• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Toplu yazacağım inşallah kaptanım

tamam canım sen çocuklar da hasta olduğu için mazeretin var aman çok abartma geri dönüşü felaket oluyor çünkü

ben evde yürüyemiyorum yaa çocuğun ğeşinde koşarken o işte, gerçi şaka maka o da 2500 adım civarı oluyor 🤭
Aslında çok da karbon yoktu bugün. Geçen haftami düşününce 😅 72.4 ten geldim bu kiloya

aa süper o zaman ✋
Sarılar menü yazmiyor 🤔

olsun sen yaz kız görelim 😬
Ay ne bileyim gözümün önünden pizzalar mezeler (ahh mezeler ) ve tatlılar uçuyor 😭

Diyet sayfasını kirletiyorum resmen şu an
😂😂 ya öyle deme
geçen çok güzel durdu dediğim kıyafetimle poz verirken şekilden şekilde girdim...
yok kendimi kandıramıycam hala rahat giyinebilmem için 3 kilo kesin vermem lazım. bu acil rakam...

tamam canım sen çocuklar da hasta olduğu için mazeretin var aman çok abartma geri dönüşü felaket oluyor çünkü

ben evde yürüyemiyorum yaa çocuğun ğeşinde koşarken o işte, gerçi şaka maka o da 2500 adım civarı oluyor 🤭

aa süper o zaman ✋

olsun sen yaz kız görelim 😬

😂😂 ya öyle deme
geçen çok güzel durdu dediğim kıyafetimle poz verirken şekilden şekilde girdim...
yok kendimi kandıramıycam hala rahat giyinebilmem için 3 kilo kesin vermem lazım. bu acil rakam...
3 kilo bişey değil canım suyu artır haftada dört beş gün spor yap azıcıkta yediğine içtiğine dikkat et karbonhidrat kısıtlı beslen bir hafta bilemedin en fazla iki haftada istediğin kilosun inan bana 😉

Back
X