Olsun bebeğim.Sefan olsun.![]()

Birlikte olsun.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun bebeğim.Sefan olsun.![]()
Aynen yaGerçekten maşallah canım çünkü kilo vermek değil aynı kilo aralığında kalmak en zor olan
Ohhh ben de bitirdim.
Dün siz uyuduktan sonra bayağı yalnız takıldım.İçemedigim tüm kahveleri içtim kafa yaptı biraz her şeye gülüp durdum. Eşim uzun zamandır beni böyle neşeli görmediğini söyledi
![]()
Günaydın ablacim
Çok daha iyiyiz şükür sen nasılsın kuzum
Canım birkaç lokma çiğ köfte ve peynir yedim ama içeceği çok içtimDevamını merak ettim..![]()
Günaydın canimCanlarım hepinize günaydın![]()
inşcanım inşallah geçmemiştir
ben de hastayım burnum akıyor şarıl şarıl
inşallah çocuğa geçmez
maske takıyorum evde
bu haftasonu vitamin almam lazım bol bol
çok canım sıkıldı
Bana göre kul hakki bu. cidden insanlarda akıl yok inş teşekkür ederimAma yinede şüphesi varmış ki test vermiş şüphen var niye geziyorsun ki insanlar bi ogrenemedi gitti işin ciddiyetini inşallah size bulasmamistir cnm
Hamd olsun halimize inşallah sizler nasılsınız bayaaa zaman oldu uğramadım buraya yazmıyorum ama takipteyimIron Butterfly hoşgeldin tatlım. Nasılsın?
Günaydın canimGünaydın kızlar hepimize mutlu hafta sonları yeni yılın ilk günü herkese güzellikler ve huzurlar ve sağlıklar getirsin
Yok cnm olurmu zahmet teşekkür ederim evet boyluyum ne yazzik ki maşallah senin cocuklar büyük biliyorum Allah bahtlarini açık etsin istediğim kiloya indim cnm 17 kilo verdim artık ne verirsem benim amacım sizlerle sohbet etmek samimiyetinize geldim ben![]()
Hosgeldiniz kizlarEvet yeni buldum bakınca canım yapmadim amahoş bulduk canım
İçini ferah tut cnm insallah geçmezkaptanim MasterFit girmesem daha iyi. kendimi bi karantinaya Alicam. annemde yok ne olcak bilmiyorum
Geçmiş olsun cnmcanım inşallah geçmemiştir
ben de hastayım burnum akıyor şarıl şarıl
inşallah çocuğa geçmez
maske takıyorum evde
bu haftasonu vitamin almam lazım bol bol
çok canım sıkıldı
Ablan seni yaratana kurban olsunMutlu hafta sonlari ablacim![]()
Sari civciv mi yapsam nikimiAblan seni yaratana kurban olsun
Sarı civciv tam sana göre olmuş![]()
Gece. Cuma 62
Bu cuma 61,05
Fark 950 gram.
Oran 1,53
MasterFit yarışmasında varım.
Herkese günaydın.
Güzel hediyeni kazanamayacagim bu hafta.
Zipzip- kaptanım, ben bu kilo ile takıma giriyorum sanırım. Hiç beklemeyeyim diyorum. istersen sonra tekrar bildirim yaparım. Belki sonra daha az çıkar.
Geçen cuma 86 kg.
Bu cuma 85,7 kg.
Eksilen 300 gram
Oran : 0.35
![]()
Farka bak 1 yilda 25 kilo tebrik ederim canimSelammm güzeller.
2021 1 Ocakta, kaç kilo 2022 1 Ocak ta kaç kiloyuz herkes yazabilir mi?
İlk benden gelsin.![]()