Boyumuz ayniBakin kızlar benim de göstergelerim çıktı aşağıda ocağın 15 ine göstergem yeşil kısma gelecek ocak sonu şubat başı da yeşilin ortalarına
Dikkat et canim kendini dinle ,2 doz aşını da olmustun insallah bulasmadan atlatirsinkoruyup kollicaz kendimizi kızlar
pozitif olumlu dusunucez iyiki burası var hepimiz yeri geliyor dert anlatıp çare buluyoruz
Devamını merak ettim..İki tabak tavuklu pilavl ve yanında acı turşuyla başladım midem pert oldu şimdiden
Ay ne güzel kilon 57 kendimi en sevdiğim kilo 56 57 benim Maşallah sana canım en fazla kac kiloya çıktın ben şu an hayatımda gördüğüm en çok kilodayimBoyumuz ayni
Yazmis devamini :))Devamını merak ettim..
Üniversite sinavina hazirlanirken kilo almaya basladim 69-70 araliginda gezdim.geneldeAy ne güzel kilon 57 kendimi en sevdiğim kilo 56 57 benim Maşallah sana canım en fazla kac kiloya çıktın ben şu an hayatımda gördüğüm en çok kilodayim
inşallah kaptanim mandalina muz aldik dün bol bol yerimDikkat et canim kendini dinle ,2 doz aşını da olmustun insallah bulasmadan atlatirsin
Bol c vitamini tüket
Ben gelene kadar halletmişsinHosbuldum canım bu alttaki şeyi nasıl yaptınız kilonuzu felan gösteriyor
Gerçekten maşallah canım çünkü kilo vermek değil aynı kilo aralığında kalmak en zor olanÜniversite sinavina hazirlanirken kilo almaya basladim 69-70 araliginda gezdim.genelde
2016 da en cok 75 i gördükten sonra kendime dur dedim :)
Sonra yavas yavas kilo verdim
Son 2 yildirda 55-58 arasinda dolanıp duruyorum :)
Oda buranin sayesinde oluyor canimGerçekten maşallah canım çünkü kilo vermek değil aynı kilo aralığında kalmak en zor olan
allahim millet gezer durur
bizim evden çıktığımız yok
kaptanim MasterFit girmesem daha iyi. kendimi bi karantinaya Alicam. annemde yok ne olcak bilmiyorum
Geçmiş olsun dikkat et canimcanım inşallah geçmemiştir
ben de hastayım burnum akıyor şarıl şarıl
inşallah çocuğa geçmez
maske takıyorum evde
bu haftasonu vitamin almam lazım bol bol
çok canım sıkıldı
Ay evet yaptımBen gelene kadar halletmişsin
Okumadığım sayfaları okuyordum.
Ohhh ben de bitirdim.Okumadığım sayfaları okuyordum.
Sefan olsun.Ohhh ben de bitirdim.
Dün siz uyuduktan sonra bayağı yalnız takıldım.İçemedigim tüm kahveleri içtim kafa yaptı biraz her şeye gülüp durdum. Eşim uzun zamandır beni böyle neşeli görmediğini söyledi
Ama yinede şüphesi varmış ki test vermiş şüphen var niye geziyorsun ki insanlar bi ogrenemedi gitti işin ciddiyetini inşallah size bulasmamistir cnmyokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?