Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Şok olsun napim yediğim hurmalar yarin beni tırmalayacak Kaptanima rezil olduğumla kalacağım o değil...kızcağızin suçu günahı neydi...

kız çok az yemiştin gördüm menünü akşam bişey mi yedin? bakamadım geçmişe
ben de şimdi annem ve eşimin zoruyla yarım portakal yedim, şimdi dediğim 10 falandı hala kötüyüm yaa bakalım yarın ne çıkacak

sen de az yemişin kuzu yaa
sanırım şu hafta sonu çoğunluk olarak az ama yanlış şeyler yedik, aslında sağlıklı çokça şeyler yiyeydik iyiydi...

Gece kuşu olmayan gece kuşu daiki geldi Kızı daha yeni uyuttum uyumadığı için giremedim. Sorry.

02/01/2022

11:00

30 gr siyez unu ekmeği
1 dilim hindi füme (25 gr)
Yarım domates
1 yaprak marul

14:30

20 gr baby avokado
50 gr kurufasulye

16:00
6-7 adet patates kızartması

19:00

1,5 porsiyon etli ekmek
2 bardak ayran
Salata

Su 2 lt

Spor 7 dk zumba: 28 p
5 dh hit kardio : 50 p
3150 adım. : 315 p
Ankee

Eklentiler

• 96B117C5-91D9-4CCD-B942-A37DD101B4E3.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 27
En sevdiğim şey şok diyet ama emziriyorum oğlum da iştahsız çok yemiyor memeye güveniyor o böyle olunca cesaret edemiyorum süt azalırsa diye

carsamba bizde misafir vardi cuma misafirlikteydik cumartesi baska yerde bugun baska bir yerde inanın cok yoruldum bugun başka bir sehre gittik geldik sali kahvaltiya misafir alicam carsamba yine bir misafir daha agirlicam allah kuvvet versin insa tatile girdik gireli hep boyle ders calismam lazım bide bu hafta diyetim cok guzeldi cumadan sonra biraz sendeledim insa duzelicek
Zipzip-
Cordelia
Ankee

aslında yapılası diyet cunku protein agirlikli sporda yapilirsa muhtesem yag yakar

ne yarisina girdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…