• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sen bu ara hep alttan al, gergin olma onun yanında. Gerçekten aranızda her şey bitmediyse o da o düşünceden vazgeçecektir eminim, yeter ki sen biraz çaba göster.

Dün akşamki yemek ne oldu?
Tamam yazdiklarini yapacagim canim.

Dun aksamki yemek ailesiyleydi. Kayinvalidemler il disinda oturuyor buradaki teyzemize davetlilerdi. Biz de gidecektik. Yilbasi yemegiydi yani. Ben sabah gitmicem cocuklari da goruremezsin diyince iptal etmis. Gitmedik aksam. Aslina bakarsan gitmeyi isterdim kendim icin degil cocuklar farkli bir ortamda olsun diye.
o onun anlık kararıdır. ayrılmayı düşünmüyordur bence.
ama bence şu sürekli söylenme, ona çatma konusunu bi ele al canım. kişisel gelişimle vs ile bunun üstesinden gelebilirsin. bence yapman gerekir :KK68::KK68::KK68:
bir ara sürekli herşeye söyleniyordum. iş yoğunluğu vs sıkıyordu. mutsuzdum. baktım bunu herkese yansıtıyorum, çok olumsuz görünüyorum. dedim bu yanlışın bir yönü de benim. sonra herşey yolunda ve dengede olumlaması yaptım. pozitif şeylerle ilgilendim. şimdi daha iyiyim. tavsiye ederim 💕
Neler yaptin bununla ilgili canim. K. Gelisim kitaplarimi okudun? Bana da onersen??
Afiyet olsun canim ♥️

Afiyet olsun kaptanim ♥️

Aslinda kilodan cok bacaklarimin zayiflamasini istiyorum hep bacaklarim kalındı simdiye kadar 😭😭

🙄🙄🙄🙄🙄

Afiyet olsun kaptanim ♥️

Surekli yapmıyoruz da iste bu hafta ust üste geldi

Bu defa dikkat ettim az yedim🤗🤗🤗

Afiyet olsun canim ♥️
Yesekkurler canim kaptanim ben seni etketlemeyi unutmusum
Geçmiş olsun cnm 😔

Allah içinize ferahlik, birbirinize muhabbet versin kuzum 💓

Geçmiş olsun cnm 😔

Hosgeldin cnm 🌹

Senin ve Elifin burda birini kirdiginizi hic sanmiyorum, öyle biseye şahit olmadim
💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓
Kirilan varsada sorun sizden kaynaklanmiyordur

Hosgeldin cnm 🌹

İnsallah ilerlemeden geçer, gecmis olsun cnm

Ben kendimi pazartesiye odakladim cnm 😐tam olarak saglikli beslenmeye baslicam
Amin tesekkurler.

Back
X