- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Aynen çıtır olan terki diyar oluyor.@sulisim hemşo da görünmüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen çıtır olan terki diyar oluyor.@sulisim hemşo da görünmüyor
Mutlu gunler ablacimMutlu gunler herkese
Ahh ah tek meslek olsa üzerine çiraklarim da varSenin okulun mu değişti, meslekte misin
Bende çıtır olmak istiyorumAynen çıtır olan terki diyar oluyor.
Caymi yulaf kepekliKızlar kahvaltı ve ilk ara öğün bitti yulaf kepekli çayımı içiyorum
+1Caymi yulaf kepekli
Eline sağlık canım.24-30 Aralik Menü Bildirimleri
MasterFit 15.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım 1 Elhan Kırmızı Kaptan 69.1 2 @Korkuluanne Kırmızı 66.0 3 Cordelia Kırmızı 62.0 4 @Tutku44 Kırmızı 80.2 5 @Migim Kırmızı 71.6 6 @EppekArasi Kırmızı 75.1 7 @MaYa_MiLa Kırmızı 58.3 Mavi Takım 1 pastelfit Mavi Kaptan 69.3 2 Kahve __Kokusu Mavi 55.25 3 aypare ackerman Mavi 58.1 4 @DeryaOnDiet Mavi 74.9 5 @SanSebastianCheesecake Mavi 62.6 6 @dolunaydagel Mavi 87.7 YEŞİL TAKIM 1 @Sonsuz umut 64.05 3 sara_28 99.4 4 @aytozuvegece 83.2 5 @Bal0ncuk 62.05 6 @nnurc 7 @limonlutarcinlikek @eceboce
Ense damlası işe yararense damlası ve süpürge harici yapabileceğimiz bisi varmi
Değil misin?Bende çıtır olmak istiyorum
Ayy harikaaa gözüküyor.Cordelia orticim karli dağlar arasındayım ama diyetim güvende
Neden aşkım , şu an üşümekten başka sıkıntı yok donuyorum. Dışardayımpastelfit bir sıkıntın mi var datlum
Kahve icek mi?Benim hâlâ yatasim var hiç enerjim yok bugün
Motor bozulursa da bana yollayin.Ahh ah tek meslek olsa üzerine çiraklarim da var
Eski Sanayideyim tatlım. Motor arıza falan yaparsa tanıdıklarım var gösteririz. Yağ değişimi falan sıkıntı etme
48 veya 50 olunca öyle hissedicem sanırım. bugün Müge anliya baktım kadın 1.65 boyunda 53 kilo ,ben bu Boyla çıtır hissedemiyorumDeğil misin?
Bana sıcak bi kahve iyi gelir şu anKahve icek mi?
içelim içelimKahve icek mi?