Şifa olsunduTaa saat kaçta çektim ama anca atıyorum.
Afiyet olsun ablacim
Doktor derken su geldi aklima onu anlatimSen yine iyi ev işleri yapabiliyorsun, ben elimi suremiyorum. Doktorluk durum olduğunu sanmıyorum. Huyu öyle . 28 aylık yani iki ay sonra inşallah 2,5 yaşında. Çevremde benimki de uyumuyor diyenlerin çocuğu sabah geç kalkıyor. Abartmıyorum ne gece uyku , ne sabah geç kalkması var.gece net olarak uyuduğu şöyle; tek seferde en fazla iki saat. Ortalaması 1,5 saat, bölük pörçük de 3 diyebilirim. Ayakta komple sallansa full uyur . Koyuyorsun yatağına şak kalkıyor. Bağırıp çağırıyor. Öğlen uykusu geceden çalar derler ama 3 yaşına kadar uyusa iyi olur. Öğlen 2 saat kesintisiz uyuyor. Yerine koyunca geri kalkmıyor. İki saat ilaç gibi geliyor bize. Kardeşi çok küçük, aklı kalıyor ama kardeşi doğmadan da aynıydı. Değişen bir şey olmadı . O Allah'tan yüzde seksen uyuyo r geceleri. Sizinkiler kaç yaşında ve gece kaç saat uyuyor. ? Ayakta sallanmiyor herhaldegece geç kalkıyor dimi? Bende mi sorun var anlamadım.
Tamam bitanemHaklisin abla
Ben menumden cok gurur duymadim acikcasi
Disari ciktim diye bahane yaratmaya gerek yok
Ilk ara icin, peynir ayirmistim evde dolapda unutmusum oyuzden sacma bi ara ogun oldu
Dedigin dogru kaptanim mideyi terbiye etmek gerek, terbiyesiz mide
İnşaAllah bugun ve hafta ici menum daha guzel olacak
Bugunde annemde yemege gidiyoruz
Ama ben porsiyon umu kucuk tutucam hadi gazamiz mubarek ola
Oraya nasıl gittim ki arasam bulamamAfiyet olsun ablacim
Diger gunluge atmissin
Ben calisan bayan kategorisinden 20 haftalik hamileyken cikmis bulunmaktayimAllah sana da kolaylık versin canım. Dün hazır su mevzusunda bu kız niye babasıyla yaşıyor diye merak etmiştim. Özel sebebi vardır diye sormadım. Eşinin işi hep şehir dışında mi ? Bu çok zor aile için. Yıllar önce ben de aynı durumdaydım iki çocukla. Gerçi benim eski eş yanımda olsaydı da değişmezdi. Yıllar çok çabuk geçiyor sen de bu zor günlerini atlatacaksin ama ruh haline mukayyet ol çok yıpratma kendini. Şimdi Elhancim bu nasıl olacak diyor iç sesin ama bilmiyorum işte yaparsın sen bir seyler. Çok şükür pozitif bir halin var ben sana güveniyorum bu konuda.
Çalışıp da ikinci çocuğu bile bile isteyenlere hayret ediyorum beni mazur gör. @Bal0ncuk lafım sana. Hepsi aynı üç de olsa beş de olsa ne fark eder. Aşırı yıpratıcı anne için. Canından can gidiyor ömür gidiyor. Allah hayırlısını versin.
Zipzip ile basliyor ya belki ondandir ablaOraya nasıl gittim ki arasam bulamamteşekkür ederim bitanem
TamamBalkondan atayımeve gelince okudum canım mesajını
Abla sen Hollandadaydin demi?Allah kolaylık versin canım
Ben neler çektim, hepsini tek yaptım, burda öyle taşıma şirketi de yok, çoğunu arabayla kendimiz taşıdık.
Son kalanları 5 tur minibüsle oğullarım ve eşimin arkadaşları taşıdı.
Hepsini ben tek yerleştirdim. Yardım talep eden oldu, kabul etmedim.
Üstelik binada, evin içinde inşaat bitmemiş ti, evin kapısı açık, kapıyı tıklatan yenge müsaitmisin şurda az işimiz vardı diye geliyordu.
Çok şükür evin işi bitti, bahçe ve veranda da biterse bodrumu toplayıp temizleyeceğim.
Henüz malzemeler var, çoğu gitti, azı kaldı.
Seninki de biter inşallah, gözünde büyütme, yeterki sağlık olsun.
O dönemde çok şiddetli ayak ve bacak ağrılarım da vardı, neden ilaç içmediysem, kabus gibi aylar geçirdim
Ben suan 1,5 icmis bulunmaktayım ama bir anda degil tabikiBugün 1,5 içicem sanırım, çantama koyup getiricem sonraki zamanlarkonuyu bilmeyen ne diyor diyordur içinden amannn hadi foto atın ulen
Çocuk meselesi iki tarafı ..........değnek. Allah isteyene nasip etsin diyelim.Amin Allah razı olsun, cidden canından can gidiyor. @Bal0ncuk un da geç oldu çocuk, hatırladığım kadarıyla benim gibi. İkinci çocuğu düşünmüyorum demek içimden gelmedi benim. Yaşımız da var, hayır demedim kardeşe.bunca zorluğa rağmen yine de pişman değilim ikincisine ara vermediğime/düşündüğüme. Eşim 2 yıllık görevde. 15 ayımız kaldı inşaallah.tesekkurler pozitif dediğin içinşimdiki eşin nasıl, iyidir inşaallah
Ayy ya üzüldüm.ben hiç böyle bir durum duymamıştım sağol. TeşekkürlerDoktor derken su geldi aklima onu anlatim
Arkadaşımin arkadasi, kendisi belcikali, cocugu ne gunduz ne gece uyumazmis daha 1 yaşına girmeden doktor doktor geziyolar sonunda sorunu buluyolar. Çocuk dogumda kendini sktigi icin kemik ust ustemi gelmis ne oyle biseydi. Cok agri veripde yasanmayacak halde olmasada agrili surekli sizlamali oldugu icin cocuk biturlu uykuya dalamazmis. Sonra fiziktedavi, osteopati ile 2 3 ayda cocuk artik normal duzene girmis.
O geldi aklima canim bir anda
Benim buyuk 12 onda sknti yok
Kucuk 20 aylik, geceleri rahat uyuyo genelde. Gunduzde 1 uyku 2 saat yetiyo. Ama tabi cocuk bu günü gununu tutmayabiliyor
Allah yardımcın olsun canim uyumayan cocuk zordur heralde islerini düzene koyamazsın çocuğun yapısı öyledir belkiSen yine iyi ev işleri yapabiliyorsun, ben elimi suremiyorum. Doktorluk durum olduğunu sanmıyorum. Huyu öyle . 28 aylık yani iki ay sonra inşallah 2,5 yaşında. Çevremde benimki de uyumuyor diyenlerin çocuğu sabah geç kalkıyor. Abartmıyorum ne gece uyku , ne sabah geç kalkması var.gece net olarak uyuduğu şöyle; tek seferde en fazla iki saat. Ortalaması 1,5 saat, bölük pörçük de 3 diyebilirim. Ayakta komple sallansa full uyur . Koyuyorsun yatağına şak kalkıyor. Bağırıp çağırıyor. Öğlen uykusu geceden çalar derler ama 3 yaşına kadar uyusa iyi olur. Öğlen 2 saat kesintisiz uyuyor. Yerine koyunca geri kalkmıyor. İki saat ilaç gibi geliyor bize. Kardeşi çok küçük, aklı kalıyor ama kardeşi doğmadan da aynıydı. Değişen bir şey olmadı . O Allah'tan yüzde seksen uyuyo r geceleri. Sizinkiler kaç yaşında ve gece kaç saat uyuyor. ? Ayakta sallanmiyor herhaldegece geç kalkıyor dimi? Bende mi sorun var anlamadım.
Güçlü kadın benim fezamAllah kolaylık versin canım
Ben neler çektim, hepsini tek yaptım, burda öyle taşıma şirketi de yok, çoğunu arabayla kendimiz taşıdık.
Son kalanları 5 tur minibüsle oğullarım ve eşimin arkadaşları taşıdı.
Hepsini ben tek yerleştirdim. Yardım talep eden oldu, kabul etmedim.
Üstelik binada, evin içinde inşaat bitmemiş ti, evin kapısı açık, kapıyı tıklatan yenge müsaitmisin şurda az işimiz vardı diye geliyordu.
Çok şükür evin işi bitti, bahçe ve veranda da biterse bodrumu toplayıp temizleyeceğim.
Henüz malzemeler var, çoğu gitti, azı kaldı.
Seninki de biter inşallah, gözünde büyütme, yeterki sağlık olsun.
O dönemde çok şiddetli ayak ve bacak ağrılarım da vardı, neden ilaç içmediysem, kabus gibi aylar geçirdim
Bozmadimki ablaTamam bitanembozdum diye salmak yok hemen toparlamaya çalışacağız.
Cuma gününü keyifli geçirmek için bugün rahatimiza kiyacagiz. Akşam yemekte çorba salataya ağırlık ver. Miden dolsun çabuk doyarsin.. Yemeğe oturmadan yarım saat önce yudum yudum bol su iç. Bir dikişte değil. Unutma. Çay faslında ikramlara dokunmuyoruz o parmaklarini isiririm .en fazla bir meyve yeme hakkın var başka şeye izin vermiyorum. Şikayet eden olursa bana yönlendir.
Abooo doğru... ya başkasının günlüğüne gitseydimZipzip ile basliyor ya belki ondandir abla
Neyseki baska günlük degil orasıda bizim
Almanya diye biliyorumAbla sen Hollandadaydin demi?
Ne guzel manzara vardi abla gözleri gönülleri açılırdıAbooo doğru... ya başkasının günlüğüne gitseydim
Canım benim bozma cümlesi seni etkilemiş.Bozmadimki abla
Ben oyle bakmiyorum artik
Eger amaan bozdum zaten dersem bi dunya dolusu yerim
Dunku menude olmayan çikolatali kruvasan var demi hih ben sadece ona takilipda bozdum demiyorum
Biraz fazla oldu ama bozulmadi
Tuhaf bir bakis acisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?