Hoşgeldin :))Merhaba herkese!Hem forumda hem konu başlığında yeniyim. Foruma kaydolma amacım da olan sağlıklı zayıflama sebebiyle şuan buradayım. Bir kaç gün pusuda yatıp sistemi çözeyim şuralarda bir yerde
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin :))Merhaba herkese!Hem forumda hem konu başlığında yeniyim. Foruma kaydolma amacım da olan sağlıklı zayıflama sebebiyle şuan buradayım. Bir kaç gün pusuda yatıp sistemi çözeyim şuralarda bir yerde
![]()
İyi geceler canımIyi geceler kizlar![]()
Hoşgeldin. İlk sayfada form var doldurursan seni tanımış oluruz.Merhaba herkese!Hem forumda hem konu başlığında yeniyim. Foruma kaydolma amacım da olan sağlıklı zayıflama sebebiyle şuan buradayım. Bir kaç gün pusuda yatıp sistemi çözeyim şuralarda bir yerde
![]()
Hosgeldin canimMerhaba herkese!Hem forumda hem konu başlığında yeniyim. Foruma kaydolma amacım da olan sağlıklı zayıflama sebebiyle şuan buradayım. Bir kaç gün pusuda yatıp sistemi çözeyim şuralarda bir yerde
![]()
Sen de çok pozitif güzel bir insansin.Amin cordeliacim, çok tatlısın çok pozitifsin Allah güzel kalbine göre versin canımcım
kız iki tabak tavuklu pilavı gömmüşün ya daha ne istiyorsunYa ben dün gece yiyemedim ya of of of...
O yüzden bugün canım sürekli bir şeyler istiyor
İyi akşamlar canımİyi akşamlar canlarım![]()
Akşam yemeği Çin Seddi kadar uzun31.12.2021 menüm
Sabah
Peynir ve zeytin
Domates
İki dilim ekmek
Şekersiz çay
Öğle
Kıymalı yumurta
Yoğurt
İki dilim ekmek
Akşam
Kara lahana sarması
Mercimek çorbası
Patates salatası
Pilav
Hindi
Haydari
Tarçınlı kek
Patates cipsi
Kuruyemiş
Tabi bunların bi çoğundan tadımlık yedim
Su 2 litre spor yok
Zipzip-
Cordelia
İyi geceler tatlımIyi geceler kizlar![]()
Hoşgeldin canımMerhaba herkese!Hem forumda hem konu başlığında yeniyim. Foruma kaydolma amacım da olan sağlıklı zayıflama sebebiyle şuan buradayım. Bir kaç gün pusuda yatıp sistemi çözeyim şuralarda bir yerde
![]()
Kız sen buraya ilk geldiginde yüksek motivasyonun nerdeYa ben dün gece yiyemedim ya of of of...
O yüzden bugün canım sürekli bir şeyler istiyor
Çok kilon yokmuş canım hemen verirsinTabi hemen
ADINIZ: ( isteğe bağlı )nicname=Aynirah
YAŞINIZ:34
BOYUNUZ:156
KİLONUZ:60
HEDEF KİLONUZ:53
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:Ev Hanımı
ÇOCUK SAYISI:2
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Hareketsiz kalmak ve fazlaca abur cubur yemek.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
Ay canım benim mutlu ettinSen de çok pozitif güzel bir insansin.![]()
Hahahhaaa karnım doydu da gözüm doymadıkız iki tabak tavuklu pilavı gömmüşün ya daha ne istiyorsunüstüne çiğ köfte
![]()
Valla bindik bi alamete hadi bakalım yarın 20binleyelimEvet 20.000 ciler ellerini kaldırsın. Ben ayakları havaya diktim enerji depoluyorum![]()
Kırmızı kaptan olduğum haftayı çok kötü geçirdim ya, şimdi motivasyonum yine var da şımarıklık yapasım geldi. Pes etmiyorum amaKız sen buraya ilk geldiginde yüksek motivasyonun nerdeilk haftalarda iyi kilo vermişsin
![]()
Ben 00.00 itibari ile başlıyorum, 24 saatte anca biterAy canım benim mutlu ettin
Hahahhaaa karnım doydu da gözüm doymadı
Valla bindik bi alamete hadi bakalım yarın 20binleyelim![]()
İnşallahÇok kilon yokmuş canım hemen verirsin![]()
Yorulunca telefonu çocuğa verirmisim hadi koş yavrum azcik diyeBen 00.00 itibari ile başlıyorum, 24 saatte anca biter![]()
İnşallah memnun kalırsın, ben de pilates yapayım diyorum ama o kadar üşeniyorum kiİnşallahAslında problem vucudumdaki şekil bozukluğu. Pazartesi spor salonuna da başlayacağım. Power plate ve fitness ile başlıyorum.
İyi geceler canımİyi geceler kızlar![]()