- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.846
- 898
- 35
Ekside olman guzel tebrik ederim canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekside olman guzel tebrik ederim canim
Günaydın kuzucumgüüüüüünnnnnnaaaaayyyyyydddddddııııııııınnnnnnnnnnn![]()
Günaydın şirammmmGünaydınlar , mutlu bir gün diliyorum![]()
Tebrikler canommm
Aboovvv 80 cokmus ineceksin inanaiyorum❤
Ben gecmisi okurken biri yazdi diyodum sen miydin cocklqrdan kqlqni yiyenben de yazarken aklima geldi birinin yazdigi ama ben de yazdim cunku kaldi atacaktim. Yemesem de olurdu ama kiyamadim bana da kizdi kaptanim amq artik yok yemicem
![]()
Günaydınnn güzellikGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn günaydın sizeeee günaydınnnnnn canım MasterFit ailem günaydın![]()
Günaydın fesangcimGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn günaydın sizeeee günaydınnnnnn canım MasterFit ailem günaydın![]()
BitanemmmGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn günaydın sizeeee günaydınnnnnn canım MasterFit ailem günaydın![]()
Sen bizim her şeyimizsinnnnBitanemmmbu ailenin anası ben miyim aceba
![]()
Elhan abla yazdığımı gördüm mü
akşam yediğim makarna değildi kabaktı
makarna yemedim kabak spagetti yazdım ama yanlış anlaşıldı sanırım
![]()
Spagetti sözcüğünü görünce kabağı es geçmişim anlaşılanGünaydın bozammm
Günaydın canım
Günaydınnn tatlım
Günaydın ablammmm
Günaydın güzel ortimmmm
Ablacım makarna yemedimkabak yedim kabağı çubuk makarna gibi doğradım yoğurtladım aşkım ablam
ama bu güzel uyarın için ayrıca teşekkür ederim
Günaydın kuzum
Günaydın canımmmm
Günaydın tatlım
Tebrikler canım![]()
Estagfurullah ne özürü ablacımSpagetti sözcüğünü görünce kabağı es geçmişim anlaşılanözür bitanem.
Harika olmuş o zaman.![]()
Gördüm bitanem çok da utandım.Elhan abla yazdığımı gördüm mü
akşam yediğim makarna değildi kabaktı
makarna yemedim kabak spagetti yazdım ama yanlış anlaşıldı sanırım
![]()
Ah değmez mi ama ben çok seviyorum makarna patates pirinç pilavı ve de her tür hamurDiyet boyunca makarnayı minimuma düşürebilsen çok güzel olacak.
Yasaklar listesine patates, pirinç , makarna unlu gıdalar da dahil edilmeli. Başka türlü zor varacağız hedefimize. Değmez mi![]()