- 8 Eylül 2016
- 103.196
- 437.818
- 898
- 35
Iste diyete uydurcaz yoksa nasil kilo vereceksin :))Anladım tamam ozaman yarın söylerim ama hiç diyet menüm yok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iste diyete uydurcaz yoksa nasil kilo vereceksin :))Anladım tamam ozaman yarın söylerim ama hiç diyet menüm yok![]()
Her cuma tartı fotorafli bildirim yapıyorsun ne kadsr verdin diyeNasıl yani biraz anlatır mısınız acemiyim daha
Ben 20 bini 5 defa gordum de uzun zamandir gormuyorumAşkım ben hiç 12.000’i görmedim ama yine de deniycem![]()
Tamam teşekkürlerIste diyete uydurcaz yoksa nasil kilo vereceksin :))
Sağol canım benimAfiyet olsun canim![]()
Yazılacak gibi değilki sarmalar kekler patates salatası cipsler kuruyemişler hangi birini yazayım en iyisi dünü unutmak dün dünde kaldısara_28 dünkü menunu yazmamissin canim
Sen yaz canim yoksaSağol canım benim
Yazılacak gibi değilki sarmalar kekler patates salatası cipsler kuruyemişler hangi birini yazayım en iyisi dünü unutmak dün dünde kaldı![]()
Al ver al ver döngü devam ediyor tatlım...İyiyim güzellik sen nasılsın![]()
Afiyet olsun canimSabah 11.30
1 yumurta 1dilim tam buğday ekmeği 1 dilim peynir yeşil siyah zeytin
15.4 5 adet yaprak sarma
18 bir kase mercimek çorbası 1 dilim tam buğday ekmeği
2 lt su
Korkacak birşeyi yok canım ben destek olurum sana istersenYitik şifayi bende meraka saldım uygulamak istiyorum ama korkuyorumaskrhpozitif
Toplu yazacağım inşallah kaptanımbizim grup vallahi uyuyor
yandık yandık kimse menü belirtmemiş haydin bakalım kalkın aaaaaaa
kaptanınız hasta diye boşladınız iyicene... hapşıruyor olabilirim ama yıkılmadım burdayım heee
Cordelia
fesang
Elhan
@Tutku44 ortim zaten hep kayıp
@Aomine Daiki
@EppekArasi
@masal_19 @masal3487 tüm masalları da toplamışım ve @Migimaskrhpozitif
ay herkesi alıntılarken 10 kalori verdim![]()