- 5 Haziran 2021
- 4.795
- 20.749
- 258
Tm canım benimIyi yapmissin canim da yanlis mi etiketledin ki aktif degil
Son mesajlarina bakabilirsin canim konusmak istemiyorum bu konuda
yarım derece yükselttim şimdi ısıyı. saat ilerledikçe derece düşüyor herhalde ondan canım. şimdi sıcak yeşil çay demler içerim.Ev mi soguk üşüyor musun canim
hoşgeldin canımHerkese hayırlı akşamlar adım Şüheda panik ataklar gurubunda geldim buraya inşallah zayiflarim inanmak istiyorum antidepresan baya kilo aldirdi
evet bence deBugunu boyle atlat ama yarin enerjik uyan canim
Yeni bir yil ,yeni hedefler hersey guzel olacak
Afiyet olsun canimyarım derece yükselttim şimdi ısıyı. saat ilerledikçe derece düşüyor herhalde ondan canım. şimdi sıcak yeşil çay demler içerim.
Konuşmaya değecek birşey yok ki.Iyi yapmissin canim da yanlis mi etiketledin ki aktif degil
Son mesajlarina bakabilirsin canim konusmak istemiyorum bu konuda
Ayni canim degisen birsey yok burda basladigimiz gibi devam.ediyoruzTm canım benimayni eski si gibi mi hala diyet düzeni
Eskisidnen daha güzel herkese başarılar diliyorumAyni canim degisen birsey yok burda basladigimiz gibi devam.ediyoruz
Cuma gunleri en cok kiloyu veren kirmizi kaptan oluyor
Kirmizi kaptan mavi kaptani seciyor
Haftanin 5 gunu 8 bin adim yarismasi yapiyoruz
Gunluk menu paylasimi
Cuma ve pazartesi tarti bildirimi
Davullari gorunce oynayasim geldi oyun oynamayida sevmemKonuşmaya değecek birşey yok ki.
İki gun evin icinde gezemedim kaptanım her firsatta yattim resmen yari baygin gezdimHastayken yurumek cok zor gerçekten canim iyi ki girmemissin
Atesim ciktiginda 8 bini tamamlamak cok zor gelmişti
Gayet guzel ilerliyoruz canimEskisidnen daha güzel herkese başarılar diliyorum
Oysa gidenlerin arkasından davul çalıp oynuyoruz hep. Hala öğrenemedin mi?Davullari gorunce oynayasim geldi oyun oynamayida sevmem
Bende nescafe icicem. Cocuklar bugun akşamuzeri uyku yaptı. Geç uyurlaryarım derece yükselttim şimdi ısıyı. saat ilerledikçe derece düşüyor herhalde ondan canım. şimdi sıcak yeşil çay demler içerim.
Yok kiz ben hic oynamadim ki gidenlerin ardındanOysa gidenlerin arkasından davul çalıp oynuyoruz hep. Hala öğrenemedin mi?
Sen kaç kilosun tatlım?Eskisidnen daha güzel herkese başarılar diliyorum
Ben de oynamadım. Kim oynadı çıksın ortaya.Yok kiz ben hic oynamadim ki gidenlerin ardından
Kimler kimler gitti ......
Huyum batsın o kadar yiyorum kilo aynı ne oldu bilmiyorumGayet guzel ilerliyoruz canim
Sende gel arada
60 halaSen kaç kilosun tatlım?
Ben oynayan görmedim kiBen de oynamadım. Kim oynadı çıksın ortaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?