Yukarıdan bir ses geliyorSen ancak sirdan , mumbar , salgam bilkac kilo oldun baklavalara ne yaptin soyle
Çok şükür bende iyiyimsen de yoktun bugün migicim. nasılsın?
kaç zamandır doğru düzgün kitap da okumuyorumAyyyyynen puslu hava battaniye kitap kalp ben
Aa bizde ordaydıkMerhaba canım
Bizde kar görmek için Pozantı ya tekir e gidiyoruz
Ama geçen hafta Erciyes e gittik
Canım ben ferfecir topigine katıldım da ordan gaza geldim yoksa aylardır okumuyordumkaç zamandır doğru düzgün kitap da okumuyorum
İnşallah bir an önce inersin canım sağlıklaÇok şükür bende iyiyim
Valla geç kalktım giremedim hiç kk ye
Rüyamda yitik şifayı gördüm
Aklıma koymuşum nerdense
58 e düşmüşüm rüyamda
Ne zaman yaaa biz 24 ünde gittik 26 sında çıktıkAa bizde ordaydık
ben de bir ara uğramıştım. sonra yazmadım. aslında iyi olur. şimdi ne okuyorsun?Canım ben ferfecir topigine katıldım da ordan gaza geldim yoksa aylardır okumuyordum
Canım ben sahaflardan eski kitap alıp okumayı çok seviyorum. Şimdi 1957 basımı karanfilli kadın diye bir kitaba başladımben de bir ara uğramıştım. sonra yazmadım. aslında iyi olur. şimdi ne okuyorsun?
Biz 24nde gitmiştik günü birlik tufanbeyliye yakın malumNe zaman yaaa biz 24 ünde gittik 26 sında çıktık
Yüzün hiç yabancı gelmedi belki yan yana geçtik,Biz 24nde gitmiştik günü birlik tufanbeyliye yakın malum
58 e niyetim yok rüyamda gördümİnşallah bir an önce inersin canım sağlıkla
Mandal üşümüş. İçeri al.
Midenden geliyordur o sesYukarıdan bir ses geliyor
Canım bir kez daha yitik şifa dersen ben yitik olabilirim. Bilgin olsun.Çok şükür bende iyiyim
Valla geç kalktım giremedim hiç kk ye
Rüyamda yitik şifayı gördüm
Aklıma koymuşum nerdense
58 e düşmüşüm rüyamda
Denemek istiyorumCanım bir kez daha yitik şifa dersen ben yitik olabilirim. Bilgin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?