Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Moralim düzelmedi ki
Seninle kilo vermeyi seviyorum ben
Aşkım gerçekten çok berbatım ve bu şekilde iş yapmam lazım. Ağrı kesici vitamin alııp idare edicem. Kilo işine gelince yarın göreceğiz ne yansıyacak, ama Cuma’ya işini bitiririm senin

Bugün çok yoruldum . Sözde yemek yapmadım. Oğlum rezil etti beni, burnumdan geldi. Farklı ev ve insanları gördüğünde huysuzlanıyor, beni çok yoruyor.Uyuyayım artık ben. Herkese iyi geceler diliyorum
Ayni benim kizda oyle canim
Gecen hafta gun vardi, kalabalikdik. Ben salonda durmadim hic, oraya girince aglamaya başlıyordu. Tanimadigi ortama girincede cok huysuzlasiyo
Kızlar yarın aile aktivitesi var korkuyoruuuuum kimseye diyetteyim demekte istemiyorum. Umarım yemekten sonra kimse tatlı getirmez yemezsem çok soruyorlar ve ısrar ediyorlar offff
Ayni bizim aile ya

Bizim turk kulturunde misafirperverlik var ama israrcilik daha cok var. Illa ye ye ye zorluyolar. Belki rahatsizim, ben begenmedim, belki icindeki sey dokaniyo.

Diyetteyim deyince : bi kereden bise olmaz bugun diyet olmaz yarin baslarsin, haftada bir izin vereceksin kendine.... Diye yorumlar geliyo ay bi sinir oluyorum
Ben bu hafta gözüme senin kilonu kestirdim canım sen verdikçe bende arkandan gelicem inşallah
Ayy gercekmi
Hadi insallah canim
İnşallah eşim diyet yapıyor demez ya
Tembihle, soyleme diye
Günaydın kaptanim
Gözümüz gönlümüz açıldı.
Ne güzel anı oldu senin için. Gözlerini kapa zaman zaman orada gez. Çok iyi hissettirir.
Evet ya guzel oldu, guzel gecti cok sukur.
Tebrikler
155.000 i yazmissin
sagol cnm
Kolay gelsin cnm
Cnm bebegin kac aylik
Bende cok zorlanıyorum gercektende
Ev, yemek, bulasik, camasir bunların uzerine anaci bir bebe
Yoksa insan herkese sarıyor
Hih iste ben mesela
Hersey ust uste gelince herkese sariyorum evde
Canim bebegin kac yasinda suan
Bi doktora danıştinmi hic. Uykusuzluk cok zor yaa

Günaydın hayatım. Teşekkür ederim ama ben şu an hiç birşey yemek içmek istemiyorum
Noldu cnm hastalandinmi yoksa

26 mart menum

Kahvalti 9
2 haslanmis yumurta

Ara 13h
2 isirmalik (ekmek arasi ton)
1 tane cikolatali kruvasan
(kendi ara ogunumu evde unutmusum)

Ara 16h
2 kivi
2 ceviz

Aksam
Lahmacun
Ayran
Kizimin bitiremedigi sucuklu kasarli peynirden 2 isirmalik (yoksa cope gidecekti kiyamadimm )

Su 3l

Zipzip- Cordelia Elhan Beth18

Eklentiler

• Screenshot_20220327_104930_com.huawei.health.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 21
Nice mutlu yıllara kuşum. aşkınız daim olsun.
Allah'ım pastelfit fitin bütün kızlarının özel günleri olsun bu hafta.
Hepsi mutlu olsun yesin içsin eğlensin.
Çok teşekkür ederim yedik diye koyverip gitmedik ya, haklı davamızda sonu görene kadar durmak yok

Canım afiyet olsun. Ara öğün yapmamani isterdim.
Sık sık başımıza gelen olay çocuklardan veya yetişkinlerden kalan gıdalar. Çöpe gitmesin diye mideye gönderiyoruz. Çok yanlış. Ne yap biliyor musun ... Bir buzdolabı poşetine koy dolaba at...sizin oralarda sokak hayvanları pek olmaz ama yürüyüşe çıktığında uygun bir yere koy kargalar yesin.
Bir iki ısırık da olsa her türlü kacamaklara karşıyım. Midemizi terbiye ediyorsak onu alistirmamiz lazım. Ağzımız da o tatları bir süre unutsun. Sonra inan canın istemiyor.
Menünü % 75 beğenmedim tatlım. Pazartesiden itibaren örnek menüler görmek istiyorum.

Sen yine iyi ev işleri yapabiliyorsun, ben elimi suremiyorum. Doktorluk durum olduğunu sanmıyorum. Huyu öyle . 28 aylık yani iki ay sonra inşallah 2,5 yaşında. Çevremde benimki de uyumuyor diyenlerin çocuğu sabah geç kalkıyor. Abartmıyorum ne gece uyku , ne sabah geç kalkması var.gece net olarak uyuduğu şöyle; tek seferde en fazla iki saat. Ortalaması 1,5 saat, bölük pörçük de 3 diyebilirim. Ayakta komple sallansa full uyur . Koyuyorsun yatağına şak kalkıyor. Bağırıp çağırıyor. Öğlen uykusu geceden çalar derler ama 3 yaşına kadar uyusa iyi olur. Öğlen 2 saat kesintisiz uyuyor. Yerine koyunca geri kalkmıyor. İki saat ilaç gibi geliyor bize. Kardeşi çok küçük, aklı kalıyor ama kardeşi doğmadan da aynıydı. Değişen bir şey olmadı . O Allah'tan yüzde seksen uyuyo r geceleri. Sizinkiler kaç yaşında ve gece kaç saat uyuyor. ? Ayakta sallanmiyor herhalde gece geç kalkıyor dimi? Bende mi sorun var anlamadım.

Allah sana da kolaylık versin canım. Dün hazır su mevzusunda bu kız niye babasıyla yaşıyor diye merak etmiştim. Özel sebebi vardır diye sormadım. Eşinin işi hep şehir dışında mi ? Bu çok zor aile için. Yıllar önce ben de aynı durumdaydım iki çocukla. Gerçi benim eski eş yanımda olsaydı da değişmezdi. Yıllar çok çabuk geçiyor sen de bu zor günlerini atlatacaksin ama ruh haline mukayyet ol çok yıpratma kendini. Şimdi Elhancim bu nasıl olacak diyor iç sesin ama bilmiyorum işte yaparsın sen bir seyler. Çok şükür pozitif bir halin var ben sana güveniyorum bu konuda.
Çalışıp da ikinci çocuğu bile bile isteyenlere hayret ediyorum beni mazur gör. Bal0ncuk lafım sana. Hepsi aynı üç de olsa beş de olsa ne fark eder. Aşırı yıpratıcı anne için. Canından can gidiyor ömür gidiyor. Allah hayırlısını versin.

Şans işi canım...bazı çocuklar iştah ve uyku konusunda aileyi yıpratmiyor. Allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…