- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.995
- 548
Wayyy beni gecmissin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Wayyy beni gecmissin
İşte cildine uygun diyorsun ya mesela ben cilt tipimide bilmiyorum. Özelikle agiz cevresi cizgileri genç kizken de sinir ederdi beni. Yüzüm kiloluyken belli olmuyodu galiba bu aralar yine çok gözüme batmaya başladıcordelia nın tavsiyeleri güzel. onun haricinde güzel bir cilt temizleme seti tavsiye ederim canım. cildine uygun yıkama jeli, toniği, krem, göz kremi. ayrıca canlandırıcı serum olabilir. bunun haricinde evde hazırlayabileceğin maskeler olabilir. sana sonra tarif veririm.
Misafirim vardı yeni gitti şimdi yazıyorum kaptilimbizim grup vallahi uyuyor
yandık yandık kimse menü belirtmemiş haydin bakalım kalkın aaaaaaa
kaptanınız hasta diye boşladınız iyicene... hapşıruyor olabilirim ama yıkılmadım burdayım heee
@Cordelia
fesang
Elhan
@Tutku44 ortim zaten hep kayıp
Aomine Daiki
@EppekArasi
@masal_19 @masal3487 tüm masalları da toplamışım ve @Migim @askrhpozitif
ay herkesi alıntılarken 10 kalori verdim![]()
Yapabildin mi ? ben 13 de kaldım bugünOo guzel adim canim bende yurumeye başladım 4 bindeyim hedef 15.000 :)
canım zayıflayınca çizgiler çıkıyor yüz de zayıfladığı için.İşte cildine uygun diyorsun ya mesela ben cilt tipimide bilmiyorum. Özelikle agiz cevresi cizgileri genç kizken de sinir ederdi beni. Yüzüm kiloluyken belli olmuyodu galiba bu aralar yine çok gözüme batmaya başladı
benimki de gelse keşkeSonunda regl oldum bu cuma korkun benden![]()
Geçmiş olsun cnmYok kız ateslendim mide bulantısı var elimde çubuk krakerle geziyorumdun pAso uyudum yeni yıla hasta ve uyuyarak girdim
Allah içinize ferahlik, birbirinize muhabbet versin kuzumfesang Daha bu konuyla ilgili konusmadik
Belki hala bosanmayi dusunuyordur. Cunku o da bikti. Ama ben cocuklqr icin bosanamam. Cunku diger konularda esimi cok takdir ediyorum. Aramizdaki bu kavgayi saymazsak yani
Geçmiş olsun cnmGeldim geldim, çok hasta oldum yaa şimdi kalktım bi çorba içtim![]()
Hosgeldin cnmHerkese hayırlı akşamlar adım Şüheda panik ataklar gurubunda geldim buraya inşallah zayiflarim inanmak istiyorum antidepresan baya kilo aldirdi
Senin ve Elifin burda birini kirdiginizi hic sanmiyorum, öyle biseye şahit olmadimÖzel hayatımizda aşırı stresli ve zor hayatlarımız var 2021 nasıl geçti herkes yaşadığını bilir.
Ama bu ortamı olabildiğince pozitif tutmaya ve enerjiyi korumaya çalıştım. Çünkü diyet yapan insanlar için biraz gülmek bile acayip moral oluyor. 2021 biterken burada bile çok zor günler yaşadım. Hiçbirinize yansıtmamaya çalıştım.
Ne olduğunu anlamadan aldığım tepkileri bile pozitif karşılamaya çalıştım.
Bu süreçte kırdığim birileri olduysa çok özür dilerim. Hiç kimseyi kırmamak için elimden geleni yapıyorum. Ama sonuçta insanım hatalarım oluyor lütfen affedin.
![]()
Hosgeldin cnmMerhaba herkese!Hem forumda hem konu başlığında yeniyim. Foruma kaydolma amacım da olan sağlıklı zayıflama sebebiyle şuan buradayım. Bir kaç gün pusuda yatıp sistemi çözeyim şuralarda bir yerde
![]()
İnsallah ilerlemeden geçer, gecmis olsun cnmBoğazım acıyor öksürük hapşırık ta var hafiften grip oluyor gibiyim bu sebepten ayva yaprağıyla ıhlamur çayı yaptım içine bir kaç tanede karanfil attım limon sıktım bir çay kaşığıda arı balı koydum ohhhh mis afiyet olsun bana![]()
Ben kendimi pazartesiye odakladim cnm
Gıdeyim Dexter yeni bölüm izleyeyim. Azcik heyecan gerilim iyidir.
İyi geceler dilerim.
Mefkurem @askrhpozitif gece yemiyoruz degil mi
31 Aralık unutuldu gitti bitti. 19 dan sonra sadece şekersiz içecek içebiliriz.![]()
Valla stresi yetti bana evlendikten sonra hep bu gerginlik düzensizlik sorunu olunca insan da hep bi acaba mıbenimki de gelse keşke![]()
AminTeşekkür ederim tatlımgüzellikleri hep beraber yaşayalım inşallah.
![]()
Yağ yok. Evet yuzumden aşırı zayifladim. Burun kemiğim aşırı meydana cikti, elmacik kemikleri falan. Ben sana özelden resmimi atayim belki anlayabilirsin az çokcanım zayıflayınca çizgiler çıkıyor yüz de zayıfladığı için.
mesela alnına ve burnuna elini sürdüğünde yağ var mı? yanakların daha kuru mu? eğer böyleyse karma cilttir.
yüzün geriliyor mu? eğer öyleyse kurudur.
kuruma yok ama yağ gelmiyorsa eline o zaman da normal cilttir.
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun cnm
Allah içinize ferahlik, birbirinize muhabbet versin kuzum
Geçmiş olsun cnm
Hosgeldin cnm
Senin ve Elifin burda birini kirdiginizi hic sanmiyorum, öyle biseye şahit olmadim
Kirilan varsada sorun sizden kaynaklanmiyordur
Hosgeldin cnm
İnsallah ilerlemeden geçer, gecmis olsun cnm
Ben kendimi pazartesiye odakladim cnmtam olarak saglikli beslenmeye baslicam
İyi gecelerİyi geceler![]()
İyi gecelerİyi geceler canlar
İyi gecelerIyi geceler kizlar![]()
Wayyy beni gecmissin![]()
Off ben yarın 20.000 nasıl yapıcam yaa. Şimdi 3.000 yürüdüm kaldı 17.000 cikYapabildin mi ? ben 13 de kaldım bugünçok yorgunum