Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kulunç kolay kolay gitmiyor canım benim çok var nerede uyuduğum belli defil her odada türlü şekiller ile uyuyorum. Spor sonrasi hemen değiş üzerini.
Benim de sag taraf pert emerken amuda kalkiyor memede ona gore sekil aliyor ama sanirim boynum o sekle uyum saglayamamis

Kulunç kolay kolay gitmiyor canım benim çok var nerede uyuduğum belli defil her odada türlü şekiller ile uyuyorum. Spor sonrasi hemen değiş üzerini.
Aynen işte hep bunlar bizi tetikliyor canım.. çocuklarımıza Rabbim can sağlığı versin bazen bu kadar da olmaz diyorum ya saçma salak uyumak zorunda kalıyorum
o yetmiyor memeden kestik gece kaç kere uyanıyor belli değil her defasında bende uyanıyorum bazen kucağıma geliyor bazen de ayakta omzuma koyup basını öyle uyumak istiyor yani buna can mı dayanır ?

Eşim diyor gece ben senin gibi uyusam ölürüm diyor
O zaman benden 3. İsteme bak sağlığım gitti diyorum

3.cü yüdemi yapcan

Benim de sag taraf pert emerken amuda kalkiyor memede ona gore sekil aliyor ama sanirim boynum o sekle uyum saglayamamis
Ay emmeyi sorma bir eli saçımda diğer eli ile yanağımi sıkıyor arada yere inmeye çalışıyor memeler yer çekimi kalmadı hepsi yerde

İşte onlar görmüyor gece en az 6/7 defa uyanıyorum eee sonra uyku mu kalıyor benim gibi olsa eşimde dayanamaz ve bu her gün tekrarlıyor.

Amine Busra bazen cok bunaliyoruz canim. Cocuklar , ev , okul , esinde yardimci olamiyor galiba . Cocuklar uyuyunca kendine zaman ayir . Boyama bile yapsan olur inan sadece kendin icin bir saat . Tek cocuk varken 21.30dan sonrasi bizimdi simdi iki cocukla daha zor 21.30_22 dw yataga diyoruz ama buyuk babam uyutsun diyor kucuk zirt pirt uyaniyor esimle benim ortak dinlenme saatimiz kayip ama gececek 2 yas sonrasi daha kolay olacak sabir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…