Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tamam canım
İhmal etme. Kendine zaman ayır. Çoğu anne sürekli iş yapar kimseye yaranamaz. Çünkü stresten herkesi azarlar. Bu sefer ev halki tepki verir ve kendine sarar. Bu döngü de sorunu bile anlayamaz.

Allah kolaylık versin. O kadar iyi anlıyorum ki (eşim şehir dışında ben ailemle yaşıyorum) karışan olmasa yardımcı almaz miyim.benim de psikiyatrik durumum oldu, bu durumlardan. Hâlen de var. İki üç kere iş yerinde hastanelik oluyordum, o kadar korktum.ki, kendimi telkin ede ede atlattım çok şükür.Bakmayın böyle aktif aktif yazdığıma. Wcde yazıyorum, çocuk ayağımda yaZiyorum. Şuanda da wc.Evde bir tas çorba yapamıyorum işten geldiğimde çoğu zaman üzerimi değiştirecek vakit olmadan, sadece kızıma oyun oynatıyorum. Oğlumu ayağımda salliyorum, kızıma annem bakarken. Ve eminim bu forumda kızım kadar uyumayan olamaz bu yaşta. Dönemsel değil. Geceleri hep ayakta sallanıyor. Ben iş yerinde sersem gibi olmayayım diye annem bakıyor, Allah bin kere razı olsun. Beş dakika zaman diyorsun ya, benim bu konuda tek lüksüm, iş çıkışı marketin önünden geçerken haftada bir, "baba markete bakayım mi, belki bir şeyler gelmiştir" diyip aceleyle bakıp çıkmak.

Saol canım

Sıkan korselere ölüm
Rahat özgür bırakalım totoşu
Allah şifa versin bitanem ruhuna

Ahh kuzucum kolay gelsin.

Kırmızı kaptan kabak çorbasini ocağa koydu. Dünyanın en kolay çorbası .
Doğra at tencereye...
Yarın tartı günü...
İlham olsun pastelfit fitime diye yazdım.
Günaydın hayatım. Teşekkür ederim ama ben şu an hiç birşey yemek içmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…