- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.995
- 548
Sutlacin bizde çok komik hikâyesi var. ben sütlaç sevmem eşim çok sever.ben de yedim mi 2 kase yiyorumo yüzden yapmıyorum
iyi akşamlar canımİyi akşamlar
kolay gelsin kaptanEve geldim. Bebek yolda uyudu, gunduz hic uyumamisti. Zaten 3 4 gündür uykularimiz cok bozuk. Buyuk kizin kalan ödevini tamamlatip uyutcam inşallah
adım bitsin atacağın kaptanımKırmızı Takım
Menüleri ve adimlari bekliyorum
Etiketlemeyi unutmayin
Hayırlı yolculuklar canım biz de seni öptükHepinize teşekkür ederim canlarım. Yola çıktık 3 gün şehir dışında olacağım. Hepinizi öpüyorum
aynen sen de ısırmaya başladın hihi
iyi yapmışsın haketmişSutlacin bizde çok komik hikâyesi var. ben sütlaç sevmem eşim çok sever.
bir gün yaptım KV yanında duru dedi. birgün yaptım koyu dedi.
bir gün yaptım süt kokusu geliyor dedi. sütlü tatlı ne kokacaksa başka ..hepsinde de bayıla bayıla yedi ama bırakmadı hiç o gün bugün sütlaç yapmam için yalvarıyor yok sana sütlaç gurme beyefendi diyorum
Ayağına sağlık canım
süpermiş yaaDaraltmis oluyorsun işte canım boslugu ip sararar dolduruyorsun
iyi geceler canımİyi geceler hanımlar
kız yooooTatlım benim
Pastel ve kahvelimle didismemden illallah edersiniz diye eccük sustuydum
hıım o tatlıya daha iyi oluyor cnm karabuğday unu süper tuzluyaTeşekkür ederim canım ❤
Hindistan cevizi unu ile yapmaya çalıştım olmadı. Kıvamı tadı tutmadı hiç
Başınız sağolsun cnm Allah rahmet eylesinKızlar amcam vefat etti, bir saat önce haberini aldık. Gece yola çıkacağız bu hafta takımdan çıkayım olmazsa tartı adım falan yapamam oralarda
Olur cnm basliyalimKestane kalabilir... Çekirdek tatlı çay gereksiz. Bırakırsın.Mefkurem yarın diyete başlamaya çalışacağım. Sen ne diyorsun? Ne zaman başlayalım?
Geçmiş olsun cnm insallah yarina geçermasaj yapıp jel sürdük. az önce ocakta yeniden havluyu ısıtıp koydum. bu sefer iyi geldi
Sen nasilsin tatlimsüpermiş yaa
iyi geceler canım
kız yoooo
çok gülerek okuyorum valla
hıım o tatlıya daha iyi oluyor cnm karabuğday unu süper tuzluya
uuuuu bitki çayı da mı yaaAfiyet bal şeker yağ olsun inşallah
canım inşallah negatif çıkar ,evde besin takviyesi varsa birkaç gün alın derimİyi aksamlar kizlar,iki gundur gelemedim rahatsizdim,bugunde bakicimizin testi pozitif ciktibizde suruntu verdik bakalim sonuc ne cikacak gecen sene de aralik ayinda gecirmistik,niyeyse ben de tramva olarak kaldi,cok agir gecirmedigim halde pozitif xikarsa diye korkuyorum
oyyy severim senin sağlıklı beslenme tavsiyelerini yaaaakızlar çoğumuzda zaten kilodan dolayı gizli insülin direnci var. açlık insülin 5 in üzerinde oldu mu tatlı isteği oluyor. bu bir gerçek.
ama regl dönemi, pasif stres, ani olumsuzluklar vs bizi tatlı ve hamur işine yöneltiyor istemsiz. ben de çok yaşadım. ama şu an diyet dönemindeyiz ve bunu kontrol altında tutmak zorundayız. benim geçen haftalardaki cumalarımda da bolca eti canga vardı
baktım benim cumalar süper cumaya dönüyor. dur dedimdaha masum, glisemik indeksi düşük tatlı seçeneklerini hazır etmek en mantıklısı dedim.
evde kuru incir, kayısı, hurma vs var. çiğ kuruyemiş de. kakao da var. bunlardan en basiti meyve topları hazırlıyorum. kakaoya ya da hindistancevizine buluyorum. dolapta hazır bekliyorlar. bunlar yok mu? o da sorun değil. glisemik indeksi düşük meyvelerden yiyin. mesela elma, ayva. üzerlerine tarçın ekleyin. veya yanında azcık süt için. veya yoğurdun içine doğrayın. mis gibi ara öğün.
sağlıklı seçeneklerle o kadar güzel tatlı seçenekleri var ki
çiğ fıstık, fındıkla şekersiz ezme hazırlayıp kavanoza koyuyorum. elimin altında oluyor. hazır da satılıyor. elmanın, muzun, ayvanın, armutun üzerine 1 tk sürün yiyin. kakao da ekleyin.
hurmanın arasına sürün. kakaoya bulayın. tam çikolata oluyor.
yulaf lapası hazırlayıp üzerine 1 porsiyon meyve koyun. 1 tk fıstık ezmesi şekersizinden. mis gibi
bunları hatırlatma için yazdım. yoksa tatlı isteği hepimizde oluyor. mesela kaç gündür aklım un helvasındaama yapmıyorum
ooo cnm çok sevindimmmmasaj yapıp jel sürdük. az önce ocakta yeniden havluyu ısıtıp koydum. bu sefer iyi geldi
kahvaltı akşam dahil açık büfe miiii ben de geliyom hahaYag yakmayan kilo aldıran olsun .
otur mesala bütün gün tatil ver kendine canımye iç yat bendensin
ayağına sağlık kuzum
iyi geceler canımİyi geceler herkeseee
çok şükür canımbir ara vardı. şimdi yok canım çok şükür. tahin pekmez iyi. demir içeren diğer besinlere bak. onlardan tüket. gerçi en önemlisi kırmızı etmiş
oooo geliyorr vallahi geliyor hissediyorumBugünkü menü
10.00 İki krep ( siyez unundan)
Peynir, domates, salatalık , çay
12.00 Sade Türk kahvesi
15.00 Şekersiz lifelif bar , sütlü kahve
17.00 Yulaf lapası
20.00 Minik mayhoş elma, bir mandalina
Bol bitki çayları
İki litre su
Spor
Zipzip- Amine Busra
Tartilmadim
O mavi gözlü bir devdi, minnacik bir kadin sevdiBenimki de öyle devlerle yarışıyoruz... Allah sonumuzu hayır eylesin
Ablam sakin kanmayın onlara dış güçler oyunu buAllasen bu simdi mi söylenir.
Deli tavuk gibi beni gezdirip durdunuz iki gündür.
Teşekkürler ayağına sağlıkEki Görüntüle 2972652 adimlari tamamladım
Amine Busra
Zipzip-
ben yatıyorumAllah rahatlık versin kızlar
Doloreks özledimAl bir tane kötü hissedersen.. ben onu ilaç yerine koymazdim doğumda dayadilar iyi geldi tuaf şekilde
Afiyet olsun ablamBugünkü menü
10.00 İki krep ( siyez unundan)
Peynir, domates, salatalık , çay
12.00 Sade Türk kahvesi
15.00 Şekersiz lifelif bar , sütlü kahve
17.00 Yulaf lapası
20.00 Minik mayhoş elma, bir mandalina
Bol bitki çayları
İki litre su
Spor Eki Görüntüle 2972654
Zipzip- Amine Busra
Çok az yemişsin, uyumadiysan harika şeylerle midene bayram ettir19 Aralık menü
12.00 sebzeli mantarlı 2 yumurtalı omlet herzamankinden
Ara bir dilim portakal 5 fındık
19 .oo tavuk çorbası bir kase dünden kalan
karışık salata havuç beyaz lahana turp Marul büyük kase
2.5 lt suZipzip- Amine Busra Eki Görüntüle 2972660
Yengeç
kııızBenim esim sut icmiyor, sekerle zaten aradi yok. Kisacasi yaptigimin hepsini kendim yedim. Midem cok fenaKendim ettim kendim buldum
hadi yaaKalorifer yok canım. Evi yeni aldık. Doğal gaz sadece mutfağa bağlanacak mühendise verdik bekliyoruz. Sanırım önümüzdeki yaz evin tamamına doğal gaz petekleri taktirabilecegiz. Masrafımiz çok oldu. Klimayla bu kışı geçirelim dedik o da bozuldu usta pazartesi gelirim dedi. Zaten bu bozulmalar niyeyse pazar gününü buluyor.
Ama dediğin gibi evimiz yazın püfür püfürdü ...
ayağına sağlık canım
Ayy ne güzel de anlaşırmış yeni arkadaşlarıyla yaaHaklisin canim. Yapayim oyle yarindan itibaren
alışma değil batırma dönemi iyiymişBatirma dobemi opdu bu. Artik yarin yeni bir gun basliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?