- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
yokmuşHaberi var mıymış kendinin hasta olduğundan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yokmuşHaberi var mıymış kendinin hasta olduğundan
Utandım canım yaHesap detaylarina gir boy ve kilo bilgilerini doldur![]()
4 güne belli olur az çok anlarsın kendi halinden çok yakın oturmadı iseniz bulaşmamıştırkaptanim MasterFit girmesem daha iyi. kendimi bi karantinaya Alicam. annemde yok ne olcak bilmiyorum
İnş ben ne gyzel kimseye gelip gitmiyorum hep evdeydim nerden geldi ya neyse İnş bana gecmedi4 güne belli olur az çok anlarsın kendi halinden çok yakın oturmadı iseniz bulaşmamıştır
Canim geçmiş olsun. Eşimin de virüslü kişilerle temasları oldu. Hep negatifti. Hemen geçmiyor. İnşallah geçmemiştir.evden çıktığımız yok dün komşu geldi kadında virus varmış pozitif çıkmış 1 saat oturdu bide
Yok yaa daha 300 adimdayimAllahım dedim sabah sabah gitmis koşmuş mu bu kız![]()
Aaa utancak ne var ki canimUtandım canım ya![]()
Adima katılacak misin canimkaptanim MasterFit girmesem daha iyi. kendimi bi karantinaya Alicam. annemde yok ne olcak bilmiyorum
Zor oldu ama tamamladimVavvv. Kaptan dediğin böyle olur.![]()
Bugün adım atılıyor mu ben de gidip yürüyüm bariYok yaa daha 300 adimdayim
Annem borek yapiyor yine ona yardim ediyorum
Aaa utancak ne var ki canim
Adima katılacak misin canim
Zor oldu ama tamamladim![]()
Gunaydin kaptanimGünaydın 2022 güzelleri.
Allah'ım, huzur mutluluk dolu bir yıl olsun.
Bugun zorunlu degil canim ama ben yine 15.000 adim atacağımBugün adım atılıyor mu ben de gidip yürüyüm bari
Ben de bi çıkayım alıştırma günü olsun yürümeyi severim ama ne kadar yürüyebilirim bilmiyorumBugun zorunlu degil canim ama ben yine 15.000 adim atacağım
Aliskin degilsen daha az adim at zorlama kendini![]()
Tamam canimBen de bi çıkayım alıştırma günü olsun yürümeyi severim ama ne kadar yürüyebilirim bilmiyorum
teşekkür ederim inşallahCanim geçmiş olsun. Eşimin de virüslü kişilerle temasları oldu. Hep negatifti. Hemen geçmiyor. İnşallah geçmemiştir.![]()
yok kaptanim zaten yuruyemem diye katilmiyorum bir odanın içinde durucam kendimi takip edicem kimsenin emegine de yazık olmasinYok yaa daha 300 adimdayim
Annem borek yapiyor yine ona yardim ediyorum
Aaa utancak ne var ki canim
Adima katılacak misin canim
Zor oldu ama tamamladim![]()
Tamam canimteşekkür ederim inşallah
yok kaptanim zaten yuruyemem diye katilmiyorum bir odanın içinde durucam kendimi takip edicem kimsenin emegine de yazık olmasin![]()