Tekrar hoşgeldin aktif olur düzenli menü paylaşır ve kilo bildirimi yaparsan hemencik verirsin kiloları.Tabi hemen
ADINIZ: ( isteğe bağlı )nicname=Aynirah
YAŞINIZ:34
BOYUNUZ:156
KİLONUZ:60
HEDEF KİLONUZ:53
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:Ev Hanımı
ÇOCUK SAYISI:2
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Hareketsiz kalmak ve fazlaca abur cubur yemek.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
Ölme hep bizimle gülerek yaşa tatlı mayamsenin bile çözemediğin şeyler varsa ölem ben ölempazartesi napıcam bilmiyorum çekip atıcam direkt
tartıyı demek istedim
Canım zipzipa özelden atacaksın pazartesi tartısınısenin bile çözemediğin şeyler varsa ölem ben ölempazartesi napıcam bilmiyorum çekip atıcam direkt
tartıyı demek istedim
Sigara alkolden uzak dur. Sağlıklı beslen. Spor yap. Taze mevsim meyvelerinin Elma salatalık kivi gibi kabuklarını yüzüne sür yarım saat sonra yıka. Yüzünü asla sabunla yıkama. Acı ye. Bol bol elma ye.Kızlar benim yüzüm çok çöktü. Yani baya ışığı gitti feri söndü denir ya. Oyle oldum. Eskiden de cizgilerim falan vardi takmazdim ama şuan takmaya da başladım biraz. Yaş 30a yaklaşıyor neler yapabilirim. Bakimdan bir haber yaşıyorum. Biraz anlayanlardan destek bekliyorum
Uyumuyorum sarabini okuyordum simdibizim grup vallahi uyuyor
yandık yandık kimse menü belirtmemiş haydin bakalım kalkın aaaaaaa
kaptanınız hasta diye boşladınız iyicene... hapşıruyor olabilirim ama yıkılmadım burdayım heee
Cordelia
fesang
Elhan
@Tutku44 ortim zaten hep kayıp
@Aomine Daiki
North River
@masal_19 @masal3487 tüm masalları da toplamışım ve @Migimaskrhpozitif
ay herkesi alıntılarken 10 kalori verdim
Teşekkür ederimSigara alkolden uzak dur. Sağlıklı beslen. Spor yap. Taze mevsim meyvelerinin Elma salatalık kivi gibi kabuklarını yüzüne sür yarım saat sonra yıka. Yüzünü asla sabunla yıkama. Acı ye. Bol bol elma ye.
Ben bunlari yapiyorum.
Biz icmiyoruz40 kere geldim geri gittim aksam iyice kuduruyorlar cayimi bile saklayarak iciyorum carpip dokecekler diye . Ele basi babalari tabi kisakin sakin oynamak bilmiyor adam
Rica ederiz ne demek. Her sorunu kolaylıkla cevaplarız.Hoşbuldum hepinize teşekkür ederim. Daldım gitti bakalım.
Spor destek grubu vs önerebileceğiniz herşeye açığım. Şimdiden teşekkür ederim
Olmaz caysiz olmazBiz icmiyoruz
Dunun telafisi olsun diye pro yapiyordum aksam tostla vurdular beniAfiyet olsun canim zaten gündüz çok çok az yemişsin bence
Sagol cordisim bi etiketledim baskasi cikti duzelttim etiket cikmadiAfiyet olsun canım.Ankee
Pro ne?Dunun telafisi olsun diye pro yapiyordum aksam tostla vurdular beni
Elleşme oynasınlar eppeğim40 kere geldim geri gittim aksam iyice kuduruyorlar cayimi bile saklayarak iciyorum carpip dokecekler diye . Ele basi babalari tabi kisakin sakin oynamak bilmiyor adam
Zeynoş ve kahveli kokusunu alırsa fincanlarini alır gelirler şimdiOlmaz caysiz olmazsimdi kucuk uyanmazsa kahve keyfi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?