- 16 Ocak 2023
- 679
- 4.428
- 28
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun kuzumİyi akşamlar arkadaşlar iki çocuğun ikiside hasta o yüzden gelemiyorum biri ishal biri durmadan kusuyor ateş var bir yandan benim de burun falan tıkandı yine salgın var galiba okullarda bıktım bu sene valla![]()
Canım büyük temizliği dün yapmıştım, bugün sadec süpürüp ortalığı topladım çok zorlamadım kendimi ❤Geçmiş olsun canım, kolay gelsin ama biraz dinlenssen daha iyi gelmez mi
Direndim ilaç almamak için ama nihayetinde aldım kuzum o da iyi geldi şükür ❤Jasminium84 geçmiş olsun canim ilaç falan fayda etmedi mi ins çabuk geçer baş agrin
Sağol canımTeşekkür ederim
Teşekkür ederim
Bende soğan suyumu yapsam diyordum su içmek işkence gibi
Sağol kaptanım.
Geçmiş olsun canım maden suyu ver iyi gelir ishal ve kusmaya
Sağol canım
Ah icebilsem
Kafayı temizlemenin en iyi yoluymus oda ve dolabı temizlemekgeçmiş olsun
Sağol ablam
Sağol kaptanımGecmis olsun canim
Gelebilirsin tabi senide listeye ekleyelim![]()
Geçmiş olsun canım yaa eve bi kere girdi mi hastalık dolanıyor zatenGünaydın çocuklar biraz topladı ben fenayım ya geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederim![]()
Gecmis olsun canimGünaydın çocuklar biraz topladı ben fenayım ya geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederim![]()
Sen isteyince yapiyorsun canimyok yavaş yavaş toparlıcam inş
Düşünüyor canım. Bunu düşünmeyen kadın çok az. Onlarda muhtemelen nasıl kilo alacaklarını düşünüyorlar![]()
Gecmis olsun canim kolay gelsinKotu bir bas ağrısı ile uyandim bu sabah
Tansiyonum yüksek biraz da sabah sabah niye yükseldi anlamadım
Şimdi biraz temizlik yapacağım, bana çok iyi geliyor evi düzenleyip temizledikce sanki kafamın içini de ruhumu da yıkayıp düzenliyorum![]()
Sağol kuzum da bacaklar feci şişiyor, arada yükseğe kaldırmam gerekiyor, bakalım normale dönecek mi
Kızlarrr çok kilo aldım![]()
diyabet değilim ama reaktif hipoglisemim var. yemek yedikten belli bir süre sonra tokluk şekerim düşüyor. basit karbonhidrat kullanmadan beslenirsem başarırım ancak.Canım şekerin vs yok değil mi? Evet zor ama imkansız değil. 8nsan istedikten sonra yapmayacaği şey yok.
valla biz iyice terbiyesiz olmuşuzEvet eveeett neden bu kadar zorboşuna demiyorlar nefsi en iyi terbiye eden ibadet oruç diye insanin irade egitimi önce açlik ve istedigini yememekle başliyor
![]()
Allah kabul etsin canım. afiyet olsun.İyi geceler bugünkü menüm
Sahur
bir kase çorba bir havuc
İftar
bir tabak karnıyarık(biraz fazla kaçmış olabilir) bir kase çorba bir kase cacık bir dilim ekmek
Bir litre su
Spora henüz başlayamadı mi oruçtan ötürü ama başlayacağım inşallah
geçmiş olsun canım. yüksek seyrederse limonlu su iç. tansiyonu normal seviyeye indiriyor.Kotu bir bas ağrısı ile uyandim bu sabah
Tansiyonum yüksek biraz da sabah sabah niye yükseldi anlamadım
Şimdi biraz temizlik yapacağım, bana çok iyi geliyor evi düzenleyip temizledikce sanki kafamın içini de ruhumu da yıkayıp düzenliyorum![]()
hasta ederler insanıSevgili eşim ile sohbetimiz.
Benün hallettin mi dediğin işi?
O : Neyi
Ben : kalorifer peteği diyorum...
O : heee
Ben : eee
O : halloldu.
Ben : kahvaltıya gidecek miyiz
O : niye
Ben : gideceğiz dedik ya
O : heee
Ben : eeee
O : gideriz.
Ben
O : nereye gideceğiz
Ben : kahvaltıya
O : ya tamam nereye işte
Ben : bakarız
O :
Ben :![]()
eniştem de öyleCımbızla bile laf alamamışsın sanki
Neden böyleler anlamıyorum, bizimkinde telefonla çok ilgilenince öyle, bir lafı 3 kez tekrar ediyoruz![]()
hep beraber 21 gün şekersiz mi yapsak acaba?Kızlarrr çok kilo aldım![]()
Canim cizkekim, 2 yedi yanyana gelmis. Aklimda kalir bu rakam
Ah be cordisim
Bugün biz de dışarıdayız muhtemelen de dışarı da yeriz o yüzden hala bise yemedimTünaydin kizlar bende dün abarttim cigköfte verdi karsi komsum o bozdu olayi e bugunde oglan istiyor diye disarda yiyecegiz ama hafif tutmaya caliscam bakalm yarindan itibaren basliyorm![]()
Ne güzel manzara ❤
SSağol kuzumGecmis olsun canim kolay gelsinbende temizlik sonrasi öyle hissediyorm o mutluluk süper bi his ya yeniden dogmus gbi
![]()
Sağol canım ❤geçmiş olsun canım. yüksek seyrederse limonlu su iç. tansiyonu normal seviyeye indiriyor
BEn yapaamam heraldehep beraber 21 gün şekersiz mi yapsak acaba?
Afiyet olsun canım akşama hafif tutarsan sıkıntı olmaz bencekomşu lokma döktürmüş. az önce lokma yedim ben![]()
Hoşgeldin ❤Selam kizlar, bu sefer cok cabuk geri döndüm![]()
Hos bulduk.Bugün biz de dışarıdayız muhtemelen de dışarı da yeriz o yüzden hala bise yemedim
Ne güzel manzara ❤
SSağol kuzum
Sağol canım ❤
Bir daha ölçeyim, bakmadım sonrasında
BEn yapaamam heralde
Afiyet olsun canım akşama hafif tutarsan sıkıntı olmaz bence
Hoşgeldin ❤
Hoşgeldin canımCanim cizkekim, 2 yedi yanyana gelmis. Aklimda kalir bu rakam
Ah be cordisim
Kaç lokmakomşu lokma döktürmüş. az önce lokma yedim ben![]()
Selam.canim hosgeldinSelam kizlar, bu sefer cok cabuk geri döndüm![]()
Hoşgeldin canım![]()
50 li kilolarla Hos bulduk canlarim.Selam.canim hosgeldin![]()