Mutlu pazarlar canim
Afiyet olsun canimHemen dünün menüsünü paylaşayım,
Sabah 9.00
1 avokado,
1 kk peynir,
1 dilim ekmek.
Akşam 21.00 (maalesef)
Nasıl anlatayım,
Soğuk mezeli,
Ara sıcaklı. (Birer parça yedim)
Çorbalı, et yemekli, (Eti balık seçtim)
Tatlılı bir yemekti işte. (Tatlıyı sütlü seçtim)
2 tane maden suyu içtim yemek boyunca.
2,5 lt de su içtim. Yarını bilemiyorum ama cumaya fazlasıyla telafi edeceğim
@pastel34Zipzip- @dolunaydagel
Merhaba canimMerhaba canlarım, ancak kendime gelebildim. Eşim bebeğe baktı da sabah uyudum biraz, ne güzel şey bu uykuhava çok güzel burda, bir iki saate çıkarız biraz dolaşırız
Teşekkür ederimMekanı cennet olsun canım
Kolay gelsin akşama görüşürüz. Adım ve menüye dikkat et öpüyorum seni.
Allah rahmet etsin, mekânı cennet olsunBugün babaannemin senesi zaman ne çabuk geçiyor 3 sene olmuş
Yemek vereceğiz kalktım ortalığı toparladım limonlu su ile başladım güne ardından bir duble fincan sade Türk kahvemi içiyorum şimdi.akşama kadr gelemem muhtemelen akşam görüşürüz kızlar
Kaçamak da olsa tadımlık ye canim. Beni hatırla her lokmadaTeşekkür ederimcuma günü kaçamak yapmadım bugüne sakladım kaçamak hakkımı zaten
Mutlu Pazar larrr
Afiyet olsunHemen dünün menüsünü paylaşayım,
Sabah 9.00
1 avokado,
1 kk peynir,
1 dilim ekmek.
Akşam 21.00 (maalesef)
Nasıl anlatayım,
Soğuk mezeli,
Ara sıcaklı. (Birer parça yedim)
Çorbalı, et yemekli, (Eti balık seçtim)
Tatlılı bir yemekti işte. (Tatlıyı sütlü seçtim)
2 tane maden suyu içtim yemek boyunca.
2,5 lt de su içtim. Yarını bilemiyorum ama cumaya fazlasıyla telafi edeceğim
@pastel34Zipzip- @dolunaydagel
Dolaşmak harika olurMerhaba canlarım, ancak kendime gelebildim. Eşim bebeğe baktı da sabah uyudum biraz, ne güzel şey bu uykuhava çok güzel burda, bir iki saate çıkarız biraz dolaşırız
Elti şansıAynen öyle eltimin oğlu sadece yemek için ağlıyordu. Emiyor uyuyordu. İştahlı, uyuyan çocuk çok keyifli. Bizim yeğen ne uyur ne emer ne bir şey. Her çocuk başka bir huyda. Diğer eltim de çocuga her seyi kendi yaptırır. 1.5 yaşında çoğu yemeğini döke saça kendi yiyor. Uykusu gelince yastığını alıp yatağa geçiyor. Maşallah o farklı bir stilde büyütüyor.
Ben atamam dışarı çıktım.Suya baslicam 10 dakikaya inşaallah aminhadi ulen su fotosu atın
Yürüyüşümün bir kısmını şimdi yapıyorum ki akşama pek bir şey kalmasınMutlu Pazar larrr
Afiyet olsun
Dolaşmak harika olur
Ayy o espiriyi duymamıştı mmElti şansıgokten Kadir İnanır yağsa şansımıza İlyas Salman düşer ...
Benim çocuklar da kırkı çıktıktan sonra dellendi. O yıllarda sendrom falan da bilmiyordum çektik geçti gitti.
Kaptanım kaç bin adımdasın bakiiimMutlu pazarlar canim
Afiyet olsun canim
Merhaba canim
Burdayım bakanım.Kimse yok muuuuuuu
Hee di mi? Şimdi her güne bir isim var.Elti şansıgokten Kadir İnanır yağsa şansımıza İlyas Salman düşer ...
Benim çocuklar da kırkı çıktıktan sonra dellendi. O yıllarda sendrom falan da bilmiyordum çektik geçti gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?