• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Özel hayatımizda aşırı stresli ve zor hayatlarımız var 2021 nasıl geçti herkes yaşadığını bilir.

Ama bu ortamı olabildiğince pozitif tutmaya ve enerjiyi korumaya çalıştım. Çünkü diyet yapan insanlar için biraz gülmek bile acayip moral oluyor. 2021 biterken burada bile çok zor günler yaşadım. Hiçbirinize yansıtmamaya çalıştım.

Ne olduğunu anlamadan aldığım tepkileri bile pozitif karşılamaya çalıştım.

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Bu süreçte kırdığim birileri olduysa çok özür dilerim. Hiç kimseyi kırmamak için elimden geleni yapıyorum. Ama sonuçta insanım hatalarım oluyor lütfen affedin.

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Sen çok özel bir insansın :KK60:
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
💋💋💋💋💋💋💋💋💋

Boğazım acıyor öksürük hapşırık ta var hafiften grip oluyor gibiyim bu sebepten ayva yaprağıyla ıhlamur çayı yaptım içine bir kaç tanede karanfil attım limon sıktım bir çay kaşığıda arı balı koydum ohhhh mis afiyet olsun bana :KK50::KK70:

Boğazım acıyor öksürük hapşırık ta var hafiften grip oluyor gibiyim bu sebepten ayva yaprağıyla ıhlamur çayı yaptım içine bir kaç tanede karanfil attım limon sıktım bir çay kaşığıda arı balı koydum ohhhh mis afiyet olsun bana :KK50::KK70:
Geçmiş olsun. Şifa olsun. 🤲

Çok geçmiş olsun canım ❤️ Acil şifalar dilerim. Çabucak iyileşmen ümidiyle:dua:

Bence onu unut 😂😂😂 motivasyonun kaldıgı yerden devam et 😜
İnşallah canım, elimden geleni yapıyorum hayalim var. Mart'ta 54 kilo / Mart'ta 36 beden ikisi de olur haha
Çok geçmiş olsun canım

Bugün buradaysam ve çok sevdiğim arkadaşlarımla neşe içindeysem içimdeki çocuğun yaşam enerjisini dışarıya yansitabiliyorsam senin sayendedir. :super: Yazmadan gecemezdim.
:KK68::KK68::KK68:
Allah razı olsun. Güzel sözler söylemek duymak ne kadar iyi geliyor insana. 😂
BİRTANESİN
😘

Tabi hemen
ADINIZ: ( isteğe bağlı )nicname=Aynirah
YAŞINIZ:34
BOYUNUZ:156
KİLONUZ:60
HEDEF KİLONUZ:53
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:Ev Hanımı
ÇOCUK SAYISI:2
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Hareketsiz kalmak ve fazlaca abur cubur yemek.

SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
Hos geldin aynirah. Pusuda fazla vakit kaybetme dal içeriye deneyerek öğrenirsin sistemi. Uzaktan zor tatlım. Benim hâlâ çözemedigim şeyler var. Kaptan ve kızlar yardımcı olur. 😍🥰

Hos geldin aynirah. Pusuda fazla vakit kaybetme dal içeriye deneyerek öğrenirsin sistemi. Uzaktan zor tatlım. Benim hâlâ çözemedigim şeyler var. Kaptan ve kızlar yardımcı olur. 😍🥰
Hoşbuldum hepinize teşekkür ederim. Daldım gitti bakalım.
Spor destek grubu vs önerebileceğiniz herşeye açığım. Şimdiden teşekkür ederim 💕

senin bile çözemediğin şeyler varsa ölem ben ölem 😂😂 pazartesi napıcam bilmiyorum çekip atıcam direkt 😭😭
tartıyı demek istedim 😂😂

afiyet olsun canım. Allah şifa versin. aman dikkat et hasta olma.

ben de öyleyim napalım artık inşallah çabucak iyileşiriz

Back
X