Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Geçmiş olsun canım hepimize 🤲 yakınını kaybet daha zor ben kv ve kp kaybettim depremde çok zor günler atlattık... eşim hala toparlanmış değil bir gecede anne baba gitti..
Başınız sağolsun rabbim sabır versin 😕

10.06.2023
Ac karnına1 bardak su
Kahvaltıtam buğday ekmeği ile kaşarlı sucuklu tost
Yeşilçay
Ara öğünhoşbeş 7 tane
Çikolata
Ögle4 çatal menemen
1 dilim ekmek
Akşam8 kasik zeytinyağlı Yeşil fasulye
1 dilim tb ekmegi
Ara öğünsoda limon zencefil
Adim
Su
5000
2 litre su

Videosu var mı?

Ya başınız sagolsun, uzuldum.. O zamanlar kendimi o kadar çaresiz hissettim ki , kuş olup uçasım gelmişti
Aynen öyle canım ama güçlü olmak zorundayız hayat devam ediyor .. Rabbim iyiki kullarına unutmayı vermiş yoksa mümkün değil hayata devam etmek...

10.06.2023
Ac karnına1 bardak su
Yeşilçay
Ara öğünhoşbeş 7 tane
Çikolata
Ögle4 çatal menemen
1 dilim ekmek
1 dilim tb ekmegi
Adim
Su
5000
2 litre su
Arkedeş bırak şu abur cubur işini kızıyorum artık :KK62:bir hoşbeşi bir nebze anlarım da yedi taneeee:skandal:
Allah'ım üzerine bir de çikolata mı :ruh:
Kahvaltıda şoyle yumurta, peynir, zeytin, ceviz domates, salatalık yeşillik olsa harika olurdu.

Yeni nesli itekleye itekleye şiştik...:işsiz:Velisiydi delisiydi uğraş dur napacaktik şişmeyip :KK12:iyilere lafım yok tabi :KK51:
Abla sen de ne anılar vardır ama ha , yılların tecrübesisin. Saygıyla eğiliyorum önünüzde. Öğretmenlerim canlarım benim.

Arkedeş bırak şu abur cubur işini kızıyorum artık :KK62:bir hoşbeşi bir nebze anlarım da yedi taneeee:skandal:
Allah'ım üzerine bir de çikolata mı :ruh:
Kahvaltıda şoyle yumurta, peynir, zeytin, ceviz domates, salatalık yeşillik olsa harika olurdu.
Aynen 🤦‍♀️🥱

Abla sen de ne anılar vardır ama ha , yılların tecrübesisin. Saygıyla eğiliyorum önünüzde. Öğretmenlerim canlarım benim.
Ahhh cigerparem 1993 ' teki gençlik ile şimdiki arasında uçurumlar var. Teşekkür ederim sevgi saygın için sen de çok güzel ellerden geçmişsin sağ ol , var ol. Anılarımız sermayemiz oldu. Unutmuyor öğrenciler bir bakıyorsun aramış bulmuş seni. Çoğu unuttuğun seyleri de onlar hatırlatıyor. Güzel meslekti eskiden ama ..son yıllarda çok keyif aldım desem yalan olur. 🥺

lavinia cım nasılsın? en son bir köy evindeydin sanırım. evinize geçebildiniz mi? oraları kaçırdım galiba.
Yok canım henüz gecemedim malesef bir bir yandan burayı sevdım doga ile içiçe kendi zebze lerimi ektim özellikle diyet için bol kabak ektım 🤭 semız otu maydanoz ne istersen var o yuzden bir süre daha burda kalmayı düşünüyorum sen nasılsın canım 😌

Yok canım henüz gecemedim malesef bir bir yandan burayı sevdım doga ile içiçe kendi zebze lerimi ektim özellikle diyet için bol kabak ektım 🤭 semız otu maydanoz ne istersen var o yuzden bir süre daha burda kalmayı düşünüyorum sen nasılsın canım 😌
çok şükür iyiyim ben de. halen şişman ve yoğunum :-)

bu arada kendi bahçende sebze, meyve, yeşillik yetiştirmek müthiş birşey 😍 eviniz ağır hasarlı mıydı? ondan mı geçemiyorsunuz?

Benim kabaklarım çiçek açıyor sonra çiçekler dökülüyor, üstünde komşunun çam ağacı var, alakası olabilirmi acaba, birde resim yollarım birazdan

10.06.2023
Ac karnına1 bardak su
Yeşilçay
Ara öğünhoşbeş 7 tane
Çikolata
Ögle4 çatal menemen
1 dilim ekmek
1 dilim tb ekmegi
Adim
Su
5000
2 litre su
Ara ögünlerin çok kötü onun yerine badem ceviz ekle

bu arada kendi bahçende sebze, meyve, yeşillik yetiştirmek müthiş birşey 😍 eviniz ağır hasarlı mıydı? ondan mı geçemiyorsunuz?
Orta hasarlı canım gerekli çalışmalar yapılıyor daha da güçlendirmek adına evet gerçekten çok güzel kendi bahçemizin olması 😊

Back
X