Yediklerini azalttigin icin olabilir canimYeşilliğimi suyumu vs eksik etmiyorum ama söylemesi ayıp 2 gündür lavaboya çıkamıyorumOysa her gün bir fincan da Türk kahvesi içiyorum
Rica ederizElhan ablacım mazur görecek bişi yk.. senin yorumların her zaman baş tacı
İkinizin yorumları içinde teşekkür ederim
Haklı olunan noktalar var evet
Ama ben biraz işimin yakın, annemle babamla aynı apt. Oturmanın rahatlığı ve onlarn şuan genç oluşuna güveniyorum diyebilirm
Eşimde 1.5 sene sonra temelli geliyor
Annem babam ve eşim sabır konusunda XL
Ben sabırsızım :) o yüzden 2. Çocuktada zorluk çekeceğimi düşünmüyorum sanırım ondan..
En cokta evlat hastretini ckk çektim, malum bide tüp bebek.. Baştanda başlamıacam dondurulmşlarm var
Her yıl belli bir miktar paralarını ödüyorum hastaneye.. Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin ama tutacağıda meçhul
Öyle cock yaptm diyince olan insanlar kdar şanslıda değilim, belkide olmayacak
Ama ikisinide rahatlıkla büyüteceğime inanıyorum biraz ondan kaynaklı
Form çay içiyorum bakalımYediklerini azalttigin icin olabilir canim
Kuru kayısı, kuru erik iyi gelebilir
Iyiyim canim dun ruzgar yedim ondan oldu galjbaaaaa ne güzel yazarmısın kitapların neler ne türde yazıyorsun
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Amin teşekkür ederimAllah yardımcın olsun canim uyumayan cocuk zordur heralde islerini düzene koyamazsın çocuğun yapısı öyledir belki
Iyi yapmissin afiyet olsunHa yok cnm ya kendim goturdum azzigimizi
Aksam yemegine biyere gittik ama begenmedim mekani ama saglik olsun ya
Aynen dun bugun dikkat edicem en az 2 ltAfiyet olsun cnm
Suya dikkat et bol bol tuketelim cok saglikli
SagolasinAfiyet olsun cnm
Basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin canimKizlar dun kuzanimin esini kaybettik.
Hayat bir pamuk ipligine bagli, kurtulacagina o kadar inaniyordum ki, hic konduramadim.
Dun serbest gunumdu diyette o yuzden pek diyet menusu olmadi
11:00 1 kahve
13:30 kucuk 1 kase patetes kizartmasi yaninda 2 yk guvecte et
151 elma 1 kase yogurt
20.00 4 parca et sis 2 yk dover yaninda 2 yk taze fasulye, salata
uzerine 1 top dondurma 1 dilim laz boregi, 1 yk krema/kaymak (whipped cream) - evet menunun bu kismi ozellikle cok kotu ama bunu yiyecegim ve uzun sure bir daha tatli dusunmeyecegim diyerek yedim serbest gunum diye. Zaten tadi da cok sahane degildi, artik bir daha canim tatli isteyince kendime bunu hatirlatacagim :)
su 2,5 lt
spor 8100 adim 8100 puanCordelia pastelfit Zipzip- HLLAK
Eki Görüntüle 3035064
AminnRica ederim canım Aile birliğin tez zamanda sağlansın inşallah
Eşim benden dört yaş büyük canım. Evet üç çocuğu var benim de iki. Hepsi yetişkin. Sadece benimkiler bekar. 25 ve 24 yaşlarında iki oğlum var. Allah hepimizin evlatlarının bahtlarini açık etsin.saglikla yaşasınlar.
Hahahahhaa sağol şimdideniyi ikindiler
bu gece iyi gecelerin benden şekerim
Bı ben mi dışarda değilimCanım dışardayımevden okula kadar yürüdük, bahçede oturuyorum şimdi Senden naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?