• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Evet eveeett neden bu kadar zor😵‍💫boşuna demiyorlar nefsi en iyi terbiye eden ibadet oruç diye insanin irade egitimi önce açlik ve istedigini yememekle başliyor😔
aslında mesele ye ek değil kararında yemek abartmamak. abartınca mide büyüyor ve doymuyor. ifrat tefrit mevzusu. denge
Kotu bir bas ağrısı ile uyandim bu sabah 😔

Tansiyonum yüksek biraz da sabah sabah niye yükseldi anlamadım

Şimdi biraz temizlik yapacağım, bana çok iyi geliyor evi düzenleyip temizledikce sanki kafamın içini de ruhumu da yıkayıp düzenliyorum 😁
geçmiş olsun canım 😘
Hoşgeldin canım.
En son hamileydin sanki öyle hatırlıyorum. Doğum yaptın mı nasilsin
doğurdum şükür 5 aylık olcak nerdeyse inşallah. kilo vermek için buraya koştum😁 76.5 oldum maşallah :halay:
Bana da iyi geliyor ama sevmiyorum 😂
ben de temizlik hiç sevmiyorum ama pis evi daha çok sevmediğimden yapıyorum mecbur:63:

Bazı arkadaşlar diyetin kilo vermenin zorluğundan bahsetmiş işte yiyince hemen alıyorum yemeyince veremiyorum diye fakat yanlış düşünce bana göre
Ben 50 li kilolardan 80 kilolara 4 yılda çıktım öyle böyle insan evladı gibi de yemedim açıkçası.Hadi diyelim 54 kiloydum 4 yılda 84 kilo oldum 4 yılda 30 kilo aldım 2 ayda 15 kilo verdim ya aldığım gibi verseydim o zaman bu kiloyu vermek için 2 yıl uğraşmam gerekirdi doğru değil mi yediğimin tersi diyet yapsaydım yani insan evladı gibi yemedigim bir dönemin sonunda aynı özveri ile diyet yapsaydim 20 kilo verirdim net.
Peki o zaman kilo almak vermekten daha zor değil mi biz aslında zor olanı yapmiyor muyuz bı arkadasim var 10 yıldır diyette 10 yildir 30 kilodan fazla ekledi üstüne 100 rakamlarda peki neden çünkü biz bozuyoruz metabolizmamizi işleyen sistemi devamlı karıştırıyoruz en son error veriyor bir gün ye 2 gün yeme yok gece kalk ye yok gece yedim bugün yeme devamlı bir basladim devamlı bir bozdum lafı dönüyor neye başladın niye bozdun oynamayın metanizla bu kadar işleyen sistemi bozmayın başladın mı düzenli devam edin bakın burada ki söylemin kaçamak değil 1 dilim pasta yedin bugün üstüne 5 dilim daha eklemeyin ya yarın diyete başlayacağım o yüzden yedim 5 dilimi değil diyetteyim 1 dilim yedim o yüzden nefsimi gorelttim olmalı sistem

Eklentiler

• Screenshot_20230305-140837_Opera.webp
    Screenshot_20230305-140837_Opera.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 25
Back
X