünkü menüm

Sabah 09.00 sirkeli su
2 haşlama yumurta 2 dilim peynir 1/2 simit

Ara 1 bardak kuşburnu çayı 3 ceviz

Öğle 4 kaşık yoğurt 2 kaşık yulaf chia keten tohumu , kabak çekirdeği içi çorba gibi karıştırdım valla 😄

Ara 1 bardak ayran

Akşam hamsi yerim 10 15 tane unsuz affetmem , salata, limonata var

Gece 1 galeta 1 parça peynir

3 litre su

Tebrik ederim kaptanım💕

Niye böyleyiz biz acaba, her yediğimiz neden şişlik olarak dönüyor ki 😢 sabah o kadar hafif bir kahvaltı yaptım ki ama yine şiştim, karnım patlayacak sanki. Bir laf söyledin bin ah işittin sen de canım 🤣

Tebrik ederim canım💕
Hep gaz bizimkisi yoksa kilo almak kim biz kim😁burada Sitare55 Sitare55 i anmadan gecemeyiz 😄 huuu Sitare55 Sitare55 neredesin :KK3:

Hemmen kendi menumu yazayım

Sabah
2 yumurta ile omlet
Peynir
5 zeytin
Domates biber yeşillik
Valla dayanamadım 1 tk sürülen cikolata yedim 😔

Ara
1 avuç fıstık
1 barsak kefir

Akşam
Haşlanmış brokoli salatası
2 kaşık yoğurt
1 kaşık bizimkilere yaptığım yoğurtlu makarna dan aldım tadına bakmak için

Su 3 lt

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 bluegreeneyes bluegreeneyes günler sonra biraz dışarı çıktım hava da güzeldi tam yürüyüş havasında değil de dolaştım market filan iyi geldi

Eklentiler

• 20250107_172832.webp
    20250107_172832.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 9
Çarpmasan barii🥲🤭
Böyle güzel güzel yazarsanizzzz carpmamm🤣🤣
Aç karna : alkali su ( nane salatalık limon sirke 1litre )

Kahvaltı 10.41
Eki Görüntüle 3532837

14.40

Eki Görüntüle 3532838

15.40
sabahki ictiğim detoxun iç malzemesi soda ile
Eki Görüntüle 3532839

17.39
Eki Görüntüle 3532840

Purple58 Purple58 Boncuk2307 Boncuk2307 -Murphy- -Murphy-
Ellssa Ellssa arke arke Efenin_Annesi Efenin_Annesi

Bahıınnn saatine saatine attımmmm kıymetimi biliinnn :KK12: :KK12: :KK12:
Helalll 👏👏 afiyet olsun kuzu

Böyle güzel güzel yazarsanizzzz carpmamm🤣🤣

Helalll 👏👏 afiyet olsun kuzu
Bak ben yazdım benden gitti 🤣🤣🤣
Sağol bebeğimm salata çok fazla yapmışım ortaya kocamla ben için mecbur kalmasın diye onu aldım okadar bide ilk salatadan yedimm sonra fasulye sonra pilav o çok önemliymiş

Bak ben yazd gitti 🤣🤣🤣
Sağol bebeğimm salata çok fazla yapmışım ortaya kocamla ben için mecbur kalmasın diye onu aldım okadar bide ilk salatadan yedimm sonra fasulye sonra pilav o çok önemliymiş
Salata bence çok olsa da bise olmaz diye düşünüyorum yaa ne kadar yersen diğerlerinden o kadar az yer kalır 🤭

Artı gelmek istemem zaten de canm dün biraz koşturmacam vardı biraz yokuş da yürümüştüm bana ekstra spor olmuş sanırım o da ödem yaptı bu gün bacaklarım acıyor altına çiş yapan çocuklar gibi yürüyorum 🤣🤣🤣Ayy keşke seni gönderseydi 💙💙 ne güzel düzenli menü ve spor yazan bir nefer daha 👌👌
Oyy kıyamam sana demek ki bayağı yormuş seni dünkü koşturmaca. Bir taraftan da güzel spor olmuş, ödem nasılsa gider.

1 kilo artıyı istemek cesaret canım 🤣 ama her halükarda istenilen biri olmak da pek onure etti beni, sevindirik oldum 🥰

Hemmen kendi menumu yazayım

Sabah
2 yumurta ile omlet
Peynir
5 zeytin
Domates biber yeşillik
Valla dayanamadım 1 tk sürülen cikolata yedim 😔

Ara
1 avuç fıstık
1 barsak kefir

Akşam
Haşlanmış brokoli salatası
2 kaşık yoğurt
1 kaşık bizimkilere yaptığım yoğurtlu makarna dan aldım tadına bakmak için

Su 3 lt

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 bluegreeneyes bluegreeneyes günler sonra biraz dışarı çıktım hava da güzeldi tam yürüyüş havasında değil de dolaştım market filan iyi geldi
Adımlara bak be, maşallah kaptanıma 💕

Back
X