- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.995
- 548
Sen bu yeme aşkıyla nasıl zayiflican canoKediprofilini yirim senin
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen bu yeme aşkıyla nasıl zayiflican canoKediprofilini yirim senin
![]()
Sırrımı söyler miyim hiçSen bu yeme aşkıyla nasıl zayiflican cano![]()
Ahhaaaaa dilde gittiSırrımı söyler miyim hiçdeli miyim ben
cano diyen dilini yirim senin
![]()
Dilin kası çıkmıyor ama yimiş bulundum işteAhhaaaaa dilde gitti![]()
Günaydın bebeeemGünaydın sevgi pıtırcıklarııı![]()
Yiyeceğin yeride biliyon uyanıkDilin kası çıkmıyor ama yimiş bulundum işte![]()
Canını yidimin hormonlarıSenin hormonlar coşmuş. Sen geldin diye niye gitsinler.![]()
Daha yumuşak yerlerin de var ama doktor yağlı şeylerden uzak dur dediydi.Yiyeceğin yeride biliyon uyanıkkollardan yesene tere yağ var orda çok lezzetli
![]()
Daha yumuşak yerlerin de var ama doktor yağlı şeylerden uzak dur dediydi.ben almim bebem sağ ol eksik olma ....eksik olma mı dedim puhaa haaa
![]()
Haşhaş ezmesi yağlı bi ezme haşhaştan yapılan kaptancımAfiyet olsun. Cuma diye birşey demeyecegim pide ve patatese. Ama şu tek öğünü çiftle bence artik. Kabızlık o yüzden bence. Suyu da baya arttır. Ne kadar iciuosun?
Teşekkürler canim. Corba da pirinç varmış akşamda pilav olmamış. Bugun cumaydi artik dikkat edelim
Haşhaş ezmesi nedir bilmiyorum, hamurişi mi? Afiyet olsun.
Elhan abla aksam sadece elma yemissin kendini aç birakma lutfen alinti silindi
Beklediğim kadar eksi olmadı ama buna da şükür kaptancım çok sağolAfiyet olsun cok guzel menü. Adimlarinda çok iyiydi. Haftaya eksi ile başlaman avantaj kırmızı kaptan adayisin![]()
Sana da afiyet olsun kaptancımÇok yoruldum bu akşamsözde kafa dağıtmaya gittim.
Neyse menüme gelirsek
Sabah 11.00
3 4 patates kizartmasi, 1 sosis
2 kk peynir, 3 4 zeytin, salata domates
Nescafe
13.00
Yeşilçay
15.00 civari(secmelerden sonraydi)
Nescafe
3 top çikolata
17.30
Sulu tavuklu yemek(yarim tabak)
Yogurt
20.00
Çay
1 kase patates salatasi
Zipzip-
Kahve __Kokusu
Amine Busra
![]()
Peki kaptancımZipzip kaptanı etiketleyin canım.bir de o haftaki kaptanınızi tabi.
O karar vermişti cumaya, gerginlik olan günTatlım ben geldim diye gidiyorlar mi diye alınganlık yapasim var ama tam da emin olamıyorum..Bilmedigim bir şeyler mi yaptım Allah aşkına söyleyin açıklama yaparım en azından...
![]()
Ooooo gittiiii gelmez olsuunnn beni sormaz olsuuunnnSabah zeytinyağlı ve limonlu su içtim. Wc de oldu bu sabah oh be
Bugün baslicam bırakmıştım
Motive ederiz birbirimizi![]()
Hıncını başka yerlerden çıkarıyorSen bu yeme aşkıyla nasıl zayiflican cano![]()
AhahahahaSırrımı söyler miyim hiçdeli miyim ben
cano diyen dilini yirim senin
![]()
Seninle ne alakası var ablaTatlım ben geldim diye gidiyorlar mi diye alınganlık yapasim var ama tam da emin olamıyorum..Bilmedigim bir şeyler mi yaptım Allah aşkına söyleyin açıklama yaparım en azından...
![]()
Sifa olsun abla gecmis olsun3. Dozumu oldum geldim![]()
Ailede şişman olan kedi ve ben varız sadece. Boğazını tutamayanlar kulübüYaaa çok tatlıymış...
Sevimliliğini yidim gıAilecek forma girmeye niyet etmişsiniz ..
![]()
Kolay gelsin bitanem...ben de arkadaşımla buluşmaya gideceğim. Bugün fazla kapismayabiliriz.![]()
Teşekkür ederim canım.Sifa olsun abla gecmis olsun![]()