Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İşte cildine uygun diyorsun ya mesela ben cilt tipimide bilmiyorum. Özelikle agiz cevresi cizgileri genç kizken de sinir ederdi beni. Yüzüm kiloluyken belli olmuyodu galiba bu aralar yine çok gözüme batmaya başladı

Misafirim vardı yeni gitti şimdi yazıyorum kaptilim

İşte cildine uygun diyorsun ya mesela ben cilt tipimide bilmiyorum. Özelikle agiz cevresi cizgileri genç kizken de sinir ederdi beni. Yüzüm kiloluyken belli olmuyodu galiba bu aralar yine çok gözüme batmaya başladı
canım zayıflayınca çizgiler çıkıyor yüz de zayıfladığı için.
mesela alnına ve burnuna elini sürdüğünde yağ var mı? yanakların daha kuru mu? eğer böyleyse karma cilttir.
yüzün geriliyor mu? eğer öyleyse kurudur.

kuruma yok ama yağ gelmiyorsa eline o zaman da normal cilttir.

01/01/2022

11:00

1 dilim ekmek (30 gr kadar)
1 tk bal
1 tk tereyağı
3 yk kuymak
3 ceviz

15:00
1 dilim kek

19:00

Balık kızartma ( çiğ hali yaklaşık 500 gr dır tahminim)
Yağsız salata
Turşu

23:00
1 mandalina
1 kivi

Su 2 lt
Spor : 10 dk zumba : 40 p
Ev temizliği 60 dk. : 60 p
Adım :1945 : 190 p
( daha fazladır ama telefon haftasonu yanımda olmadığında gösterge bu kadar)

Ankee

Eklentiler

• A913279E-DE66-479A-B814-7DD3A8EAE645.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 27
Yok kız ateslendim mide bulantısı var elimde çubuk krakerle geziyorumdun pAso uyudum yeni yıla hasta ve uyuyarak girdim
Geçmiş olsun cnm
fesang Daha bu konuyla ilgili konusmadik
Belki hala bosanmayi dusunuyordur. Cunku o da bikti. Ama ben cocuklqr icin bosanamam. Cunku diger konularda esimi cok takdir ediyorum. Aramizdaki bu kavgayi saymazsak yani
Allah içinize ferahlik, birbirinize muhabbet versin kuzum
Geldim geldim, çok hasta oldum yaa şimdi kalktım bi çorba içtim
Geçmiş olsun cnm
Herkese hayırlı akşamlar adım Şüheda panik ataklar gurubunda geldim buraya inşallah zayiflarim inanmak istiyorum antidepresan baya kilo aldirdi
Hosgeldin cnm
Senin ve Elifin burda birini kirdiginizi hic sanmiyorum, öyle biseye şahit olmadim

Kirilan varsada sorun sizden kaynaklanmiyordur
Merhaba herkese! Hem forumda hem konu başlığında yeniyim. Foruma kaydolma amacım da olan sağlıklı zayıflama sebebiyle şuan buradayım. Bir kaç gün pusuda yatıp sistemi çözeyim şuralarda bir yerde
Hosgeldin cnm
İnsallah ilerlemeden geçer, gecmis olsun cnm
Ben kendimi pazartesiye odakladim cnm tam olarak saglikli beslenmeye baslicam

Yağ yok. Evet yuzumden aşırı zayifladim. Burun kemiğim aşırı meydana cikti, elmacik kemikleri falan. Ben sana özelden resmimi atayim belki anlayabilirsin az çok

Teşekkür ederim canım
İyi geceler
İyi geceler canlar
İyi geceler

Amine Busra tatlim söylenenlere ilave... Benim yapmadigim ama yapılması gereken :))) sabah - aksam bi temizliyicegiyle temizlenip nemlendirilmesi gerekiyor, sonra bakim kremleri uygulanir
Ayrica yüz masaji için kullanilan rulo gibi aletler var, onlarda faydali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…