Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bugün bitsin derken bugün son mu olsun yoksa bugün de olsun yarın olmasın mı hahahahha
Bugün olan olmuştur. Yarın başlarız ceza sistemine. Kaptanlar ceza versin yapsın. Ceza alacak menüleri belirlesin. Ankee 60kiloyum
Zipzip- Kaptanlara bırakalım diyorum.

Menümmmmm

Sabah 11.00

Menemen beyaz peynir
Yarım simit birkaç sosis

Akşam 19.00

Bir tabak yeşil mercimek yemeği
Bir dilim ekmek
Bir yeşil biber

kızlar gözlerim yaşardı tebrik ederim hele Elhan adın süper afiyetl olsun ikinize de

Bugün olan olmuştur. Yarın başlarız ceza sistemine. Kaptanlar ceza versin yapsın. Ceza alacak menüleri belirlesin. Ankee 60kiloyum

ay artık bugün hele bu saatten sonra nooo kaçamak, yoksa veremiycez vallahi yarın başlarız artık cezaya dün zaten ben de bozdum grip olmasam bugün yürüyecektim ama hiç halim yok keşke biraz enerjim olsaydı yaa

Zipzip- ceza caydırıcı değil bence kızlar. çünkü bu sefer kaçamağı yazmayan olur. kaçamak yapan kendine yapar. kilo veremez ya da vereceğinden daha az verir

Çok geçmiş olsun kaptancim.

01 Ocak 2022

sabah 11.30
2 küçük parça sucuk ızgara
1 kk peynir
3 zeytin
1 tk muammara
1 tk erik reçeli meyvesinden
biraz domates ve köz biber
1 dilim ekşimaya ekmek

ara 15.00
2 avuç patlamış mısır
tarçınlı 1 orta boy cennet hurması

ara 16.15
yarım yağlı laktozsuz sütle hazırlanmış 1 fincan latte kahve

akşam 19.00

şimdi yeşil çay içeceğim.
yatana kadar 1,5 lt su

5000 adım ancak Zipzip- Cordelia

Afiyet olsun kaptanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…