- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
- 598
Benim de sag taraf pert emerken amuda kalkiyor memede ona gore sekil aliyor ama sanirim boynum o sekle uyum saglayamamisKulunç kolay kolay gitmiyor canım benim çok var nerede uyuduğum belli defil her odada türlü şekiller ile uyuyorum. Spor sonrasi hemen değiş üzerini.
Dusunuyorum ama bilmiyorum belkide iyi değiliz
Az daha sabret bıraktırirsınBenim de sag taraf pert emerken amuda kalkiyor memede ona gore sekil aliyor ama sanirim boynum o sekle uyum saglayamamis
Aynen işte hep bunlar bizi tetikliyor canım.. çocuklarımıza Rabbim can sağlığı versin bazen bu kadar da olmaz diyorum ya saçma salak uyumak zorunda kalıyorumKulunç kolay kolay gitmiyor canım benim çok var nerede uyuduğum belli defil her odada türlü şekiller ile uyuyorum. Spor sonrasi hemen değiş üzerini.
Ondanmi geliyolar burayaDusunuyorum ama bilmiyorum belkide iyi değiliz
3.cü yüdemi yapcanAynen işte hep bunlar bizi tetikliyor canım.. çocuklarımıza Rabbim can sağlığı versin bazen bu kadar da olmaz diyorum ya saçma salak uyumak zorunda kalıyorum
o yetmiyor memeden kestik gece kaç kere uyanıyor belli değil her defasında bende uyanıyorum bazen kucağıma geliyor bazen de ayakta omzuma koyup basını öyle uyumak istiyor yani buna can mı dayanır ?
Eşim diyor gece ben senin gibi uyusam ölürüm diyor
O zaman benden 3. İsteme bak sağlığım gitti diyorum
Ay emmeyi sorma bir eli saçımda diğer eli ile yanağımi sıkıyorBenim de sag taraf pert emerken amuda kalkiyor memede ona gore sekil aliyor ama sanirim boynum o sekle uyum saglayamamis
Hahaha pek memnun değilsin bu durumdan sanki emojiden onu anlıyorumBen 12.ci takimda 1ay kaldim kapandi
Daha sonra 6.takima geldim ve seni taniyorum duygu
Yardım edeyim ben onlara açıp yollayim sonra buraya geleyimBaska günlük yok
Bende ankanın takıma baktıydım filiz o zaman minnak bebegi emziriyorduFilizle 2 yila yakindir beraberiz 6.takimdan yani
İşte onlar görmüyor gece en az 6/7 defa uyanıyorum eee sonra uyku mu kalıyor benim gibi olsa eşimde dayanamaz ve bu her gün tekrarlıyor.Aynen işte hep bunlar bizi tetikliyor canım.. çocuklarımıza Rabbim can sağlığı versin bazen bu kadar da olmaz diyorum ya saçma salak uyumak zorunda kalıyorum
o yetmiyor memeden kestik gece kaç kere uyanıyor belli değil her defasında bende uyanıyorum bazen kucağıma geliyor bazen de ayakta omzuma koyup basını öyle uyumak istiyor yani buna can mı dayanır ?
Eşim diyor gece ben senin gibi uyusam ölürüm diyor
O zaman benden 3. İsteme bak sağlığım gitti diyorum
Bak olabilirYardım edeyim ben onlara açıp yollayim sonra buraya geleyim
Ama ben seni tanıyorum iste sorun senin beni tanimamanHahaha pek memnun değilsin bu durumdan sanki emojiden onu anlıyorum
Sizin gül yüzünüzeOndanmi geliyolar buraya
Çık ordan orası öcüPilav tariflerine takildim ,cikamiyorum.
Hahaha benim 2. Numara öyleydi..Ay emmeyi sorma bir eli saçımda diğer eli ile yanağımi sıkıyorarada yere inmeye çalışıyor memeler yer çekimi kalmadı hepsi yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?