• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bu hafta herseyi kafaya takiyorum galiba ondan oluyor :KK43:
Ben de öyleyim yengeçler bu hafta bitik :(
Gecmis olsun canim Allah sifa versin 🙏

Ohh ohh ne guzel olmuş ..geçmiş olsun çabuk toparla siz yanında olunca
Çok teşekkürler kızlar 💜💜
Eki Görüntüle 2958711 anne molasi bakalim kac dk icinde uyanacak sevgili yavrum :KK70:
Afiyet olsun💜

Bu elbiseyi 1 kez buyuk kizin bebek mevlidinde giydim. 52 beden tam üzerime goreydi. Sonra ikinci dogunca denedigimde icine sigamiyodum 🙄☺️

Eklentiler

• Screenshot_20211125-111450.png
    Screenshot_20211125-111450.png
    459,3 KB · Görüntüleme: 46
Ben cardio yapıyorum canım zaten hergun yürüyorum en az 15 bin adım haftanın en az beş günü mekik çekiyorum şimdi ip atlamayada başladım cardio haraketi varmı onerebilecegin arkadaşın hangi hareketi yaptı 🙄
“”Online Training”” instagramda bu sayfayı takibe al canım..
Orda her gün canlı yayın oluyor yetişemesen bile igtv bölümünde uzun kaydı var ordan istediğin zaman izleyip yapabilirsin ben faydasını görmeye başladım..

Zorlamiyor tok olduğumu biliyorum ama yeme istegi var işte sıkıntıdan. İyi oldu bu donemde benim için yemeye kendimi vermedim
Okudum aksam yazdiklarini sana tavsiyem gozun kulagin acik olsun . Kahvaltiya kadar hadi sorun yok . Ama kahvalti olayi sacma canini sikmak istemiyorum ama gereksiz iyilik ve samimiyet ki bu devirde 1300 ceza yeyip daha uste cikmaaya calismalar .

Back