Tamam canımÇok teşekkür ederim kızlarAslında özele gitmiyecem dediğiniz gibi oraya vereceğim paraya yardımcı alırım. Devlete gidecem ilk etapta ama şunu söyleyebilirim. Yarın gidip gitmemek arasındayım çünkü ruhsal durumlarda kendi kendimi çok çabuk iyilestirenkerdenim.
Belki alakasız diyeceksiniz ama sanırım o aldığım korse (bu arada küçük almıstım) ilk onu taktığım zamanlar kalbim sikismaya başladı. Ev işlerini yetiştiremeyince de daha çok etkilendim. Sanırım 56 57 kilo olana dek o korseyi bir daha takmayacam.
Sağol canım. Ben çalışmıyorum eskiyi anlattım.
Günaydın 007.Günaydın
Günaydın canimGünaydın
Allah kolaylık versin. O kadar iyi anlıyorum ki (eşim şehir dışında ben ailemle yaşıyorum) karışan olmasa yardımcı almaz miyim.benim de psikiyatrik durumum oldu, bu durumlardan. Hâlen de var. İki üç kere iş yerinde hastanelik oluyordum, o kadar korktum.ki, kendimi telkin ede ede atlattım çok şükür.Bakmayın böyle aktif aktif yazdığıma. Wcde yazıyorum, çocuk ayağımda yaZiyorum. Şuanda da wc.Evde bir tas çorba yapamıyorumKızlar şu diyeti baştan beri ciddiye alıp istediğim ilerlemeyi yapamıyorum. Bu 1 aydır kalp sıkışması ve nefes alamama durumunu yaşıyordum. Bend açıkçası kalple alakalı bir durum olduğunu düşünüyordum. Nette yaptığım araştırmalar sonucu tükenmişlik sendromu belirtileri hepsi uyuyor. Ve bunun kalple ilgisi olmadığını anlayınca cumadan beri kalp sıkışması nefes alamama durum neredeyse bitti.
Artık herşeyi oluruna bıraktım. Özellikle ev işini yemeği falan daha relaxsim pzt psikatriye gidecem bir an önce toparlamak adına ise başladıktan sonra iş, ev işi çocuklar gerçekten ağır geldi çünkü söyle herşeyi yetistiremiyordum. Kendime 5 dk dahi ayiramiyordum. İnş bu durumları atlattiktan sonra diyete daha çok odaklanabilirim.
Amin adaşım saolAfiyet olsun canim
Zaman cabuk geciyor canim Allah rahmet eylesin
Kolay gelsin görüşürüz
Amin canımAllah rahmet eylesin.
Saol canımTatlim nete bakarsan grip olsan kansersin diyor. Psikiyatri iyi fikir . Calisip cocuga eve yetismek mumkun degil ben calismazken kendime vakit bulamqdigim icin geceleri oturup yedim . Once destek al sonra diyet vs hepsi halledilir . Mukemmel olmak zorunda degil oldugu kadar
Allah kabul etsin ortim
Mutlu pazarlar canimMutlu pazarlar
Sıkan korselere ölümÇok teşekkür ederim kızlarAslında özele gitmiyecem dediğiniz gibi oraya vereceğim paraya yardımcı alırım. Devlete gidecem ilk etapta ama şunu söyleyebilirim. Yarın gidip gitmemek arasındayım çünkü ruhsal durumlarda kendi kendimi çok çabuk iyilestirenkerdenim.
Belki alakasız diyeceksiniz ama sanırım o aldığım korse (bu arada küçük almıstım) ilk onu taktığım zamanlar kalbim sikismaya başladı. Ev işlerini yetiştiremeyince de daha çok etkilendim. Sanırım 56 57 kilo olana dek o korseyi bir daha takmayacam.
Günaydın güzel annemMutlu pazarlar
Allah'ım kaptanımın enerjisinden kırmızı takıma yükleBugunde böyle bir sayiyla gelmeyi düşünüyorum
Kalktim yürüyorum 3.000 adimdayim
Ahh kuzucum kolay gelsin.Allah kolaylık versin. O kadar iyi anlıyorum ki (eşim şehir dışında ben ailemle yaşıyorum) karışan olmasa yardımcı almaz miyim.benim de psikiyatrik durumum oldu, bu durumlardan. Hâlen de var. İki üç kere iş yerinde hastanelik oluyordum, o kadar korktum.ki, kendimi telkin ede ede atlattım çok şükür.Bakmayın böyle aktif aktif yazdığıma. Wcde yazıyorum, çocuk ayağımda yaZiyorum. Şuanda da wc.Evde bir tas çorba yapamıyorumişten geldiğimde çoğu zaman üzerimi değiştirecek vakit olmadan, sadece kızıma oyun oynatıyorum. Oğlumu ayağımda salliyorum, kızıma annem bakarken. Ve eminim bu forumda kızım kadar uyumayan olamaz bu yaşta. Dönemsel değil. Geceleri hep ayakta sallanıyor. Ben iş yerinde sersem gibi olmayayım diye annem bakıyor, Allah bin kere razı olsun. Beş dakika zaman diyorsun ya, benim bu konuda tek lüksüm, iş çıkışı marketin önünden geçerken haftada bir, "baba markete bakayım mi, belki bir şeyler gelmiştir" diyip aceleyle bakıp çıkmak.
Günaydın hayatım. Teşekkür ederim ama ben şu an hiç birşey yemek içmek istemiyorumKırmızı kaptan kabak çorbasini ocağa koydu. Dünyanın en kolay çorbası .
Doğra at tencereye...
Yarın tartı günü...
İlham olsunpastelfit fitime diye yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?