- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
Yok kuzum sen değil az önceki menümü okursan diyet sayfasını kirleten benimAy ne bileyim gözümün önünden pizzalar mezeler (ahh mezeler ) ve tatlılar uçuyor
Diyet sayfasını kirletiyorum resmen şu an

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kuzum sen değil az önceki menümü okursan diyet sayfasını kirleten benimAy ne bileyim gözümün önünden pizzalar mezeler (ahh mezeler ) ve tatlılar uçuyor
Cuma gunune sakla kendini canimAy ne bileyim gözümün önünden pizzalar mezeler (ahh mezeler ) ve tatlılar uçuyor
Amin cordeliacim, çok tatlısın çok pozitifsin Allah güzel kalbine göre versin canımcımAmin canım. Kalbi güzel herkese güzellik versin rabbim.![]()
Evet yaa bir yıl önce bir kaçamak yaptık. Geçti gitti.Hepsi 2021 de kaldi artik 2022 ye bakalım
Saglikli menulerle bekliyoruz canim artik![]()
Okudum ama seninki dündü, dün herkes yedi. Ben şu an kirli hayallerimi paylaşıyorum bugün sakıncalı hahahahaYok kuzum sen değil az önceki menümü okursan diyet sayfasını kirleten benim![]()
Aynen canım bu sene bu kilolar gidecek pazartesi lahana kürüne başlıyorumHepsi 2021 de kaldi artik 2022 ye bakalım
Saglikli menulerle bekliyoruz canim artik![]()
Heeee tam bir yıl oldu ama nasıl hatırlıyorum ya yediklerimi sanki daha dün gibiEvet yaa bir yıl önce bir kaçamak yaptık. Geçti gitti.![]()
Derin derin nefes al ver al ver bsk geçti gitti bile sakıncalı şeyleri yemek yok bak geçtiiiiOkudum ama seninki dündü, dün herkes yedi. Ben şu an kirli hayallerimi paylaşıyorum bugün sakıncalı hahahaha
Senin hafızan güçlü ondan.Heeee tam bir yıl oldu ama nasıl hatırlıyorum ya yediklerimi sanki daha dün gibi![]()
Ne özeliÖzel yapacak arkadaşlar beni de etiketlerseniz sevinirim.![]()
Düzelttim özel diyet. P tesi isveç diyeti mi yapsam? Sıkı birşeyler yapayim.Ne özeli![]()
Gordum canimDüzelttim özel diyet. P tesi isvev diyeti mi yapsam? Sıkı birşeyler yapayim.
O diyeti okurken bile korkuyorum ben yaDüzelttim özel diyet. P tesi isveç diyeti mi yapsam? Sıkı birşeyler yapayim.
Toplu yazacağım inşallah kaptanım
Aslında çok da karbon yoktu bugün. Geçen haftami düşününce72.4 ten geldim bu kiloya
Sarılar menü yazmiyor![]()
Ay ne bileyim gözümün önünden pizzalar mezeler (ahh mezeler ) ve tatlılar uçuyor
İyi Geceler canım.Iyi geceler kizlar![]()
3 kilo bişey değil canım suyu artır haftada dört beş gün spor yap azıcıkta yediğine içtiğine dikkat et karbonhidrat kısıtlı beslen bir hafta bilemedin en fazla iki haftada istediğin kilosun inan banatamam canım sen çocuklar da hasta olduğu için mazeretin var aman çok abartma geri dönüşü felaket oluyor çünkü
ben evde yürüyemiyorum yaa çocuğun ğeşinde koşarken o işte, gerçi şaka maka o da 2500 adım civarı oluyor
aa süper o zaman
olsun sen yaz kız görelim
ya öyle deme
geçen çok güzel durdu dediğim kıyafetimle poz verirken şekilden şekilde girdim...
yok kendimi kandıramıycam hala rahat giyinebilmem için 3 kilo kesin vermem lazım. bu acil rakam...