• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

cordelia nın tavsiyeleri güzel. onun haricinde güzel bir cilt temizleme seti tavsiye ederim canım. cildine uygun yıkama jeli, toniği, krem, göz kremi. ayrıca canlandırıcı serum olabilir. bunun haricinde evde hazırlayabileceğin maskeler olabilir. sana sonra tarif veririm.
İşte cildine uygun diyorsun ya mesela ben cilt tipimide bilmiyorum. Özelikle agiz cevresi cizgileri genç kizken de sinir ederdi beni. Yüzüm kiloluyken belli olmuyodu galiba bu aralar yine çok gözüme batmaya başladı

bizim grup vallahi uyuyor
yandık yandık kimse menü belirtmemiş haydin bakalım kalkın aaaaaaa :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
kaptanınız hasta diye boşladınız iyicene... hapşıruyor olabilirim ama yıkılmadım burdayım heee
@Cordelia
fesang fesang
Elhan Elhan
@Tutku44 ortim zaten hep kayıp
Aomine Daiki Aomine Daiki
@EppekArasi
@masal_19 @masal3487 tüm masalları da toplamışım ve @Migim @askrhpozitif
ay herkesi alıntılarken 10 kalori verdim 😂😂
Misafirim vardı yeni gitti şimdi yazıyorum kaptilim 😘😘😘

İşte cildine uygun diyorsun ya mesela ben cilt tipimide bilmiyorum. Özelikle agiz cevresi cizgileri genç kizken de sinir ederdi beni. Yüzüm kiloluyken belli olmuyodu galiba bu aralar yine çok gözüme batmaya başladı
canım zayıflayınca çizgiler çıkıyor yüz de zayıfladığı için.
mesela alnına ve burnuna elini sürdüğünde yağ var mı? yanakların daha kuru mu? eğer böyleyse karma cilttir.
yüzün geriliyor mu? eğer öyleyse kurudur.

kuruma yok ama yağ gelmiyorsa eline o zaman da normal cilttir.

01/01/2022

11:00

1 dilim ekmek (30 gr kadar)
1 tk bal
1 tk tereyağı
3 yk kuymak
3 ceviz

15:00
1 dilim kek

19:00

Balık kızartma ( çiğ hali yaklaşık 500 gr dır tahminim)
Yağsız salata
Turşu

23:00
1 mandalina
1 kivi

Su 2 lt
Spor : 10 dk zumba : 40 p
Ev temizliği 60 dk. : 60 p
Adım :1945 : 190 p
( daha fazladır ama telefon haftasonu yanımda olmadığında gösterge bu kadar)

Ankee Ankee

Eklentiler

• A913279E-DE66-479A-B814-7DD3A8EAE645.webp
    A913279E-DE66-479A-B814-7DD3A8EAE645.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 27
Yok kız ateslendim mide bulantısı var elimde çubuk krakerle geziyorum😬dun pAso uyudum yeni yıla hasta ve uyuyarak girdim
Geçmiş olsun cnm 😔
fesang fesang Daha bu konuyla ilgili konusmadik
Belki hala bosanmayi dusunuyordur. Cunku o da bikti. Ama ben cocuklqr icin bosanamam. Cunku diger konularda esimi cok takdir ediyorum. Aramizdaki bu kavgayi saymazsak yani
Allah içinize ferahlik, birbirinize muhabbet versin kuzum 💓
Geldim geldim, çok hasta oldum yaa şimdi kalktım bi çorba içtim🤦‍♀️
Geçmiş olsun cnm 😔
Herkese hayırlı akşamlar adım Şüheda panik ataklar gurubunda geldim buraya inşallah zayiflarim inanmak istiyorum antidepresan baya kilo aldirdi
Hosgeldin cnm 🌹
Özel hayatımizda aşırı stresli ve zor hayatlarımız var 2021 nasıl geçti herkes yaşadığını bilir.

Ama bu ortamı olabildiğince pozitif tutmaya ve enerjiyi korumaya çalıştım. Çünkü diyet yapan insanlar için biraz gülmek bile acayip moral oluyor. 2021 biterken burada bile çok zor günler yaşadım. Hiçbirinize yansıtmamaya çalıştım.

Ne olduğunu anlamadan aldığım tepkileri bile pozitif karşılamaya çalıştım.

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Bu süreçte kırdığim birileri olduysa çok özür dilerim. Hiç kimseyi kırmamak için elimden geleni yapıyorum. Ama sonuçta insanım hatalarım oluyor lütfen affedin.

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Senin ve Elifin burda birini kirdiginizi hic sanmiyorum, öyle biseye şahit olmadim
💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓
Kirilan varsada sorun sizden kaynaklanmiyordur
Merhaba herkese! 💞Hem forumda hem konu başlığında yeniyim. Foruma kaydolma amacım da olan sağlıklı zayıflama sebebiyle şuan buradayım. Bir kaç gün pusuda yatıp sistemi çözeyim şuralarda bir yerde😅
Hosgeldin cnm 🌹
Boğazım acıyor öksürük hapşırık ta var hafiften grip oluyor gibiyim bu sebepten ayva yaprağıyla ıhlamur çayı yaptım içine bir kaç tanede karanfil attım limon sıktım bir çay kaşığıda arı balı koydum ohhhh mis afiyet olsun bana :KK50::KK70:
İnsallah ilerlemeden geçer, gecmis olsun cnm
:KK55::KK55::KK55:
Gıdeyim Dexter yeni bölüm izleyeyim. Azcik heyecan gerilim iyidir.
İyi geceler dilerim.💜♥️
Mefkurem Mefkurem @askrhpozitif gece yemiyoruz degil mi
31 Aralık unutuldu gitti bitti. 19 dan sonra sadece şekersiz içecek içebiliriz. 😘
Ben kendimi pazartesiye odakladim cnm 😐tam olarak saglikli beslenmeye baslicam

canım zayıflayınca çizgiler çıkıyor yüz de zayıfladığı için.
mesela alnına ve burnuna elini sürdüğünde yağ var mı? yanakların daha kuru mu? eğer böyleyse karma cilttir.
yüzün geriliyor mu? eğer öyleyse kurudur.

kuruma yok ama yağ gelmiyorsa eline o zaman da normal cilttir.
Yağ yok. Evet yuzumden aşırı zayifladim. Burun kemiğim aşırı meydana cikti, elmacik kemikleri falan. Ben sana özelden resmimi atayim belki anlayabilirsin az çok

Geçmiş olsun cnm 😔

Allah içinize ferahlik, birbirinize muhabbet versin kuzum 💓

Geçmiş olsun cnm 😔

Hosgeldin cnm 🌹

Senin ve Elifin burda birini kirdiginizi hic sanmiyorum, öyle biseye şahit olmadim
💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓
Kirilan varsada sorun sizden kaynaklanmiyordur

Hosgeldin cnm 🌹

İnsallah ilerlemeden geçer, gecmis olsun cnm

Ben kendimi pazartesiye odakladim cnm 😐tam olarak saglikli beslenmeye baslicam
Teşekkür ederim canım 🥰
İyi geceler 😍
İyi geceler canlar
İyi geceler 🥰

Amine Busra Amine Busra tatlim söylenenlere ilave... Benim yapmadigim ama yapılması gereken :))) sabah - aksam bi temizliyicegiyle temizlenip nemlendirilmesi gerekiyor, sonra bakim kremleri uygulanir
Ayrica yüz masaji için kullanilan rulo gibi aletler var, onlarda faydali

Back
X