• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Duzeltme

Kızlar benim yüzüm çok çöktü. Yani baya ışığı gitti feri söndü denir ya. Oyle oldum. Eskiden de cizgilerim falan vardi takmazdim ama şuan takmaya da başladım biraz. Yaş 30a yaklaşıyor neler yapabilirim. Bakimdan bir haber yaşıyorum. Biraz anlayanlardan destek bekliyorum
cordelia nın tavsiyeleri güzel. onun haricinde güzel bir cilt temizleme seti tavsiye ederim canım. cildine uygun yıkama jeli, toniği, krem, göz kremi. ayrıca canlandırıcı serum olabilir. bunun haricinde evde hazırlayabileceğin maskeler olabilir. sana sonra tarif veririm.

Yorulunca telefonu çocuğa verirmisim hadi koş yavrum azcik diye 😂😂
Bu benim aklıma gelmişti :deli:
İnşallah memnun kalırsın, ben de pilates yapayım diyorum ama o kadar üşeniyorum ki
Pilates+kardio çok hızlı sonuç veriyor tavsiye ederim👍
Boğazım acıyor öksürük hapşırık ta var hafiften grip oluyor gibiyim bu sebepten ayva yaprağıyla ıhlamur çayı yaptım içine bir kaç tanede karanfil attım limon sıktım bir çay kaşığıda arı balı koydum ohhhh mis afiyet olsun bana :KK50::KK70:
Geçmiş olsun canım 🙏

Cardio hadi yürüyüşle kolay geliyor ama pilatese çok üşeniyorum sanırım vücut ağırlığı ile çalışmak beni korkutuyor neden anlamadım pastelfit pastelfit
Ben bu yaşıma kadar pilatesten korktum. Hatta bir kere spor salonunda pilatese girdim, tövbeler tövbesi yok dedim. Ama 6 haftadır yapıyorum, göbeğimin pörtlediği zor kapanan kota ve kollarımın girmediği monta girdim. Mutlaka başla ben sana tavsiyelerde bulunurum. Ama sabırlı ol zorlamadan. 2 hafta sonra hem vücudun alışıyor hem de sende alışkanlık yapıyor.

Ben bu yaşıma kadar pilatesten korktum. Hatta bir kere spor salonunda pilatese girdim, tövbeler tövbesi yok dedim. Ama 6 haftadır yapıyorum, göbeğimin pörtlediği zor kapanan kota ve kollarımın girmediği monta girdim. Mutlaka başla ben sana tavsiyelerde bulunurum. Ama sabırlı ol zorlamadan. 2 hafta sonra hem vücudun alışıyor hem de sende alışkanlık yapıyor.
Canım ben ara ara tuncokburcu videolarını yapıyorum onlar kısa ve kolay oluyor.
Sen kimin videolarını yapıyorsun?

hangi videoyu yapıyorsun canım?

Başlangıç tüm vücut pilates var bölgeseller de var. Yağ yakım egzersizleri de var.
yarın iyice incelerim canım. teşekkür ederim. kaç yıldır bi yaptığım dışarıda yürüyüş ve leslie. bi de işte son zamanlar mezdeke gibi dans.
artık farklı videolar izlemek gerekli. bunlara yönelmeyi istiyorum.

Back
X