- 7 Ağustos 2016
- 4.576
- 17.212
- 208
Tebrik ederim kaptanım bu hafta güzel gidiyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim kaptanım bu hafta güzel gidiyoruz
Tebrik ederim canımGünaydın kaptanımmmm ben artı değilim yihuuuu
Cuma :65.3
Salı: 64.9
Fark: 400 gr
64 leri korumak ümidiyle
Ellssa kaptanım
Tebrikler canım
Cumartesi asıl sonucu görürsün öyleyse canımcumartesi: 63,05
bugün: 63,45
fark: +400 gr
yüzde: -0,63
bluegreeneyes kaptanım bence bu artının sebebi sabah çok erken ve uyanır uyanmaz tartılmam çünkü dün akşamki kilomla arasında sadece 400 gr oynuyor ki genelde benim geceden sabah rahat 1 kg fark eder
Ellssa Boncuk2307
İnmesi için elimden geleni yapıcam kaptanım. Dün daha da fazlaydı bugün birazı gitmiş.Regl şişkinliğidir canım iner inşallah
Evet canım dün itibariyle diyetisyene başladım. Yılbaşı haftası beni kötü etkiledi, şimdi de regl yüzünden böyle oldu sanırım ama hızlıca düzelecek inşallah. Teşekkür ederimToparlarz hep birlikte
Afiyet olsun canm suyu artırmalısın şu az olunca da kilo veremeyiz
Bir de cumartesi pazar menülerini de hatırladığın kadar yazarsan mutlu olurum menü eksiğin olmasın yoksa yeni kurala göre ceza olarak hazırlığa alınabilirsin canm
Valla yarı uykulu ne yazmışım hatırlamıyorum bile demek kopyalamışım
Yatmadan 3 çeşit yemek yaptım çocuklarin banyosunu yıkadım o arada ufaklığı emzir et derken beyin error vermiş
Teşekkür ederim kaptanım
Ben artı değilim
Tebrik ederim canm salı için güzel bir sonuç
Günaydınlar
Tebrik ederim canm
Günaydın canım
Tebrik ederim harika
Tebrik ederim canm salı için güzel sonuç
Kaptanım hemen bişeyler yapman lazım gerçi destek almaya başladın sanırım geçen hafta da artıydı ibre yukarı kaymasın lütfen
Günaydın canım
O zaman artıya fazla takılma canm cumartesi güzel bir eksi gelir
Öyle yap canm izne ayrılınca pek hoş olmuyor dönüşler
Cumartesi asıl sonucu görürsün öyleyse canım
inşallah canımmCumartesi asıl sonucu görürsün öyleyse canım
Ha şöyle yaa afiyet olsunnnBak bakkk kahvaltıyla geldim sanaaaaa
Eki Görüntüle 3532641
Harikasın kaptisim
Sanırım ben olsam dayanamazdım canım, acaba annenlere bir tartı mı alsan
Kac gun oradasin de bakayim hele oniKuzum dün depoda 1 tartı buldum yaklaşık 20 sene önce ben almıştım eski tip. Hemen temizledim üstüne çıktım 50kg çıktı . Bozulmuş . Meğerki babam üstüne çıkmış. Babam baya kilolu. Kızım bu naletin üstüne çıktım tüm oklar birbirine girdi beni tasimadi diyor . Bir daha gelirken valize tartı ve adjmsayari ilk olarak koyucam aklımda . . Kilo olarak çok aldığımı sanmıyorum çok kaçamak yapmadım , 2 3 tane ara öğün ekledim arti çıkarsa ilk günkü kaçamaklar ve ara öğünlerden çıkar. şeker ilaçlarını düzenli kullandım . 2 3kilo çıkar en fazla diye düşünüyorum. 15 16 günde 5kilo artmaz herhalde . Ben yinede bugün babama kabak aldırdım son 3 gün kabak detox yapicam
Kac gun oradasin de bakayim hele oni
bluegreeneyes Boncuk2307 Ellssa
Cts 76.8
Kilom 77.6
+0.8 kg
Ya sebze yiyince cok yiyorum sanirim ertesi gun artiyor, surekli ölçülu ysem boyle olmaz.
Cumartesi 76.8dim ama persrmbe 76.0 idim , hatta pazar sabah da 76.0a indim. Tek kusurum da sebzeyi abartmak degil tabi ki hoff ne deseniz haklisiniz
Sabah 75 g tbe ile kasarli tost yaptim
Yaninda 2 yk menemen
Eve de yemek
Sehriye corba
P. Pilavi
Firinda patatesli tavuk
Ayrı bir kaba da firinda katnabahar yaptim.
Öğlen ve akşama ne yesem ne kadaaaa yesem
Hmmm gerek kalmadi o zaman ölcum fikirlerine ☺Yoksa Hanselle Grateldeki cadi gibi bir şekilde ölecektik seni bakem kilo aldin mi diyeKuzum cuma akşamı eşim gelecek cumartesi sabaha karşı yola çıkarız 9 gibi evdeyim inşallah. Hemen önce wc sonra tartıya koşucam
Yeni başlangıcın mutluluk getirsin sana cancanmTebrik ederim canım
Tebrikler canım
Cumartesi asıl sonucu görürsün öyleyse canım
İnmesi için elimden geleni yapıcam kaptanım. Dün daha da fazlaydı bugün birazı gitmiş.
Evet canım dün itibariyle diyetisyene başladım. Yılbaşı haftası beni kötü etkiledi, şimdi de regl yüzünden böyle oldu sanırım ama hızlıca düzelecek inşallah. Teşekkür ederim
Sonunda aldık sebze mebze falann yaa hicbirsey kalmadı eveHa şöyle yaa afiyet olsunnn
Harikasın kaptisim
Gercekten di mi di mi ya icinde bir de barbunya vardi . Kalorisinde sıkıntı yok da hemen atılmıyor ki. Hep cok yediğimden dedim de 5 kasik ile drneyecegim bu tezimiziOoo karnabahar brokoli tartı öncesi asla yememeyi öğrendim canım . İnanılmaz şaşırıyor 2 gün inmiyorum
Tebrik ederim kaptanım
Niye böyleyiz biz acaba, her yediğimiz neden şişlik olarak dönüyor ki sabah o kadar hafif bir kahvaltı yaptım ki ama yine şiştim, karnım patlayacak sanki. Bir laf söyledin bin ah işittin sen de canımbluegreeneyes Boncuk2307 Ellssa
Cts 76.8
Kilom 77.6
+0.8 kg
Ya sebze yiyince cok yiyorum sanirim ertesi gun artiyor, surekli ölçülu ysem boyle olmaz.
Cumartesi 76.8dim ama persrmbe 76.0 idim , hatta pazar sabah da 76.0a indim. Tek kusurum da sebzeyi abartmak degil tabi ki hoff ne deseniz haklisiniz
Tebrik ederim canım
Canm cumartesiye kadar hamurişi yapmazsan düzeltirsin ne kadar yemedik desek de tadına bakıyoruz kenarından köşesinden tırtıklıyoruz bu da birike birike fazla oluyor atıştırma olayını bıraksak daha iyi olur kendim de öyleyim bunu şimdiki diyetisyenimle fark ettik çay sofrasında kendi tarafıma bişey koymuyorum çocuklarin kalan aburcuburlarını hiç ağzıma atmadan kavanoza dolduruyorum yoksa az az derken pek iyi olmuyordubluegreeneyes Boncuk2307 Ellssa
Cts 76.8
Kilom 77.6
+0.8 kg
Pilav patates şehriye yeme canm karnabahar yoğurt ve tanesiz çorba olabilir, ben bu gün detox yapacam emzirenlere uygun akşam ayva salatası yapacam öğlende de portakallı kereviz yiyecem sebze olarak geceden yapmıştım sabah işe gelirken aldım yanımaSabah 75 g tbe ile kasarli tost yaptim
Yaninda 2 yk menemen
Eve de yemek
Sehriye corba
P. Pilavi
Firinda patatesli tavuk
Ayrı bir kaba da firinda katnabahar yaptim.
Öğlen ve akşama ne yesem ne kadaaaa yesem
Salıya göre güzel canm tebrik ederim