Mutlu yillar canimKızlar şimdiden hepinize mutlu yılllar diliyorum bu sene tüm güzellikleriyle gelsin İnş 2022 i hepimize Uğur mutluluk sağlık huzur şans getirsin
Afiyet olsun canim
Mutlu yillar canimAnkee beni seçtiğin için teşekkür ederim canım yüzünü kara çıkarmayacağım. En az -600 gr vereceğim. hepinize iyi yıllar
Mutlu yillar canimSağlıklı mutlu bir yıl diliyorum hepinize
Tabi ki yazıyoruzbugün menü yazıyor muyduk
Afiyet olsun canim31/12/2021
08:30— 1 sb kefir
12:30— 1 kepçe yayla çorbası
6 adet parmak köfte
3 yk dolu dolu erişte
15:30— 1 elma
16:45– 90 gr peynirli poğaça( çok pişmanım hiç zevk almadım)
19:30— kurufasulye ve bulgur pilavı yedim ama inanın miktarlarını hatırlamıyorum.. çocukla uğraşırken ne yediğimi anlamadım
1 kase cacık
Ve akşam yemeğinden sonra biraz çekirdek biraz patlamış mısır biraz kuru üzüm ama gerçekten hepsi azdı ( ama hiç zevk almadım ödül hakkımı böyle değerlendirdiğim için çok pişmanım)
su 1,8 lt
Spor : 45 dk yürüyüş—- 225 p
Adım : 8089 - 800 p
Yanlış yazdığım varsa lütfen uyarınız
Zipzip- Ankee
Afiyet olsun canimBugunku menum
Sabah sade kahve
Kahvalti 2 yumurta 1 dl peynir 2 dl Hindi fume domates maydonoz
Ogle 1 tabak yogurtlu kozlenmis patlican
1 dlm ekmek
Ara 2 kare bitter
Aksam tavuklu pilav yogurtlu havuc
Salata cesit leri
1 dl baklava
Bugun aksam haric iyiydi o da yilbasi annemdeyim yarin tam gaz devam
Mutlu yillar canimHerkese mutlu bir yil dileyerek kaçiyorum. Bir oncekini aramadigimiz saglikli bir yil olur insallah.
Mutlu yillar ablacim
Ankee beni seçtiğin için teşekkür ederim canım yüzünü kara çıkarmayacağım. En az -600 gr vereceğim. hepinize iyi yıllar
31/12/2021
08:30— 1 sb kefir
12:30— 1 kepçe yayla çorbası
6 adet parmak köfte
3 yk dolu dolu erişte
15:30— 1 elma
16:45– 90 gr peynirli poğaça( çok pişmanım hiç zevk almadım)
19:30— kurufasulye ve bulgur pilavı yedim ama inanın miktarlarını hatırlamıyorum.. çocukla uğraşırken ne yediğimi anlamadım
1 kase cacık
Ve akşam yemeğinden sonra biraz çekirdek biraz patlamış mısır biraz kuru üzüm ama gerçekten hepsi azdı ( ama hiç zevk almadım ödül hakkımı böyle değerlendirdiğim için çok pişmanım)
su 1,8 lt
Spor : 45 dk yürüyüş—- 225 p
Adım : 8089 - 800 p
Yanlış yazdığım varsa lütfen uyarınız
Zipzip- Ankee
Bu sene çok kötü bir sene olacakmış.astroloji öyle diyormuşama inşallah bizler için ailemizle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu ve sağlıklı bir şekilde bol kilo vermeli bir yıl olsun.
Afiyet olsun canimYa Allah bismillah
Sabah 10 00
1 kase yulaf lapasi 1yk fıstık ezmesi
akşam 18 00
2 küçük boy pizza
saat 19 30 20 gibi
4 5 kaşık kereviz salatası
1 dilim havuçlu pasta
1 kase çerez
su hiç bilmiyorum
Zipzip-
@60kiloyum
Hosgeldin canim aramizaMerhaba hanımlar kilo veriyorsunuz burda sanırım ben de gelebilir miyim çok aktif olacağımı düşünüyorum hem grupta hem diyette hem sporda
33 yaş evli 3 çocuklu boy 158 kilo 66. Şimdiye kadar 55 58 kiloları hiç geçmez hep dikkat ederdim son bir kaç aydır kilo aldıkça canım sıkıldı hep yedim bi kez de ben salıvereyim dedim baktim hiç durmuyor kilo aldıkça alıyorum şimdi yeter yediklerim dedim çok motiveyim diyet yapmayı severim 14 15 yaşından beri hayatım dikkat etmekle geçti açlığı diyeti nefsimi terbiye etmeyi bilirim çok zor olacak ilk günler benim için 14 aylık oğlum var emziriyorum bu kadar yememe rağmen gün içinde titriyorum bazen ama kan değerim iyi pazartesi başlıyorum beni de grubunuza dahil ederseniz burdan sizlerle konuşup daha çok motive olacağım
Mutlu seneler canimKızlar tekrardan hepimize mutlu sağlıklı bol eksili seneler diliyorum
Yemeği çok abartmadım akşam iki tabak tavuklu pilav yemiştim ve acı biber turşusu o midemi mahvetti. Gece de iki üç parça çiğ köfte ve iki üç lokma peynir yedim. İçeceği biraz abarttım yalan yok.
Yarın gorumcemler gelecek mümkün olduğunca kaçamaksız yiyeceğim ondan sonra full diyete geçiyorum.
Hepinizi kocaman öpüyorum benim canım masterfit ailem
Mutlu seneler canimBu sene çok kötü bir sene olacakmış.astroloji öyle diyormuşama inşallah bizler için ailemizle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu ve sağlıklı bir şekilde bol kilo vermeli bir yıl olsun.
Mutlu seneler ablacimHerkese saglik huzur mutluluk dolu yillar diliyorum
İnsallah hepimizin gonlumuzdeki dileklerin gerçekleştiği bir yil olur
Misafirler vardi, sabah beri mutfaktaydim
O yüzden bugün hiç bakamadim
Bi geldim 100 sayfadan fazla gecmis varhemen ana işinlandim
Günaydın canimGünaydın
Günaydın canimGünaydınnnnn
Günaydın canimGunaydinlar
Afiyet olsun canim
Günaydın kaptanimgünaydın kızlaaaaarrrr
@fesang
@Cordelia
@Elhan
@Aomine Daiki
@EppekArasi
@Tutku44
menekse_kokusu
@askrhpozitif
@Migim
@masal3487
haydi bakalım bugün itibaren menülerimiz hafif sporumu bol olsun
Günaydın canim afiyet olsunKimse meni yazmayacak demi dünle alakalı
O değilde bana nazar değdi
Dün akşam yine yedim tmm ama her yeni yıl yediğim gibi değil
Ailem bile aaa bal0ncuk sana ne olmuş dedi
Dedim öküz gibi yedm işte.. Ama potansiyelin bu değil dedilerhaklılar
Ama hiç sandğm kdar yemedm
Şimdiden bu yememiş halinmi demenizi duyuyorm ama gerçekten öyle
Ben yazaymakşam ne halt yiyeceimi bildiğim için
Sabah
1 avuş sade gronola
Yeşil çay
Öğlen
Hiç bişey
Akşam
2 şiş kıyma et
Bir tabak çeşitli meze(cnkü hataylo olmak bunu gerektirir
1 dilim ekmek
Biraz sarma
Salata
Zerzevat
1 bardak kola
Çerez
Tatlı
Hadi hoşçakalın
Günaydın canimGünaydınnnnnnnnn
Pozitif çıktığını bilerek mi gelmiş sizeevden çıktığımız yok dün komşu geldi kadında virus varmış pozitif çıkmış 1 saat oturdu bide
Bile bile mi gelmisevden çıktığımız yok dün komşu geldi kadında virus varmış pozitif çıkmış 1 saat oturdu bide
Pozitif çıktığını bilerek mi gelmiş size
Bu sabah ogrenmisBile bile mi gelmis
Kötü olmuş. İnşallah size bulaşmamıştırBu sabah ogrenmis
Bilmiyorum ki. bazen aynı yatakta yatan karı koca biri pozitif biri negatif oluyo. suan yakin temasliyimKötü olmuş. İnşallah size bulaşmamıştır
Evet yeni buldum bakınca canım yapmadim amaHoşgeldin cnm hesap detaylarından yapabilirsin
Haberi var mıymış kendinin hasta olduğundanevden çıktığımız yok dün komşu geldi kadında virus varmış pozitif çıkmış 1 saat oturdu bide
Canım sen ne zaman attım 15000 adimi
Dünkü adımlarımCanım sen ne zaman attım 15000 adimi
Hosbuldum canımHoşgeldin canım.
Hesap detaylarina gir boy ve kilo bilgilerini doldurEvet yeni buldum bakınca canım yapmadim amahoş bulduk canım
Allahım dedim sabah sabah gitmis koşmuş mu bu kızDünkü adımlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?