Heyecanın bana kadar geldi. Ben de merak ettim kaç çıkacağını. Gönlünce olsun canımHuhuvvvvheyecanlandım.baahhh vereyimde gör
Sağlık olsun kaptanımÇok yanlış bir haftada dönmüşüm adet öncesi her yerim şiş
Tam cumartesi ödül günü olmuş afiyet olsunbende hemen cumartesiyi yazayım çokk adım attım ama saatim kaydetmemiş önce sporu yazayım sabah 30dk leslie keşke adımıda atabilseydim10bin vardır rahat nese hayırlısı
sabah 11,00
2 az yağda yumurta kaşarlı
biraz sürülebilir sarelle
3 üçgen peynir
salatalık sekersiz çay
2 3 dilim kepek ekmeği
saat 14.00 bir minik kurabiye
aksam 18,30
iki hamburger ve azıcık da patatesi yanına ayran içtim
su 2lt oldu sağlıksız oldu ama eve geç geldim dışarda da olanlar oldu
Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
Sen diş çektirmiştin değilmi canım çok geçmiş olsun öncelikle. Çorba en iyisi olur. Dişten yiyemezsin çünkübugün 6 saat oldu hala ağzımda tampon var bişi yemedim iyi bişey ama su da içemiyorum yaa akşam ne yesem bilemedim tek öğün olcak gibi
Saolasın canım banada cerrahlık dediler ama çok rica ettim çekin diye ameliyatsız aldı saolsun ama çok kanama var ya sanki normal mi acaba bide kimisi tükürme yut diyor kimi tükğr diyor midem bulandı iyiceÇok geçmiş olsun. Ben de 3 ay önce 20 lik dişimi ameliyatla çektirmiştim. Çok zordu. İnşallah yarına toparlar
öyle yaparım muhtemelen bi mercimek çorbası tamamdırBenim en son 65 di galiba 9 mayısta tekrar gideceğim bakalım ne çıkacak
Bencce bir kase çorba iç fazla yormadan
saolaasın kaptanım öyle yaparım muhtemlenHeyecanın bana kadar geldi. Ben de merak ettim kaç çıkacağını. Gönlünce olsun canım
Sağlık olsun kaptanım
Tam cumartesi ödül günü olmuş afiyet olsun
Sen diş çektirmiştin değilmi canım çok geçmiş olsun öncelikle. Çorba en iyisi olur. Dişten yiyemezsin çünkü
İki hamburger mibende hemen cumartesiyi yazayım çokk adım attım ama saatim kaydetmemiş önce sporu yazayım sabah 30dk leslie keşke adımıda atabilseydim10bin vardır rahat nese hayırlısı
sabah 11,00
2 az yağda yumurta kaşarlı
biraz sürülebilir sarelle
3 üçgen peynir
salatalık sekersiz çay
2 3 dilim kepek ekmeği
saat 14.00 bir minik kurabiye
aksam 18,30
iki hamburger ve azıcık da patatesi yanına ayran içtim
su 2lt oldu sağlıksız oldu ama eve geç geldim dışarda da olanlar oldu
Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
kaptanım sende destek mi oluyon köstek mi anlamadım kııaazz ama bugün dişim çekildi belki de 20 saatten fazladır açımm aççİki hamburger miben dünü yazmadım tost ile 12de başlayıp , akşam karnıyarıgin yanında ekmek ardından makarna
Senin iki hamburgeri görünce içimde bir umut belirdi
Bugün iyi ye olur mu aç aç gezme
Bana 2 saat tükürmek yok demişlerdi. Çok kötü hissediyor insanSaolasın canım banada cerrahlık dediler ama çok rica ettim çekin diye ameliyatsız aldı saolsun ama çok kanama var ya sanki normal mi acaba bide kimisi tükürme yut diyor kimi tükğr diyor midem bulandı iyice
Bence hemen bir masal uydur. Yasli dede torununu da alıp sabah namazina gitsin ,abdest alıp heyecanla ezanı beklesinler. Çok sevinsin torun. ezan namaza gel demek anlat . Her ezanı duyduğunda dua ediyor olsun torun. Senin kız da namaza başlar bakarsınben de bişey sandım üstteki mesajları görünce, baskılar karşısında direnmiş elinden gelen çabayı göstermişsin, çabana sağlık derim bu menüye sadece
ayyyy bütün ebeveynlerin ortak sorunu. benim kız hadi memeden kesince uyur hadi wc işine alışınca uyur diye diye getirdim 3.5 yaşına tam 1hafta deliksiz uyuduk sevindik bu defa da her gece sabah ezanına ben ezandan korkuyorum diye uyanıp yanımıza gelip bizi uyandırıo napcam bilmiyorum
Ayyy benkaptanım sende destek mi oluyon köstek mi anlamadım kııaazz ama bugün dişim çekildi belki de 20 saatten fazladır açımm açç
Kaptanını dinlekaptanım sende destek mi oluyon köstek mi anlamadım kııaazz ama bugün dişim çekildi belki de 20 saatten fazladır açımm açç
Aslaa istesem de yiyememki hahaaha yarın bakalım nolcekkKaptanını dinle
Valla ben bilmem ben çorba dedim kaptan sıkı ye dediAslaa istesem de yiyememki hahaaha yarın bakalım nolcekk
benim hatırladıgımSporunu takdir ediyorum , diyetini de edeyim di miyaz şuraya bir basari hikayesi
eyvallah kaptanAlıntı kalmış ben bu mesaja vcevap yazmamışmıydım
Neyse afiyet olsun canım
Yaaaaaa unutmamıssınnn benii çok duygulandımmmmbenim hatırladıgımJou canavar gibi spor yapan mukemmel menü veren biriydi eskiden
sımdi geliyor ayak sesleri
Gönlümüzce olcakkk benceeHeyecanın bana kadar geldi. Ben de merak ettim kaç çıkacağını. Gönlünce olsun canım
Sağlık olsun kaptanım
Tam cumartesi ödül günü olmuş afiyet olsun
Sen diş çektirmiştin değilmi canım çok geçmiş olsun öncelikle. Çorba en iyisi olur. Dişten yiyemezsin çünkü
unutulmazsın babyYaaaaaa unutmamıssınnn benii çok duygulandımmmm
Bulgur aklıma geldi evett ama bugün 3 kepçe zeytinyağlı pırasa ve kefir 1dilim siyez le kapattım buişi az once
Kenarda var gel istersen sana vereyimm canın çok çekmiş anlaşılannnÇok güzel gidiyorsun canım
_Zeze kaptanım börekleri yazmış sağolsun ben de yardımcı olayım canım. Patates kızartması çok güzel gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?