- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Serbest günün olsun ama diğer günler kontrollü git böcüğüm.Çok zorElhan cığım valla ama söz 58 i geçersen hemen sımsıkı başlayacağım çünkü ben dayanamıyorum arada kötü beslenmeden durulmuyor
Oooo muhtişim
Canımsın bende sizi kocaman seviyorummmMommymmmm bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıpburalara gelmezsen üzülürüz seni seviyoruz
Hem ne cilve yapıyor her seferinde kandırıyor beni. Insallah hava ısınıyor çok bekledik bu günü daha kolay olacak hareket de yürümek deSeviyorum dersen beni ye beni ye diye cilve yapar durur onlar.
Bu kara sevdadan kurtar kendini. Sonu mutsuzluk ama
Maşallah
Tebrikler canım harikasın
Enderikanin repliğini yapalım
Genelde ben diyorum abla diyeAz önce benim de aklıma geldi bu kız bana abla demez ki dedim
Özrünü hayatta kabul etmemCanımsın bende sizi kocaman seviyorummm
Elhan özür dilerim canım valla ben bilmeden öyle diyordum sen bana abla de bundan sonra ödeşelim
Elifcimmme inanmışım o zamanGenelde ben diyorum abla diye
Gecmis olsun canimCordelia
Pazar gunu adim sayim
Az oldu ama daha fazla atamadim
Cocuklar cok hasta oldular surekli oksurdulrr ve uyandilar hep onlarla ugrastim
Özrünü hayatta kabul etmem
Abla demende bir sakınca yok.
Utanacak bir şey yok yahuElifcimmme inanmışım o zamanay valla çok utandım
Coktan bildirim yapti
Tekrar konsantre olmak da zor oluyor değil mi kaptanım moral bozulunca. Ama başlayınca beyinde bitirince de isterse ziyafet sofrası olsun asla yemiyor insan.Bencede mantikli canim bende 55-58 belirlemistim kendime ama 3 aydir o sınırlar dışindayim
Kaptan abla diyorsa vardır bir bildiği deyip gelen abla diyorGenelde ben diyorum abla diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?