Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki pekiValla ben ikili takıma yazarım.Biz hazırız seni yazmaya
![]()
Geçmiş olsun canım, kolay gelsin ama biraz dinlenssen daha iyi gelmez miKotu bir bas ağrısı ile uyandim bu sabah
Tansiyonum yüksek biraz da sabah sabah niye yükseldi anlamadım
Şimdi biraz temizlik yapacağım, bana çok iyi geliyor evi düzenleyip temizledikce sanki kafamın içini de ruhumu da yıkayıp düzenliyorum![]()
Hoşgeldin canım.Merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum.9. takımdan deniz benJasminium84 @UcanSupurge @Fit mutlu anne
Ucmelekannesi ve birçok arkadaşımı burda görünce geldim. epeydir yoktum. üyeliğimi iptal etmiştim. yeni üyelikle geldim. beni de aramıza alır mısınız
![]()
Bana da iyi geliyor ama sevmiyorumKotu bir bas ağrısı ile uyandim bu sabah
Tansiyonum yüksek biraz da sabah sabah niye yükseldi anlamadım
Şimdi biraz temizlik yapacağım, bana çok iyi geliyor evi düzenleyip temizledikce sanki kafamın içini de ruhumu da yıkayıp düzenliyorum![]()
Mutlu pazarlar kuşumGünaydın mutlu pazarlar![]()
Kaptanım hala kahvalti yapmadım bende tartilip gelebilirmiyim durumum çok kötü bir yerden başlamam lazim
1 Cordelia
81.3 2 @FitSebastianCheesecake 77.0 3 @Suskunkardelen 64.7 4 Mavikus_
72.2 5 Jasminium84
65.2 6 @Beth18 67.5 7 @Meryem1306 92.0 8 @Pnrrr-12 74.5 9 @Elif Tolga 69.9 10 @Ilazram 77.0 11 @bendenizefenim 76.5 12 @Kinoalihatun 85.35 13 @Mthn83 81.6 14 G Goklerce 70.9 15 @sara_28 97.6 16 @60kiloyum 90.1 17 @Beyaz leylak 79.7
Günaydın cumartesi eğlencesi demek. HarikaGünaydın kizlardün hiç giremedim, disardaydik akşam bir arkadasa geçtik çok geç döndük eve
Gel tatlım yeter ki gel nasıl ne zaman önemli değil.Kaptanım hala kahvalti yapmadım bende tartilip gelebilirmiyim durumum çok kötü bir yerden başlamam lazim![]()
Geçmiş olsun canımBende yattım bugün canım
İdrar yolu enfeksiyonu oldum bende. Anneme gidip yattım biraz. Şimdi süpür sil yaptım ama hiç canım bişey istemiyor.
Allah şifa versin canımİyi akşamlar arkadaşlar iki çocuğun ikiside hasta o yüzden gelemiyorum biri ishal biri durmadan kusuyor ateş var bir yandan benim de burun falan tıkandı yine salgın var galiba okullarda bıktım bu sene valla![]()
İyi geceler bugünkü menüm
Sahur
bir kase çorba bir havuc
İftar
bir tabak karnıyarık(biraz fazla kaçmış olabilir) bir kase çorba bir kase cacık bir dilim ekmek
Bir litre su
Spora henüz başlayamadı mi oruçtan ötürü ama başlayacağım inşalla
İyi akşamlar arkadaşlar iki çocuğun ikiside hasta o yüzden gelemiyorum biri ishal biri durmadan kusuyor ateş var bir yandan benim de burun falan tıkandı yine salgın var galiba okullarda bıktım bu sene valla![]()
Hemen geliyorum tartilip.Gel tatlım yeter ki gel nasıl ne zaman önemli değil.Melekler nasıl?