Protein bencePro ne?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Protein bencePro ne?
Teşekkürler canım. P.tesi için diyet arıyorum. Herşeye atlıyorum. Protein diyeti bana uyar. Ona da bakayım.Protein bence
Karatay nasıl canım sence?Teşekkürler canım. P.tesi için diyet arıyorum. Herşeye atlıyorum. Protein diyeti bana uyar. Ona da bakayım.
yazıyorum kaptanım dununve bugunu beraberbizim grup vallahi uyuyor
yandık yandık kimse menü belirtmemiş haydin bakalım kalkın aaaaaaa
kaptanınız hasta diye boşladınız iyicene... hapşıruyor olabilirim ama yıkılmadım burdayım heee
Cordelia
fesang
@Elhan
Tutku44 ortim zaten hep kayıp
@Aomine Daiki
North River
@masal_19 @masal3487 tüm masalları da toplamışım ve @Migim @askrhpozitif
ay herkesi alıntılarken 10 kalori verdim![]()
cordelia nın tavsiyeleri güzel. onun haricinde güzel bir cilt temizleme seti tavsiye ederim canım. cildine uygun yıkama jeli, toniği, krem, göz kremi. ayrıca canlandırıcı serum olabilir. bunun haricinde evde hazırlayabileceğin maskeler olabilir. sana sonra tarif veririm.Duzeltme
Kızlar benim yüzüm çok çöktü. Yani baya ışığı gitti feri söndü denir ya. Oyle oldum. Eskiden de cizgilerim falan vardi takmazdim ama şuan takmaya da başladım biraz. Yaş 30a yaklaşıyor neler yapabilirim. Bakimdan bir haber yaşıyorum. Biraz anlayanlardan destek bekliyorum
Bu benim aklıma gelmiştiYorulunca telefonu çocuğa verirmisim hadi koş yavrum azcik diye![]()
Pilates+kardio çok hızlı sonuç veriyor tavsiye ederimİnşallah memnun kalırsın, ben de pilates yapayım diyorum ama o kadar üşeniyorum ki
Geçmiş olsun canımBoğazım acıyor öksürük hapşırık ta var hafiften grip oluyor gibiyim bu sebepten ayva yaprağıyla ıhlamur çayı yaptım içine bir kaç tanede karanfil attım limon sıktım bir çay kaşığıda arı balı koydum ohhhh mis afiyet olsun bana![]()
Ben bu yaşıma kadar pilatesten korktum. Hatta bir kere spor salonunda pilatese girdim, tövbeler tövbesi yok dedim. Ama 6 haftadır yapıyorum, göbeğimin pörtlediği zor kapanan kota ve kollarımın girmediği monta girdim. Mutlaka başla ben sana tavsiyelerde bulunurum. Ama sabırlı ol zorlamadan. 2 hafta sonra hem vücudun alışıyor hem de sende alışkanlık yapıyor.Cardio hadi yürüyüşle kolay geliyor ama pilatese çok üşeniyorum sanırım vücut ağırlığı ile çalışmak beni korkutuyor neden anlamadımpastelfit
Canım ben ara ara tuncokburcu videolarını yapıyorum onlar kısa ve kolay oluyor.Ben bu yaşıma kadar pilatesten korktum. Hatta bir kere spor salonunda pilatese girdim, tövbeler tövbesi yok dedim. Ama 6 haftadır yapıyorum, göbeğimin pörtlediği zor kapanan kota ve kollarımın girmediği monta girdim. Mutlaka başla ben sana tavsiyelerde bulunurum. Ama sabırlı ol zorlamadan. 2 hafta sonra hem vücudun alışıyor hem de sende alışkanlık yapıyor.
PilatesannesiCanım ben ara ara tuncokburcu videolarını yapıyorum onlar kısa ve kolay oluyor.
Sen kimin videolarını yapıyorsun?
Amin canım sağolasınafiyet olsun canım. Allah şifa versin. aman dikkat et hasta olma.
Geçmiş olsun canımben de öyleyim napalım artık inşallah çabucak iyileşiriz
Sağol canım benimBu benim aklıma gelmişti
Pilates+kardio çok hızlı sonuç veriyor tavsiye ederim
Geçmiş olsun canım![]()
Sağol canım benimÇok geçmiş olsun canımAcil şifalar dilerim. Çabucak iyileşmen ümidiyle
![]()
Sağol canım benimİnşallah canım, elimden geleni yapıyorum hayalim var. Mart'ta 54 kilo / Mart'ta 36 beden ikisi de olur haha
Çok geçmiş olsun canım
hangi videoyu yapıyorsun canım?Ben bu yaşıma kadar pilatesten korktum. Hatta bir kere spor salonunda pilatese girdim, tövbeler tövbesi yok dedim. Ama 6 haftadır yapıyorum, göbeğimin pörtlediği zor kapanan kota ve kollarımın girmediği monta girdim. Mutlaka başla ben sana tavsiyelerde bulunurum. Ama sabırlı ol zorlamadan. 2 hafta sonra hem vücudun alışıyor hem de sende alışkanlık yapıyor.
tamam buldum canım.Pilatesannesi
Başlangıç tüm vücut pilates var bölgeseller de var. Yağ yakım egzersizleri de var.tamam buldum canım.
Tiren kaçtı babyYa ben dün gece yiyemedim ya of of of...
O yüzden bugün canım sürekli bir şeyler istiyor
yarın iyice incelerim canım. teşekkür ederim. kaç yıldır bi yaptığım dışarıda yürüyüş ve leslie. bi de işte son zamanlar mezdeke gibi dans.Başlangıç tüm vücut pilates var bölgeseller de var. Yağ yakım egzersizleri de var.
Sana da bulasti canim38 di canım dün bugün vucud ağrım var sadece
Protein canimPro ne?
Ellesmiyorum abla arada kacak gocek keyf yapiyorumElleşme oynasınlar eppeğim![]()
Gelsinler gelsinlerZeynoş ve kahveli kokusunu alırsa fincanlarini alır gelirler şimdi![]()