• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ellerine sağlık canım, P Purple58 kaptanım tebrik ederim, bluegreeneyes bluegreeneyes kaptanım seni de tebrik ediyorum, artı gelmemek de başarı.

Ellerine sağlık canım.

Beni gönderirsin diye düşünmüştüm kaptanım :bicak:

Afiyet şifa olsun canım benim :KK200:
Artı gelmek istemem zaten de canm dün biraz koşturmacam vardı biraz yokuş da yürümüştüm bana ekstra spor olmuş sanırım o da ödem yaptı bu gün bacaklarım acıyor altına çiş yapan çocuklar gibi yürüyorum 🤣🤣🤣Ayy keşke seni gönderseydi 💙💙 ne güzel düzenli menü ve spor yazan bir nefer daha 👌👌

Sizdede oluyormu hiç çoklu mesaj gidiyormu arada çıldırtıyor beni görürseniz görmezden gelin :olamaz:
banada oluyo ama tekrar gondermeden kontrol ediyorum
Wuhuu valla ne yalan soyleyim 100 gram diye kazanamam sanmıştım 🤭 sabitte iyidir kaptanın bluegreeneyes bluegreeneyes
O zaman izninle @rockandroll ile I Ilyusa ( ne kadar zor buldum kiz seni etiket yapmayı nasıl bir nick oyle 😂) yi değiştirmek istiyorum
Cocuklarimin isimlerinin baslari koydum
Degisik oldu biraz:)
HoppaHoppa
@rockandroll gel canm bu tarafa cumartesi için çabalamaya devam 😘
I Ilyusa canm seni kaybettiğime üzüldüm disiplinli bir şekilde devam ediyorsun emeklerinin karşılığını cumartesi çok daha güzel bir şekilde göreceksin P Purple58 kaptanımla sana mutluluklar 🥰🤗
Tesekkur ederim kaptanim

Kizlarcimmm bugünkü menüm

Sabah 09.00 sirkeli su
2 haşlama yumurta 2 dilim peynir 1/2 simit

Ara 1 bardak kuşburnu çayı 3 ceviz

Öğle 4 kaşık yoğurt 2 kaşık yulaf chia keten tohumu , kabak çekirdeği içi çorba gibi karıştırdım valla 😄

Ara 1 bardak ayran

Akşam hamsi yerim 10 15 tane unsuz affetmem , salata, limonata var

Gece 1 galeta 1 parça peynir

3 litre su

Tebrik ederim kaptanım💕

Niye böyleyiz biz acaba, her yediğimiz neden şişlik olarak dönüyor ki 😢 sabah o kadar hafif bir kahvaltı yaptım ki ama yine şiştim, karnım patlayacak sanki. Bir laf söyledin bin ah işittin sen de canım 🤣

Tebrik ederim canım💕
Hep gaz bizimkisi yoksa kilo almak kim biz kim😁burada Sitare55 Sitare55 i anmadan gecemeyiz 😄 huuu Sitare55 Sitare55 neredesin :KK3:

Hemmen kendi menumu yazayım

Sabah
2 yumurta ile omlet
Peynir
5 zeytin
Domates biber yeşillik
Valla dayanamadım 1 tk sürülen cikolata yedim 😔

Ara
1 avuç fıstık
1 barsak kefir

Akşam
Haşlanmış brokoli salatası
2 kaşık yoğurt
1 kaşık bizimkilere yaptığım yoğurtlu makarna dan aldım tadına bakmak için

Su 3 lt

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 bluegreeneyes bluegreeneyes günler sonra biraz dışarı çıktım hava da güzeldi tam yürüyüş havasında değil de dolaştım market filan iyi geldi

Eklentiler

• 20250107_172832.jpg
    20250107_172832.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 3
Çarpmasan barii🥲🤭
Böyle güzel güzel yazarsanizzzz carpmamm🤣🤣
Aç karna : alkali su ( nane salatalık limon sirke 1litre )

Kahvaltı 10.41
Eki Görüntüle 3532837

14.40

Eki Görüntüle 3532838

15.40
sabahki ictiğim detoxun iç malzemesi soda ile
Eki Görüntüle 3532839

17.39
Eki Görüntüle 3532840

P Purple58 Boncuk2307 Boncuk2307 -Murphy- -Murphy-
Ellssa Ellssa arke arke Efenin_Annesi Efenin_Annesi

Bahıınnn saatine saatine attımmmm kıymetimi biliinnn :KK12: :KK12: :KK12:
Helalll 👏👏 afiyet olsun kuzu

Böyle güzel güzel yazarsanizzzz carpmamm🤣🤣

Helalll 👏👏 afiyet olsun kuzu
Bak ben yazdım benden gitti 🤣🤣🤣
Sağol bebeğimm salata çok fazla yapmışım ortaya kocamla ben için mecbur kalmasın diye onu aldım okadar bide ilk salatadan yedimm sonra fasulye sonra pilav o çok önemliymiş

Bak ben yazd gitti 🤣🤣🤣
Sağol bebeğimm salata çok fazla yapmışım ortaya kocamla ben için mecbur kalmasın diye onu aldım okadar bide ilk salatadan yedimm sonra fasulye sonra pilav o çok önemliymiş
Salata bence çok olsa da bise olmaz diye düşünüyorum yaa ne kadar yersen diğerlerinden o kadar az yer kalır 🤭

Artı gelmek istemem zaten de canm dün biraz koşturmacam vardı biraz yokuş da yürümüştüm bana ekstra spor olmuş sanırım o da ödem yaptı bu gün bacaklarım acıyor altına çiş yapan çocuklar gibi yürüyorum 🤣🤣🤣Ayy keşke seni gönderseydi 💙💙 ne güzel düzenli menü ve spor yazan bir nefer daha 👌👌
Oyy kıyamam sana demek ki bayağı yormuş seni dünkü koşturmaca. Bir taraftan da güzel spor olmuş, ödem nasılsa gider.

1 kilo artıyı istemek cesaret canım 🤣 ama her halükarda istenilen biri olmak da pek onure etti beni, sevindirik oldum 🥰

Hemmen kendi menumu yazayım

Sabah
2 yumurta ile omlet
Peynir
5 zeytin
Domates biber yeşillik
Valla dayanamadım 1 tk sürülen cikolata yedim 😔

Ara
1 avuç fıstık
1 barsak kefir

Akşam
Haşlanmış brokoli salatası
2 kaşık yoğurt
1 kaşık bizimkilere yaptığım yoğurtlu makarna dan aldım tadına bakmak için

Su 3 lt

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 bluegreeneyes bluegreeneyes günler sonra biraz dışarı çıktım hava da güzeldi tam yürüyüş havasında değil de dolaştım market filan iyi geldi
Adımlara bak be, maşallah kaptanıma 💕

Back