• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tabi hemen
ADINIZ: ( isteğe bağlı )nicname=Aynirah
YAŞINIZ:34
BOYUNUZ:156
KİLONUZ:60
HEDEF KİLONUZ:53
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:Ev Hanımı
ÇOCUK SAYISI:2
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Hareketsiz kalmak ve fazlaca abur cubur yemek.

SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
Tekrar hoşgeldin aktif olur düzenli menü paylaşır ve kilo bildirimi yaparsan hemencik verirsin kiloları. ♥️

Duzeltme

Kızlar benim yüzüm çok çöktü. Yani baya ışığı gitti feri söndü denir ya. Oyle oldum. Eskiden de cizgilerim falan vardi takmazdim ama şuan takmaya da başladım biraz. Yaş 30a yaklaşıyor neler yapabilirim. Bakimdan bir haber yaşıyorum. Biraz anlayanlardan destek bekliyorum

Son düzenleme:
senin bile çözemediğin şeyler varsa ölem ben ölem 😂😂 pazartesi napıcam bilmiyorum çekip atıcam direkt 😭😭
tartıyı demek istedim 😂😂
Ölme hep bizimle gülerek yaşa tatlı mayam :KK60:
Pazartesi tartı bildirimini Elife özel olarak atmayı unutma gerisini o hallediyor canım. :super:benim vukuatlari bir bilsen :KK70:

Kızlar benim yüzüm çok çöktü. Yani baya ışığı gitti feri söndü denir ya. Oyle oldum. Eskiden de cizgilerim falan vardi takmazdim ama şuan takmaya da başladım biraz. Yaş 30a yaklaşıyor neler yapabilirim. Bakimdan bir haber yaşıyorum. Biraz anlayanlardan destek bekliyorum
Sigara alkolden uzak dur. Sağlıklı beslen. Spor yap. Taze mevsim meyvelerinin Elma salatalık kivi gibi kabuklarını yüzüne sür yarım saat sonra yıka. Yüzünü asla sabunla yıkama. Acı ye. Bol bol elma ye.
Ben bunlari yapiyorum. 💜

Sigara alkolden uzak dur. Sağlıklı beslen. Spor yap. Taze mevsim meyvelerinin Elma salatalık kivi gibi kabuklarını yüzüne sür yarım saat sonra yıka. Yüzünü asla sabunla yıkama. Acı ye. Bol bol elma ye.
Ben bunlari yapiyorum. 💜
Teşekkür ederim ❤️

Hoşbuldum hepinize teşekkür ederim. Daldım gitti bakalım.
Spor destek grubu vs önerebileceğiniz herşeye açığım. Şimdiden teşekkür ederim 💕
Rica ederiz ne demek. Her sorunu kolaylıkla cevaplarız.
Her günün akşamında saat saat ne yediğini içtiğini yazıyorsun. Kaptanı etiketliyorsun. Biz de elimizden geldiğince yorum yapıyoruz. Bol karbonhidratli öğünlerde bir güzel patakliyoruz ona hazırlıklı ol. :sopa:
Gün içinde en az 8000 adım atıyorsun başka spor aktiviteleri de olur. Zumba, pilates, vücut egzersizleri vs ...
Beslenme konusunda yeterli bilgi deneyime sahibim diyorsan onu uygula. Yardım istersen de her zaman yanındayız.
Adımsayar bir saatin varsa mükemmel olur. Yoksa telefonuna program indirebilirsin. Diğer önemli bir detay da tartınin olması hepsi bu canım....:KK60:

Back
X