• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İyi akşamlar arkadaşlar iki çocuğun ikiside hasta o yüzden gelemiyorum biri ishal biri durmadan kusuyor ateş var bir yandan benim de burun falan tıkandı yine salgın var galiba okullarda bıktım bu sene valla:110::110::KK14:
Geçmiş olsun kuzum

Geçmiş olsun canım, kolay gelsin ama biraz dinlenssen daha iyi gelmez mi
Canım büyük temizliği dün yapmıştım, bugün sadec süpürüp ortalığı topladım çok zorlamadım kendimi ❤😍

Jasminium84 Jasminium84 geçmiş olsun canim ilaç falan fayda etmedi mi ins çabuk geçer baş agrin
Direndim ilaç almamak için ama nihayetinde aldım kuzum o da iyi geldi şükür ❤

Teşekkür ederim 🥰

Teşekkür ederim 😘

Bende soğan suyumu yapsam diyordum su içmek işkence gibi 🙄

Sağol kaptanım.

Geçmiş olsun canım maden suyu ver iyi gelir ishal ve kusmaya

Sağol canım 🥰

Ah icebilsem 😭

Kafayı temizlemenin en iyi yoluymus oda ve dolabı temizlemek ❤️ geçmiş olsun

Sağol ablam
Sağol canım 😍

Gecmis olsun canim 😔

Gelebilirsin tabi senide listeye ekleyelim🥰
Sağol kaptanım 😍

😂😂 yok yavaş yavaş toparlıcam inş
Sen isteyince yapiyorsun canim 💪😄
Düşünüyor canım. Bunu düşünmeyen kadın çok az. Onlarda muhtemelen nasıl kilo alacaklarını düşünüyorlar 🤷‍♀️😂
😂😄 bazen diyorm keske o tayfadan olsaydim ama onlarda kendine göre zorluk cekiyor, bi komsum vardi kilo almak icin diyetisyene gitmisti 😅
Kotu bir bas ağrısı ile uyandim bu sabah 😔

Tansiyonum yüksek biraz da sabah sabah niye yükseldi anlamadım

Şimdi biraz temizlik yapacağım, bana çok iyi geliyor evi düzenleyip temizledikce sanki kafamın içini de ruhumu da yıkayıp düzenliyorum 😁
Gecmis olsun canim kolay gelsin 😍😄 bende temizlik sonrasi öyle hissediyorm o mutluluk süper bi his ya yeniden dogmus gbi 🤣😄
Sağol kuzum da bacaklar feci şişiyor, arada yükseğe kaldırmam gerekiyor, bakalım normale dönecek mi
😢 oda gecer insallah canim 🤲
😓 yaa hatice yapma bunu kendine her pes ettiginde ve yediginde baslangicin biraz daha fazla kiloyla oluyor sende farkindasin lütfen bu defa sonkez niyet edip basliyalim artik bak ramazanda geliyor istesekte yiyemiycez zaten öncesinde biraz nefsimizi terbiye edelim. Her eline zararli bisi aldiginda bunu düsün bence
Kızlarrr çok kilo aldım 😪😪😥
🥲🥲 verirsn insallah önemli olan baslamak

merhaba kızlar mutlu pazarlarrr :KK68::KK68::KK68:

305573422_622652715891052_8718574584863052989_n.webp

Canım şekerin vs yok değil mi? Evet zor ama imkansız değil. 8nsan istedikten sonra yapmayacaği şey yok.
diyabet değilim ama reaktif hipoglisemim var. yemek yedikten belli bir süre sonra tokluk şekerim düşüyor. basit karbonhidrat kullanmadan beslenirsem başarırım ancak.
ben istiyorum ama azim ve süreklilik yok. ama zorluyorum kendimi. sizinle olacak Allahın izniyle 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Evet eveeett neden bu kadar zor😵‍💫boşuna demiyorlar nefsi en iyi terbiye eden ibadet oruç diye insanin irade egitimi önce açlik ve istedigini yememekle başliyor😔
valla biz iyice terbiyesiz olmuşuz :olamaz: aklımız fikrimiz yemekte. sanki bu hayattaki tek şey o.
ilk defa ramazanı tutamamaktan korktum. hipo zorlarsa naparım diye. sahurda ekmek ve bal, reçel vs yemeyeceğim. böyle karar aldım. yumurta, peynir, zeytin, salata, çiğ kuruyemişten bir menü olacak. başka yolu yok bu işin.
İyi geceler bugünkü menüm
Sahur
bir kase çorba bir havuc
İftar
bir tabak karnıyarık(biraz fazla kaçmış olabilir :110:) bir kase çorba bir kase cacık bir dilim ekmek
Bir litre su
Spora henüz başlayamadı mi oruçtan ötürü ama başlayacağım inşallah
Allah kabul etsin canım. afiyet olsun.
Kotu bir bas ağrısı ile uyandim bu sabah 😔

Tansiyonum yüksek biraz da sabah sabah niye yükseldi anlamadım

Şimdi biraz temizlik yapacağım, bana çok iyi geliyor evi düzenleyip temizledikce sanki kafamın içini de ruhumu da yıkayıp düzenliyorum 😁
geçmiş olsun canım. yüksek seyrederse limonlu su iç. tansiyonu normal seviyeye indiriyor.
Sevgili eşim ile sohbetimiz.

Ben :KK70:ün hallettin mi dediğin işi?

O : Neyi

Ben : kalorifer peteği diyorum...

O : heee

Ben : eee

O : halloldu.

Ben : kahvaltıya gidecek miyiz

O : niye

Ben : gideceğiz dedik ya

O : heee

Ben : eeee

O : gideriz.

Ben 😬😬😬😬

O : nereye gideceğiz

Ben : kahvaltıya

O : ya tamam nereye işte

Ben : bakarız 😉

O : 😬😬😬😬

Ben : 😂😂😂😂😂😂
hasta ederler insanı :KK70:
Cımbızla bile laf alamamışsın sanki
Neden böyleler anlamıyorum, bizimkinde telefonla çok ilgilenince öyle, bir lafı 3 kez tekrar ediyoruz 🥴
eniştem de öyle :-)

Tünaydin kizlar bende dün abarttim cigköfte verdi karsi komsum o bozdu olayi e bugunde oglan istiyor diye disarda yiyecegiz ama hafif tutmaya caliscam bakalm yarindan itibaren basliyorm 👍😍
Bugün biz de dışarıdayız muhtemelen de dışarı da yeriz o yüzden hala bise yemedim 🙈

Ne güzel manzara ❤

Gecmis olsun canim kolay gelsin 😍😄 bende temizlik sonrasi öyle hissediyorm o mutluluk süper bi his ya yeniden dogmus gbi 🤣😄
SSağol kuzum 😍

geçmiş olsun canım. yüksek seyrederse limonlu su iç. tansiyonu normal seviyeye indiriyor
Sağol canım ❤
Bir daha ölçeyim, bakmadım sonrasında

hep beraber 21 gün şekersiz mi yapsak acaba?
BEn yapaamam heralde 🙈

komşu lokma döktürmüş. az önce lokma yedim ben :eek:
Afiyet olsun canım akşama hafif tutarsan sıkıntı olmaz bence

Selam kizlar, bu sefer cok cabuk geri döndüm:oha:
Hoşgeldin ❤

Bugün biz de dışarıdayız muhtemelen de dışarı da yeriz o yüzden hala bise yemedim 🙈

Ne güzel manzara ❤

SSağol kuzum 😍

Sağol canım ❤
Bir daha ölçeyim, bakmadım sonrasında

BEn yapaamam heralde 🙈

Afiyet olsun canım akşama hafif tutarsan sıkıntı olmaz bence

Hoşgeldin ❤
Hos bulduk.♥️♥️ Kilon ne durumda?

Back
X