49 olma ugruna pizza yerine tavuklu salata yiyen kahveBoşver ben yemedigim halde göremiyorum yiyende de yok yemeyende debu hafta evde pizza vardı yemedim yaaa dusunebiliyormusun gittim tavuklu salata yedim yok yine yok
Onun adına psikolojik açlık deniyo tatlım...mutlaka altında s eni uzen canin sikan bişey var onu yiyerek bastiriyirsunYaa yapmadığım şeyleri yapiyorum dun gittim aksam 9 da ekmek yedim
Aksam yemeginden sonra birsey yemem normalde
Ac degilim ama onu yemeliymisim gibi hissediyorum
Hayırdır migim tartiyla mı alakaliHava kapalı Bide canın sıkkın
Bu hafta herseyi kafaya takiyorum galiba ondan oluyorOnun adına psikolojik açlık deniyo tatlım...mutlaka altında s eni uzen canin sikan bişey var onu yiyerek bastiriyirsun
Kilo aldım napacaz
Bu iradeye kilo drencim daha süper onu tebrik etmek lazımMaşallah iraden süper....
Son bahar havası etkiliyor insanı... açık hava ya çık kendini zorla soğukta olsa sarın bürun yürüyüş yap çok iyi gelirBu hafta herseyi kafaya takiyorum galiba ondan oluyor
Filiz kilo aldım popoma vurdu valla oturamıyom acıyo
Kuzu yemek yemeden önce su iç bazen duygusal açlık yaşıyor insan ben yediden sonra mühür vuruyoruum ağzıma 16 saat acım asla birşey yemiyorumYaa yapmadığım şeyleri yapiyorum dun gittim aksam 9 da ekmek yedim
Aksam yemeginden sonra birsey yemem normalde
Ac degilim ama onu yemeliymisim gibi hissediyorum
Tam iyilesemedim canim daha hasta olurum ama keyfimi yerine getirecek birseyler yaparımSon bahar havası etkiliyor insanı... açık hava ya çık kendini zorla soğukta olsa sarın bürun yürüyüş yap çok iyi gelir
Calisiyo kız işte simdi
Cih tavukta yerim yeterki göreyim o rakamı49 olma ugruna pizza yerine tavuklu salata yiyen kahve
Yaa iste bende yemem normalde canim da bazen böyle oluyorumKuzu yemek yemeden önce su iç bazen duygusal açlık yaşıyor insan ben yediden sonra mühür vuruyoruum ağzıma 16 saat acım asla birşey yemiyorum
Sarın bürun kaşkol bere tak gerekirse ama açık hava insanın zihnini açıyo rahatlatiyoTam iyilesemedim canim daha hasta olurum ama keyfimi yerine getirecek birseyler yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?