Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bir arkadaşım var sıkıntılı bir hamilelik süreci geçirmişti bebegi düştü düşecekti fazla beslenemiyordu Allahin mucizesi o az beslenme ile direndi vücudu
Sonra bebek sağlıklı bir şekilde doğdu tabi bebek zayıftı 2,5 kilo kadar ancaydi veya yoktu bile
Annesi büyütürken çok zorlandı çocuk hep.zayif hiç kilo almiyor kadinin denemediği kür kalmadı gitmediği prof kalmadi sonra bir araştırma hastanesi sebebini buldu
Anne karnında iken bebeğin beyni az yemeyi kodlamis o az yeme ile hayatta kalmis zaten sen istesende değiştiremezsin demiş doktor
Saglikli olmasına odaklan kilo almasına değil demiş
Cocuk hâlâ da aynı suan 10 yaşında annesi xorla yedirir

Elhan ablacım mazur görecek bişi yk.. senin yorumların her zaman baş tacı
İkinizin yorumları içinde teşekkür ederim
Haklı olunan noktalar var evet
Ama ben biraz işimin yakın, annemle babamla aynı apt. Oturmanın rahatlığı ve onlarn şuan genç oluşuna güveniyorum diyebilirm
Eşimde 1.5 sene sonra temelli geliyor
Annem babam ve eşim sabır konusunda XL
Ben sabırsızım :) o yüzden 2. Çocuktada zorluk çekeceğimi düşünmüyorum sanırım ondan..
En cokta evlat hastretini ckk çektim, malum bide tüp bebek.. Baştanda başlamıacam dondurulmşlarm var
Her yıl belli bir miktar paralarını ödüyorum hastaneye.. Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin ama tutacağıda meçhul
Öyle cock yaptm diyince olan insanlar kdar şanslıda değilim, belkide olmayacak
Ama ikisinide rahatlıkla büyüteceğime inanıyorum biraz ondan kaynaklı

Aşkım gerçekten çok berbatım ve bu şekilde iş yapmam lazım. Ağrı kesici vitamin alııp idare edicem. Kilo işine gelince yarın göreceğiz ne yansıyacak, ama Cuma’ya işini bitiririm senin
Aa geçmiş olsun kaptanım. Şimdi gördüm, çabucak toparlarsın inşallah

Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun

Amin, içten duaların için teşekkür ederiz onun da çocukları var mıydı? Senden küçük mü

Allah gönlüne göre kolaylıkla bir evlat daha nasip etsin canım

Amin, içten duaların için teşekkür ederiz onun da çocukları var mıydı? Senden küçük mü
Rica ederim canım Aile birliğin tez zamanda sağlansın inşallah
Eşim benden dört yaş büyük canım. Evet üç çocuğu var benim de iki. Hepsi yetişkin. Sadece benimkiler bekar. 25 ve 24 yaşlarında iki oğlum var. Allah hepimizin evlatlarının bahtlarini açık etsin. saglikla yaşasınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…