• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Mutlu pazarlar canim♥️
Hemen dünün menüsünü paylaşayım,

Sabah 9.00
1 avokado,
1 kk peynir,
1 dilim ekmek.

Akşam 21.00 (maalesef)
Nasıl anlatayım,
Soğuk mezeli,
Ara sıcaklı. (Birer parça yedim)
Çorbalı, et yemekli, (Eti balık seçtim)
Tatlılı bir yemekti işte. (Tatlıyı sütlü seçtim)
2 tane maden suyu içtim yemek boyunca.

2,5 lt de su içtim. Yarını bilemiyorum ama cumaya fazlasıyla telafi edeceğim 😌
@pastel34 Zipzip- Zipzip- @dolunaydagel
Afiyet olsun canim♥️
Merhaba canlarım, ancak kendime gelebildim. Eşim bebeğe baktı da sabah uyudum biraz, ne güzel şey bu uyku 😴 hava çok güzel burda, bir iki saate çıkarız biraz dolaşırız
Merhaba canim♥️

Bugün babaannemin senesi zaman ne çabuk geçiyor 3 sene olmuş 😥
Yemek vereceğiz kalktım ortalığı toparladım limonlu su ile başladım güne ardından bir duble fincan sade Türk kahvemi içiyorum şimdi.akşama kadr gelemem muhtemelen akşam görüşürüz kızlar
Allah rahmet etsin, mekânı cennet olsun

Mutlu Pazar larrr
Hemen dünün menüsünü paylaşayım,

Sabah 9.00
1 avokado,
1 kk peynir,
1 dilim ekmek.

Akşam 21.00 (maalesef)
Nasıl anlatayım,
Soğuk mezeli,
Ara sıcaklı. (Birer parça yedim)
Çorbalı, et yemekli, (Eti balık seçtim)
Tatlılı bir yemekti işte. (Tatlıyı sütlü seçtim)
2 tane maden suyu içtim yemek boyunca.

2,5 lt de su içtim. Yarını bilemiyorum ama cumaya fazlasıyla telafi edeceğim 😌
@pastel34 Zipzip- Zipzip- @dolunaydagel
Afiyet olsun
Merhaba canlarım, ancak kendime gelebildim. Eşim bebeğe baktı da sabah uyudum biraz, ne güzel şey bu uyku 😴 hava çok güzel burda, bir iki saate çıkarız biraz dolaşırız
Dolaşmak harika olur 💃💃💃

Aynen öyle eltimin oğlu sadece yemek için ağlıyordu. Emiyor uyuyordu. İştahlı, uyuyan çocuk çok keyifli. Bizim yeğen ne uyur ne emer ne bir şey. Her çocuk başka bir huyda. Diğer eltim de çocuga her seyi kendi yaptırır. 1.5 yaşında çoğu yemeğini döke saça kendi yiyor. Uykusu gelince yastığını alıp yatağa geçiyor. Maşallah o farklı bir stilde büyütüyor.
Elti şansı :KK14:gokten Kadir İnanır yağsa şansımıza İlyas Salman düşer ...:KK12:
Benim çocuklar da kırkı çıktıktan sonra dellendi. O yıllarda sendrom falan da bilmiyordum çektik geçti gitti.

Mutlu Pazar larrr

Afiyet olsun

Dolaşmak harika olur 💃💃💃
Yürüyüşümün bir kısmını şimdi yapıyorum ki akşama pek bir şey kalmasın 🤗 şunu farkettirmeden yemeklerden 1-2 saat sonra yarım saat yürünürse eğer zayıflama daha hızlı oluyor ☺️
Canım bozam suyunu içiyor musun bakalım 😬

Elti şansı :KK14:gokten Kadir İnanır yağsa şansımıza İlyas Salman düşer ...:KK12:
Benim çocuklar da kırkı çıktıktan sonra dellendi. O yıllarda sendrom falan da bilmiyordum çektik geçti gitti.
Ayy o espiriyi duymamıştı mm😃😃😃 yok ben almıyim .... Tövbe tövbe neyse istemiyorum 😇😇

Back
X