Basın sağolsun canimZipzip- anneannem vefat etti simdi aradi annem ywtisirirsem tartilirim yarin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Basın sağolsun canimZipzip- anneannem vefat etti simdi aradi annem ywtisirirsem tartilirim yarin
anı yaşamak dediğimiz şey olduğun yerde, şimdi de keyifli mutlu olabilmek , evde de ayrı keyfini çıkarırsın inşallahHaftaya yazılı olacaklar. Konu yükleri artmasin diye rahat bıraktım canım.
Kuaför bu öğrencilerim fazla da sıkmak istemiyorum. Yağmur harika gerçekten ama evde sanki daha güzel
hoş geldin gülüm manzaraya da bayıldım, bakınca rahatla hissi geliyor
başınız sağ olsun gülüm allah annede de sizlere sabırlar versin mekanı cennet olsun inşallahZipzip- anneannem vefat etti simdi aradi annem ywtisirirsem tartilirim yarin
iyi ki geçmiş yapmışsın gülüm senin sayen de gördüm ben deBasın sağolsun canim
Ben de anca karpuz büyütüyorum bugün 600 adım270 hem yemek yap hemde kk'da yaz
merhabaaa
oooo ne güzel bir foto öyle neşeniz daim olsunnnn
Rica ederim ne demek hocam kutsal bir mesleği yapıyorsun saygım sonsuzdur
Teşekkür ederim tatlımoooo ne güzel bir foto öyle neşeniz daim olsunnnn
Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsunZipzip- anneannem vefat etti simdi aradi annem ywtisirirsem tartilirim yarin
MasterFit 15.Etap | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Persembe | |||
Kırmızı Takım | ||||||||||
1 | Elhan | Kırmızı Kaptan | 69.1 | |||||||
2 | K KarlarKralicesi | Kırmızı | 66.0 | |||||||
3 | Cordelia | Kırmızı | 62.0 | |||||||
4 | Tutku44 | Kırmızı | 80.2 | |||||||
5 | @Migim | Kırmızı | 71.6 | |||||||
6 | @EppekArasi | Kırmızı | 75.1 | |||||||
7 | @MaYa_MiLa | Kırmızı | 58.3 | |||||||
Mavi Takım | ||||||||||
1 | pastelfit | Mavi Kaptan | 69.3 | |||||||
2 | Kahve __Kokusu | Mavi | 55.25 | |||||||
3 | aypare ackerman | Mavi | 58.1 | |||||||
4 | DeryaOnDiet | Mavi | 74.9 | |||||||
5 | @SanSebastianCheesecake | Mavi | 62.6 | |||||||
6 | dolunaydagel | Mavi | 87.7 | |||||||
YEŞİL TAKIM | ||||||||||
1 | @Sonsuz umut | 64.05 | ||||||||
3 | sara_28 | 99.4 | ||||||||
4 | aytozuvegece | 83.2 | ||||||||
5 | Bal0ncuk | 62.05 | ||||||||
6 | nnurc | |||||||||
7 | @limonlutarcinlikek | |||||||||
eceboce |
canım bence kaldır fotoğrafı. öğrenciler var ya. nolur nolmaz. yüzleri kapalı ama belki sorun olur.
Şimdide oturdum 629'da kalmışım gene turladım eviBen de anca karpuz büyütüyorum bugün 600 adım
merhabaaa
Hocam foto çok güzel alıntı yapmadım sayfaya öğrencilerinle hep mutlu ol hocam
Cok teşekkür ederim bitanem sen de gönül dünyanda çok mutlu ol hanımcimŞimdide oturdum 629'da kalmışım gene turladım evi
Hocam foto çok güzel alıntı yapmadım sayfaya öğrencilerinle hep mutlu ol hocam
4600 deyim canim adim atamadim :)
Günaydın abla
Kızlar ben spor üstüne 3500 deyim
Eline emeğine sağlık canım24-30 Aralik Menü Bildirimleri
MasterFit 15.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım 1 Elhan Kırmızı Kaptan 69.1 2 K KarlarKralicesi Kırmızı 66.0 3 Cordelia Kırmızı 62.0 4 Tutku44 Kırmızı 80.2 5 @Migim Kırmızı 71.6 6 @EppekArasi Kırmızı 75.1 7 @MaYa_MiLa Kırmızı 58.3 Mavi Takım 1 pastelfit Mavi Kaptan 69.3 2 Kahve __Kokusu Mavi 55.25 3 aypare ackerman Mavi 58.1 4 DeryaOnDiet Mavi 74.9 5 @SanSebastianCheesecake Mavi 62.6 6 dolunaydagel Mavi 87.7 YEŞİL TAKIM 1 @Sonsuz umut 64.05 3 sara_28 99.4 4 aytozuvegece 83.2 5 Bal0ncuk 62.05 6 nnurc 7 @limonlutarcinlikek eceboce
Ooo pişiden iyiymiş gerçekten
Cok geç Ayni fotoğrafı çocuklar hikayesine ekledi umarım bir sorun olmaz canım. Teşekkür ederim hassasiyetin içincanım bence kaldır fotoğrafı. öğrenciler var ya. nolur nolmaz. yüzleri kapalı ama belki sorun olur.