Ekside olman guzel tebrik ederim canim
Günaydın kuzucumgüüüüüünnnnnnaaaaayyyyyydddddddııııııııınnnnnnnnnnn
Günaydın şirammmmGünaydınlar , mutlu bir gün diliyorum
Tebrikler canommm
Aboovvv 80 cokmus ineceksin inanaiyorum❤
Ben gecmisi okurken biri yazdi diyodum sen miydin cocklqrdan kqlqni yiyenben de yazarken aklima geldi birinin yazdigi ama ben de yazdim cunku kaldi atacaktim. Yemesem de olurdu ama kiyamadim bana da kizdi kaptanim amq artik yok yemicem
Günaydınnn güzellikGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn günaydın sizeeee günaydınnnnnn canım MasterFit ailem günaydın
Günaydın fesangcimGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn günaydın sizeeee günaydınnnnnn canım MasterFit ailem günaydın
BitanemmmGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn günaydın sizeeee günaydınnnnnn canım MasterFit ailem günaydın
Sen bizim her şeyimizsinnnnBitanemmmbu ailenin anası ben miyim aceba
Elhan abla yazdığımı gördüm mü akşam yediğim makarna değildi kabaktı makarna yemedim kabak spagetti yazdım ama yanlış anlaşıldı sanırım
Spagetti sözcüğünü görünce kabağı es geçmişim anlaşılanGünaydın bozammm
Günaydın canım
Günaydınnn tatlım
Günaydın ablammmm
Günaydın güzel ortimmmm
Ablacım makarna yemedimkabak yedim kabağı çubuk makarna gibi doğradım yoğurtladım aşkım ablam ama bu güzel uyarın için ayrıca teşekkür ederim
Günaydın kuzum
Günaydın canımmmm
Günaydın tatlım
Tebrikler canım
Estagfurullah ne özürü ablacımSpagetti sözcüğünü görünce kabağı es geçmişim anlaşılanözür bitanem.
Harika olmuş o zaman.
Gördüm bitanem çok da utandım.Elhan abla yazdığımı gördüm mü akşam yediğim makarna değildi kabaktı makarna yemedim kabak spagetti yazdım ama yanlış anlaşıldı sanırım
Ah değmez mi ama ben çok seviyorum makarna patates pirinç pilavı ve de her tür hamurDiyet boyunca makarnayı minimuma düşürebilsen çok güzel olacak.
Yasaklar listesine patates, pirinç , makarna unlu gıdalar da dahil edilmeli. Başka türlü zor varacağız hedefimize. Değmez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?