• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aboovvv 80 cokmus ineceksin inanaiyorum❤

Ben gecmisi okurken biri yazdi diyodum sen miydin cocklqrdan kqlqni yiyen :KK70: ben de yazarken aklima geldi birinin yazdigi ama ben de yazdim cunku kaldi atacaktim. Yemesem de olurdu ama kiyamadim bana da kizdi kaptanim amq artik yok yemicem😬
sandriyon sandriyon demişti tatlım....yeme tatlım . Fiziğini güzelleştirmeye çalışırken bizi gerilere atma :KK60:kaptan niye var degil mi :confused:amq küfür oluyor :KK70:seninki klavye hatası ama yine de güldüm. :KK48:

Günaydın bozammm 🥰🥰🥰

Günaydın canım🌸🌸🌸

Günaydınnn tatlım ❤️❤️

Günaydın ablammmm💕💕💕

Günaydın güzel ortimmmm💕💕💕

Ablacım makarna yemedim 😂😂kabak yedim kabağı çubuk makarna gibi doğradım yoğurtladım aşkım ablam 💕💕ama bu güzel uyarın için ayrıca teşekkür ederim 🥰🥰🥰

Günaydın kuzum 💕💕

Günaydın canımmmm💕💕💕💕

Günaydın tatlım ❤️❤️❤️

Tebrikler canım 😍😍😍
Spagetti sözcüğünü görünce kabağı es geçmişim anlaşılan :oops:özür bitanem. :olamaz:
Harika olmuş o zaman. :super:

Elhan Elhan abla yazdığımı gördüm mü 😂😂akşam yediğim makarna değildi kabaktı 😅😅😅makarna yemedim kabak spagetti yazdım ama yanlış anlaşıldı sanırım 😂😂😂
Gördüm bitanem çok da utandım. :KK22:
Dün menüler nevrimi döndürmüş hızımı alamamış spagettine sarmışım. :KK70:

Diyet boyunca makarnayı minimuma düşürebilsen çok güzel olacak.
Yasaklar listesine patates, pirinç , makarna unlu gıdalar da dahil edilmeli. Başka türlü zor varacağız hedefimize. Değmez mi :dua:
Ah değmez mi ama ben çok seviyorum makarna patates pirinç pilavı ve de her tür hamur😁😁😁😁

Back
X